Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kwiatowianka

Drewniane DIY dla miłośników wina

Polecane posty

Hej, ludziki, chciałabym podzielić się z wami artykułem będącym instrukcją stworzenia ściennego stojaka na butelki wina, który wykonuje się z drewna. (Klik - http://domifikacje.pl/cos-z-niczego/scienny-stojak-na-wino-wykonany-z-drewna-zobacz-instrukcje-krok-po-kroku/). Moja przygoda z winem zaczęła się ok. 5 lat temu, w sumie przypadkiem, gdy zakupiłam butelkę czerwonego wytrawnego dla upamiętnienia (albo zapicia ;-)) pierwszych urodzin z daleka od rodziny. Szybko się jednak okazało, że wino nie wchodzi tak dobrze i szybko jak piwo, że bardziej smakuje mi pite wolno, zagryzane czymś (krakersami, serami, wędlinami, oliwkami...). Wkrótce zaczęłam się interesować tym, co do wina pasuje, jak powinno się je pić, no i w ogóle całą "winną etykietą". Obecnie zbieram dużo gadżetów związanych z winem - od korkociągów po szafeczki i regały właśnie. Znajomy skonstruował mi dokładnie ten wieszak, do którego instrukcję załączyłam. W przyszłości planuję dołożyć do tego jeszcze drewniany regał, ale póki co wieszak wystarczy, w końcu aż tak dużo nie piję ;-) Pozdrawiam serdecznie!