Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem na diecie i nie mogę schudnąć pomocy

Polecane posty

Gość gość

może ktoś powie co robię nie tak, jestem na diecie niskokalorycznej już 4 tydzień, w sensie licze kalorie i jem mało staram się nie przekraczać 1000 a czasem jem z 800 i nic :o kiedyś schudłam w ten sposób sporo a teraz nawet nie drgnie, może lekko skóra się poluzniła ale nie widać żadnych efektów odchudzania o co chodzi?:(

Gość gość
Powodem może być chora tarczyca a konkretnie niedoczynność .

Gość gość
Powodem jest głodowa dieta ktora obniża metabolizm. Trzeba też ruszyć tyłek i ćwiczyć a nie czekać na cud.

Gość gość
Może masz jakąś chorobe, może geny, może masz tak spowolniony metabolizm, że dopiero za jakiś czas będą efekty. No i oprócz diety ważny też jest ruch, ćwiczenia itd.

Gość gość
Tak sobie głodówkami rozwaliłas metabolizm, ze bedziesz niedlugo tyc na diecie 1200 kcal. Za głupote sie placi, takie zycie. Pozostaje ci dobry dietetyk albo fachowa literatura do zglebienia i zastosowania albo szybko zobaczysz +10 kg na wadze będąc w dalszym ciągu na niskokalorycznej diecie

Gość gość
moge mieć niedoczynność bo jak badałam jeden hormon to tak z niego wynika, lekarz mnie skierował na badanie wszystkich hormonów ale nie mam czasu iść. Po szyi podobno widać że mam tarczyce

Gość gość
No to już masz odpowiedż dlaczego mimo diety nie chudniesz.Przerwij dietę , zrób resztę badań , z wynikami do lekarza po leki . I gdy zaczniesz brać leki waga sama poleci w dół bez głodzenia się ..