Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rafik333w

Dziś mam urodziny.

Polecane posty

Witam, dziś mam urodziny, nikt nie złożył mi życzeń.. nie licząc tych facebookowych bo tych nawet nie liczę... W domu niestety nie usłyszałem nic związanego z życzeniami a koledzy którym postawiłem wódkę nawet nie wznieśli toastu za mnie tylko typu chluśniem bo uśniem... Jest mi bardzo smutno choć mam 24 urodziny.. chciałbym, żeby ktoś mi złożył szczere życzenia ale raczej to już nie możliwe.. Przykro mi bardzo.. Czuje się jakimś odludkiem i odstawiony na bok od całej ludzkości..

Gość gość
"sto lat.... sto lat....." i życzę żebyś już nigdy nie spędził samotnych urodzin w necie. Zdrówka i dobrego humoru :)

Gość gość
Ja dziś też mam urodziny. Na jednej mojej kobiecie się zawiodłem że mi nie złożyła życzeń. Naprawdę to jest przykre i chciałbym się zabić dla niej.

Gość gość
21:50 to ile masz tych kobiet, że na jednej się zawiodłeś?

Gość gość
Wszystkiego najlepszego. W tym roku miałam podobnie. 42

To pomyśl co ja czuję skoro nikt nie złożył mi życzeń :( jestem taki stary a tak bardzo mi na tym zależy a nie usłyszałem nic w tym stylu :( bardzo źle się z tym czuję.. Przykro mi bardzo.. Leżę w łóżku zamiast się cieszyć z tego wyjątkowego dnia.. Bardzo źle się z tym czuję.. Nie dostałem nawet SMS z życzeniami! mam chęć napić się do nieptrzytomności.. jedynie na co mam ochotę...!

Gość gość
Chodziło mi że rodzina mi złożyła życzenia to tylko jedna moja kobieta nie złożyła:-(

Gość gość
21:55 to nie rozumiem, masz swoją kobietę to czemu ci nie złozyła życzeń?

Gość gość
Wszystko jest p******e i te życie. Pozdro

przykro mi, wiem co czujesz.. ja bardzo dobrze o tym wiem..... niby zwykłe kilka słów a odciska na psychice ślad jak rozmiar buta 43.. Ja np. jestem taki, że z daleka będę komuś składał nawet życzenia ale widocznie nie każdy taki jest i maja gdzieś te krótkie a jakże ważne słowa..

Gość gość
gość: Chodziło mi że rodzina mi złożyła życzenia to tylko jedna moja kobieta nie złożyłasmutas.gif ... a czemu?

Gość gość
A rodziny nie masz? Mama tez zapomniala?