Panna_Dee 0 Napisano Luty 3, 2017 ... Chcialam sie przywitac i opowiedziec kawaleczek mojego zwykle-niezwyklego zycia .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćAgatka Napisano Luty 3, 2017 ja jestem i będę czytać :) możesz zaczynać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna_Dee 0 Napisano Luty 3, 2017 ... Witaj --> gośćAgatka ... milo ze wpadlas , na pewno naskrobie cokolwiek wiecej ... wlasnie sie do tego zabieram ... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćAgatka Napisano Luty 3, 2017 oki jak usnę to nic straconego,dodam do ulubionych.może Twoja historia mnie zainspiruje bo właśnie potrzebuję jakiejś motywacji :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna_Dee 0 Napisano Luty 3, 2017 gośćAgatka --> a dieta w toku czy dopiero w planach ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna_Dee 0 Napisano Luty 3, 2017 .. Milego Wieczorku Wszystkim ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach