Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poznałam fajnego faceta ...

Polecane posty

Gość gość

Ale on jest rozwodnikiem i ma dziecko . Jest 8 lat starszy ode mnie . Ogólnie jest dobrze między nami . Ale boję się ze jego córka mnie nie zaakceptuje i przez to nie będzie chciała utrzymywać kontaktu z ojcem . Ma 5 lat więc jest jeszcze mała . Ja nie mam dzieci i u mnie w rodzinie nie ma małych dzieci . Boję się ja poznać bo nie wiem jak mam się zachować . I czym rozmawiać ? Jak się bawić ?

Gość gość
Jeśli relacje między wami będą się układać pozytywnie, zatem córka polubi Cię, dzieci to czują, a poza tym jesteś kobietą. Nie wiem jak sprawa z jej mamą czy ona widuje mamę? Wiesz to jest świat ludzi z przeżyciami i jeśli jesteś młoda lepiej pomyśl w przyszłości o kimś kto jednak nie ma dzieci. Życie płata wiele figli nie chce być złym doradcą może to jest dobry facet - bo wiesz fajny to może być każdy. W tej sytuacji upewnij się, że go stać na wszystko, że jest pracowity, że myśli poważnie ale najważniejsze czego chce od Ciebe - Czego chce po prostu zapytaj czy tylko Seksu czy związku. Nie obrażaj się jeśli powie, że tylko seksu. Ale ty będziesz wtedy wiedziała czy widzisz się z tym człowiekiem za rok lub dwa. A dziewczynką nie przejmuj się na pewno jest mądra i wygadana, dzieci są bardzo szczere ale też szybko akceptują.

Gość gość
nie przejmuj się, bądź naturalna i po prostu traktuj ją normalnie. Jest mała, ale to zupełnie tak jakbyś poznawała jego siostrę czy kuzynkę. Może mała sama zacznie rozmowę, a jeśli jest bardziej nieśmiała po prostu się do niej uśmiechnij i czekaj bo lody same się przełamią. Nic na siłe! I na pewno nie stresuj się jej relacją z ojcem, to ich sprawa i uwierz mi ze sami sobie doskonale poradza. Kwestia uczuc to delikatna sprawa a co nagle to po diable. Nie musisz jej kochac jak corki, a ona Ciebie jak drugiej Mamy. Jesli sie polubicie to z czasem (kwestia kilku miesiecy) ta sympatia naturalnie zmieni sie w cos wiecej :) A kobiety zawsze maja o czym rozmawiac ;)

Gość gość
Jego córka widuje swoją mamę i częściej jest u mamy niz taty . On twierdzi że bardzo mnie kocha i chce być ze mną do końca życia . Ale ja się trochę boję . No może być tak że jej mama będzie buntować i przeciwko mnie . Nie wiem jak mam się zachować . O czym mam rozmawiać z 5 latka ?

Gość gość
moze nie warto stawiac faceta pod murem. Bo zawsze wiemy ze chcemy zwiazku skoro juz sie spotykamy. A moze facet tez szuka relacji (w koncu chce jej przedstawic wazna kobiete w jego zyciu czyli małe dziecko). Wiecie faceci nie wiedza odrazu na 100%, bo dla nich to zawsze jest albo albo. My mozemy sobie mowic no moze chcialabym byc z tym gosciem to sobie popędę i zobaczę ale sie zadeklaruje. Normalny facet (dojrzaly) dwa razy przemysli deklaracje posiadania dziewczyny nie mowiac o czyms wiecej. Bo duzo facetow rzuca slowa na wiatr ale rzadko to faceci stali w uczuciach. Jesli facet chce przedstawic Cie corce to duze wyroznienie i znak ze mu zalezy choc moze jeszcze nie wie czy to milosc do grobowej deski. Sama autorka tego rowniez nie wie :)

Gość gość
pochwal jej sukienke, zapytaj z kim ostanio sie przyjazni. Moze idzcie do kina a wczesniej na cos dobrego.. Zapytaj sie jej jakie lubi bajki etc Nikt nie wymaga zebys ja znala jak jej wlasna Mama. Na pewno sie nie spinaj a bedzie miło. Po prostu badz. Jesli jej ojciec Cie kocha jak piszesz to musisz byc fajną osobą wiec samo sie potoczy. I nie przejmuj sie bo mala moze sie foszyć. To tylko dziecko, moze byc rezolutna, a moze sie wstydzic ;) Nie bierz tego osobiscie!! :*

Gość gość
Wszystkie jakie to niby cudowne macoszki a jak już suk zgarnie ojca biednego dziecka to pokazują prawdziwe oblicze wredne małpy! Wara wam od cudzych dzieci !

Gość gość
autorka poznała faceta chyba po tym jakim "cudownym" stworzeniem okazala sie jego matka. Chyba niechcacy nacisnela komus na odcisk. Moze warto tutaj poruszyc kwestie zlapania tych mezow na dziecko? Czego sie pastwisz nad autorka. Chyba dziecka nie ma zamiaru nikomu zabierac. Chce byc miła! A tutaj jakas spoleczna hienia rzuca wulgaryzmami! Moze zastnanow sie jaki przyklad dajesz dziecku. wspolczuje mu wiecznie szantazujacej matki. Miej klase kobieto nawet jesli twoj ex to kawal dupka i zmienia panienki jak rekawiczki. Twoje dziecko to zauwazy predzej czy pozniej, a tak wychodzisz tylko na kobiete bez klasy!

Gość gość
Kiedyś powiedział mi że kocha mnie tak jak swoja córkę . Ze jestem kobietą jego życia . Ale ja się boje ze będę na drugim miejscu .

Gość gość
zerwij bo jest za stary dla ciebie zainteresuj się rówieśnikiem

Gość gość
nie sluchaj ich tylko sie ciesz. Moj facet w ogole nie okazuje uczuc, ale wiem ze mu na mnie zalezy. Tez jest starszy i dojrzały dzieki temu. Nie ma dzieci, ale gdyby mial kochalabym go rownie mocno. Autorko i przestan szukac dziury w calym. Jak ma Cie kochac rownie mocno jak corke? To chyba inny rodzaj milosci nie sadzisz? Mylisz ze nie mozna kochac wielu osob rownie mocno? A gdy Wy bedziecie miec dzieci tez bedziesz zazdrosna o jego milosc do nich? Ciesz sie ze masz faceta ktory Cie kocha i nie sluchaj glupich bab tutaj. Sama jestem babą i posluchaj mojej opinii i spieprz tego co masz!

Gość gość
Boję się że mnie nie zaakceptuje