Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wróżbiarstwo wystawia człowieka na działanie szatana.

Polecane posty

Gość gość
To nie jest temat na szkolenie o przepływie energii we wszechświecie. Masz Google to sobie poskacz po tematach. Może zrozumiesz.

Gość gość
A złego szukaj w sobie:) Sporo masz do przerobienia;-)

Gość gość
"Ja znam wiele wspaniałych osob wrozek rozwinietych duchowo bardziej niz niejeden ksiadz " - to super, że znasz ale sama duchowo nie rozwinęłaś się zanadto. Ksiądz, jak i wróżbita jeno żniwo zbiera. Tobie odbiera godność pisanie tu tych wszystkich bredni. :P

Gość gość
A co ty możesz wiedzieć? Sprzyjasz ateistom, bo sam nim/nią jesteś. Tak, będę osądzona i ty też będziesz. To na razie.

Gość gość
Sposób? Może każdy jest inny. Ja znam taki, że odczuwam zimny dreszcz chociaż mogę znajdować się w gorącym pomieszczeniu.

Gość gość
Spadaj autorko, nikt nie będzie czytał tych bredni dłużej :classic_cool:

Gość gość
Dla kasy nie wolno człowiekowi sprzedawać własnej duszy, ateiści też ją mają.Módlcie się za ludzi którzy stracili duszę.

Gość gość
Nie ma watpliwosci, ze energia istnieje. Wierze w to, bo doswiadczam roznych sytuacji, np. przyciaganie myslami, prawo przyciagania. Wierze tez w wedrowke dusz. Natomiast nie rozumiem jedynie slusznych pogladow propagowanych przez KK, ktory nawet w technikach medytacyjnych upatruje szatana. Gdyby tak bylo cala kultura wschodu bylaby opetana, i to od stuleci. Dlatego ponawiam pytanie, JAK szatan na do nas wejscie, a nie z jakiego powodu i jakie to skutki wywoluje?

Gość gość
idź do egzorcysty, bo nikt tu nie jest specjalistą od demonologii. Święty Michale Archaniele, wspomagaj nas w walce a przeciw niegodziwościom i zasadzką złego ducha, bądź naszą obroną!

Gość gość
A czym jest modlitwa jak nie medytacją? Nawet nie modląc się słowami a myśląc o Bogu łączysz się z nim. W wielu zakonach to robią.

Gość gość
Swiety Archaniele Gabrielu oświec tych ludzi i rozjasnij ich umysły aby zrozumieli , że Kościoł trzyma ludzi w lęku bo na tym lęku bazuje a ludzie zostali stworzeni po to aby nieść radośc i miłośc a nie bać się tzw. "grzechu". Archaniele Gabrielu wspomagaj w swojej pracy dobre wróżki , które niosą ludziom nadzieję i dobrą radę. Ty wiesz jaka jest Prawda i pokaż tym ludziom Prawdę. Bo wizerunek Rydzyka i pedofili z Kościoła nie przemawia do ich rozumu. Są zamknięci na prawdę przez takich ludzi. Spraw aby byli tolerancyjni i kochali wszystkich wokół bez względu na przekonania religijne bo wszyscy jesteśmy Jednością ale oni tego biedni nie wiedzą. Dzielą ludzi na grzesznych i wierzących. Oświeć ich Gabrielu i zanieś Dobrą Nowinę do ich niesłyszących uszu. Amen.

Gość gość
A jak zejdzie powietrze z piłki? jak zrobisz w niej dziurę. To samo z energią człowieka jak podziurawisz ją energetycznie złą energią wróżki czyż nie ma dziury? A przez tą dziurę wchodzi ten rogaty.

Gość gość
Ten rogaty to Twoj lęk tkwiący głeboko a nie ktos rzeczywisty

Gość gość
Dobre wróżki a znasz taką? Bo ja znam same kameleony.

Gość gość
10:43 Nie masz prawa tak o mnie mówić, ty wyzwolona...Ja wierzę świadomie, ja poznałam Boga z Kart Pisma Świętego, ja Go doświadczyłam w swoim życiu, ja wciąż widzę Jego cuda... A ty mnie oskarżasz o zacofanie, ciemnotę itd... Nie boję się, gdy ciemno jest, Ojciec za rękę prowadzi mnie! Ale piekła boję się tak, bo tam nie będzie mojego Boga, tam będzie wieczna rozpacz, płacz i zgrzytanie zębów...Wierzę, bo kiedyś zakochałam się w Bogu. To możne dziwne dla ciebie. Niektórzy ludzie prawdę poznają dopiero po śmierci, ale wtedy jest już za późno.

Gość gość
I dobrze, że go mam ten lęk bo z tym lękiem umiem rozróżnić dobro od zła.

Gość gość
gość dziś Dla mnie modlitwa jest rodzajem medytacji, dlatego dziwie sie ze KK krytykuje medytujacych. Medytacje maja szereg pozytywow na zdrowie i rozwoj czlowieka, nie tylko ten duchowy.

Gość gość
11:06 Masz rację.

Gość gość
Ja równiez poznalam Boga i nosze go w sobie, jest cząstką mnie .. mam prawo do wszystkiego...ciemnosci nie widzę bo nie ma we mnię lęku.. widze radość i tylko do miłosci mnie ciągnie a nie do strachu ... Wspólczuej Ci, musisz szczuc szatanem zeby czuc ze ludzie sluchaj tego co piszesz ... Bog jest Miloscią a nie Strachem. Zakoduj to sobie. I nie parafrazuj tu słow Pisma Swietego ....wybierasz tylko te fragmenty ktore bazuja na strachu.. poczytaj sobie Psalm o Miłości , zachęcam...

Gość gość
kochaj dalej i brataj się ze złem...będę modlić się o twoje zbawienie. Na razie...

Gość gość
To co widzisz w innych nosisz w sobie, więc jeśli widzisz zło w innych a ja widzę miłego człowieka , ktoremu nalezy okazać ciepło to sama sobie dokończ...

Gość gość
Mam zamiar leczyć zaburzenia erekcji u energoterapeuty leczenia u lekarza nic nie dało co o tym myślicie próbował ktoś takich metod jakie mogą być skutki uboczne

Gość gość
Jak ktoś chodzi do wróżek, to jest słaby., niesamidzielny, niezdolny do kierowa swoim życiem i rozwiązywania problemów. Nic dziwnego, że taka osoba nabawi się poważnych pelroblemów i zaburzeń psychicznych, za co prędzej będzie winić szatana niż własną głupotę, bo idioci tak mają, że nigdy przyczyny swojego ciulowego położenia nie szukają w sobie. .

"Ja znam wiele wspaniałych osob wrozek rozwinietych duchowo bardziej niz niejeden ksiadz " szatan jest duchem, więc też "rozwija" duchowo...na swoją korzyść :D

Gość gość
A co z leczeniem mojego ciulika może ktoś tez leczył

Gość gość
11:20 żadnego zła w sobie nie noszę, chyba... ale za to czuję prawdziwe zdolności do rozpoznawania go i walczenia z nim...człowiek miły dla ciebie, nie zawsze jest miły dla innych ludzi, z kimś innym może wojnę toczyć...nie wypowiadaj się nigdy pod siebie...co nosisz w sobie, u innych widzisz? wiesz co ja teraz noszę: prawdziwy ból,, jakiego ty nie znasz...i to nie znaczy, że szukam bolejących...ale mam świadomość...czasem człowiek musi przeżyć wstrząs, by lepiej wszystko rozumiał.

Gość gość
Twoj ciulik to zwykły wrzut prowokacyjny, zeby pojechac po wrozkach i bioenergoterapeutach... masz problem raczej z głową.

Gość gość
macie tutaj problemy logiczne.. wrózbiarstwo tzw NIE ma nic wspólnego i nie moze miec z przyszłością, to raczej psychologia i rozwój osobisty w sferze w które kosiół wysiada.. To także nie ma nic wspólnego z Religią, to ze religa zabrania to normalne jak ludzie nie mają pojecia o czym mowia

Gość gość
12:17 powiedz dlaczego ja mam się tobą przejmować. Jakim ty autorytetem dla mnie jesteś? I tak wiem swoje. A właśnie KK jest dla mnie wielkim Autorytetem.