Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sprawdzony sposob na ciezkie blizny potradzikowe,jak i zmarszczki

Polecane posty

Gość gość

sprawdzony sposob na ciezkie blizny potradzikowe,jak i zmarszczki

Gość gość
Sama chciałabym wiedzieć, mam lekkie juz blizny potradzikowe dzieki kwasom, troche przebarwień i zmarszczki pod oczami. Zstanawiam sie nad laserem frakcyjnym, ale czytałam różne opinie w necie, niektóre kobiety piszą nawet, ze stan ich skory znacznie sie pogorszyl. Ktos cos więcej może powiedzieć na ten temat?

Gość gość
Jezeli ktos zna jezyk,to zobaczcie sami rezultat.Czyli pozbycie sie blizn potradzikowych,albo splycenie zmarszczek skutecznie,bez operacji plastycznej,bez botoksu. Polecam filmik pokazujacy caly proces. - https://www.youtube.com/watch?v=tuYcwdcwze8 Sami ocencie,widzicie sami takie blizny potradzikowe w dzisiejszych czasach mozna juz usunac,zlikwidowac. Cos co naprawde dziala.

Gość gość
Niestety nie znam niemieckiego na tyle dobrze. Jaki to laser której użyli na tym młodym fajnym Niemcu?

Gość gość
Dermabrazja może?

Gość gość
Peelingi i Solaris dr Nony, tylko trzeba go długo stosować. Cudów nie ma, ale efekt będzie. Sprawdzone. Rozpuszcza blizny, ale trzeba go stosować ze 2x dziennie a nie tylko na niego patrzeć i jak się przypomni. Znam osobę, która miała dwa razy krojoną nogę w tym samym miejscu i blizny prawie ani śladu.

Gość gość
Odnośnie postu wyżej jeszcze. Te peelingi nie Nony, tylko sam solaris, a peelingi jakiekolwiek, drobnoziarniste, jakie w sklepie znajdziesz, albo zrobisz sama.

Gość gość
""gość dziś Niestety nie znam niemieckiego na tyle dobrze. Jaki to laser której użyli na tym młodym fajnym Niemcu? """" jest to polaczenie dwoch zabiegow: Fraktionierte CO-2 Lasertherapie -( laser frakcyjny CO2) + Nadel Radiofrequentz Methode - ( Mikroigłowy RF frakcyjny)

Gość gość
Faktycznie jest rezultat,usuneli mu jego blizny ! Ale blizny potradzikowe,nawet ciezkie to juz pikus w porownaniu z dzisiejsza medycyna estetyczna.

Gość gość
Dziekuje za odpowiedz. To ja wczesniej pytalam o laser frakcyjny właśnie, dokladnie miałam na myśli co2 i chyba sie zdecyduje.

Gość gość
mikrodermabrazja czy kwas migdalowy sa dla nastolatek. na powazniejsze problemy ylko kwas glikolowy i to w stezeniu minimum 50%... mam juz prawie idealna skore po 4 zabiegach 70%, a mialam naprawde sporo zmarszczek o bliznach po dziubaniu twarzy nie wspomne. i olej tamanu na cala twarz co kilka dni.

Gość gość
A te peelingi i dermabrazje to tak naprawdę niewiele dają.

Gość gość
na blizny potradzikowe ciezkie to tylko laser frakcyjny CO2 + Mikroigłowy RF frakcyjny, dziala.Dwie serie zabiegow i po ciezkich bliznach !

Gość gość
Trzeba się umówić na konsultację do dobrego gabinetu medycyny estetycznej i powiedzą nam co i jak. Ja miałam blizny po trądziku młodzieńczym ale to były dziury w policzkach. Bardzo ładnie mi to zrobili w tym instytucie kosmetycznym www.camea-instytut.pl. Mają bardzo dobre ceny na takie zabiegi.

Polecam laser Laser frakcyjny CO2. Jest to szybki, bezbolesny i bezpieczny zabieg na przebarwienia o potwierdzonej wysokiej skuteczności działania i długotrwałych efektach. Polecam wykonanie zabiegu w klinice Dr Legrand, sama próbowałam i widać na mojej twarzy efekty. Sama zmagałam się z dużymi bliznami po kwasach, które robiłam w liceum, teraz moja twarz wygląda zupełnie inaczej i lepiej.

Gość gość
Sprawdziłam na swojej skórze, że najlepszy będzie laser Co2. W gimnazjum, miałam straszny problem z trądzikiem, długi czas chodziłam do kosmetyczki na oczyszczanie skóry, teraz po tym oczyszczaniu zostały mi straszne blizny, dlatego zdecydowałam się na terapie laserową. Od koleżanki słyszałam, że jest to najlepszy sposób na pozbycie się blizn. Zabieg w moim przypadku wykonuje Pani Joanna Łudzik w Krakowie.

Gość gość
Potwierdzam, że laser CO2 to bardzo fajne rozwiązanie :) Blizny doprowadzały mnie już do rozpaczy, myślałam, że się wystarczająco namęczyłam z samym trądzikiem... :/ Ale teraz różnica jest ogromna, na plus rzecz jasna. Jak jesteś z Wawy lub okolic to mogę Ci polecić gabinet Epi-centrum :) Pozostałym okolicom mgę podrzucić sprawdzoną bazę ganinetów: http://misjame.pl/znajdz-gabinet/

Gość gość
W leczeniu blizn potrądzikowych wykorzystuje się rożne metody, które poprzez drażnienie, naruszenie ciągłości skóry wymuszają procesy naprawcze, regenerujące skórę… Można zauważyć znaczne wypłacenia blizn, ale byłabym bardzo ostrożna z obiecywaniem całkowitej ich likwidacji. Możesz spróbowac mikrodermabrazji, zabiegów z użyciem kwasu hialuronowego, peelingów, karboksyterapii, osocza bogatopłytkowego a także laserów. Więcej możesz przeczytać tu: https://dermaestetic.pl/medycyna-estetyczna/sposoby-na-pozbycie-sie-blizn-potradzikowych-i-pooperacyjnych/ lub tu: https://dermaestetic.pl/eksperci-odpowiadaja/jak-usunac-blizny-potradzikowe-odpowiada-dr-katarzyna-kwarecka-zajac/

Gość gość
Moim zdaniem na zmarszczki i ciężkie blizny pomaga wyłącznie laser. Robiłam zabieg u http://piotrromanczuk.pl/, efekt jest zdecydowanie wart zachodu. Jestem bardzo zadowolona.

Gość Binia111188
Polecam zabiegi laserem frakcyjnym w klinice Dr Legrand w Krakowie. Sama zmagałam się z ciężkimi, głębokimi bliznami potradzikowymi, próbowałam już chyba wszystkich możliwych metod i dopiero laser frakcyjny ipixel okazał się być skuteczny. Polecam wszystkim! Wkoncu mogę się cieszyć piękna cera !

Gość lerga
Do Krakowa to mi trochę za daleko ale w okolicach Warszawy jest klinika http://artederm.pl/ w której robiłam zabieg dermapen, jak na razie efekt mi się podoba, blizny się zmniejszyły ale nie wiem czy nie zdecyduje się dodatkowo na mezoterapię

Sprawdziłam na sobie wiele kremów i stwierdzam, że to nic nie daje. Miałam dosyć spore ślady po trądziku i nawet te najdroższe nie pomagały. Może skóra nie była taka czerwona ale to tyle. Z bliznami poradziłam sobie jak poszłam na zabieg laserem Geneo+. Polecam dziewczyny wam nie co męczyc się wi wydawać pełno kasy na jakieś kremiki.

Gość KarolSz
Mi pomógł Lavieen - laser tulowy, chyba tylko w Centrum Zdrowej Skóry go mają, przynajmniej rok temu nigdzie indziej w Polsce nie mogłem wykonać tego zabiegu.

Gość gość
żeby pozbyć się skutecznie blizn niestety trzeba trochę zainwestować, ale warto bo twarz mamy całe życie. Nie są to jakieś wielkie kwoty tak naprawdę. Ja byłam w bardzo dobrej klinice w Clinica Cosmetologica w Sopocie i tam pani kosmetolog doradziła mi na darmowej konsultacji zabieg Acnelan. Trądzik mi jeszcze zupełnie nie zniknął ale w niektórych miejscach miałam blizny po poprzednim. Zabieg ten oczyścił skórę, a do tego usunął bakterie i działa przeciwzapalnie. Wygladam teraz o wiele lepiej i ciesze się że poszłam na ten zabieg bo już przez resztę życia nie będe musiała się martwić o swoją cerę

Gość gość
ja zmarszczek potrądzikowych nie mam, ale to pewnie dlatego,że odkąd złapał mnie trądzik, to cały czas używałam kremu cetaphil em do mycia twarzy i ciała i jeszcze jednego kremu nawilżającego tejże firmy i śladów takich brzydkich nie mam, może to też być w jaki sposób postępowałyście ze swoim tradzikiem,a wiem z doświadczenia,że z tym trzeba jak z jajem

Gość gość
Według mnie najlepszym sposobem na blizny potrądzikowe jest zabieg laserowy. U mnie sprawdziło się to najlepiej a próbowałam naprawdę wielu sposobów - nawet bardzo drogich kremów. Teraz kończę serię zabiegów laserowych w Dermapoint u Katarzyny Mierzwińskiej i efekt bardzo mi się podoba. Blizny stają się coraz mniej widoczne.