Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja siostra

Polecane posty

Gość gość

Moja siostra to lafirynda,nie wiem dlaczego ale nienawidzę jej. Najpierw miała męża i z nim dwoje dzieci,potem się rozwiodła znalazła sobie kolejnego gacha,byli ze sobą ponad kilka lat co się okazało kiedy byli razem zdradzała go z innym,w końcu się wkurzył i ją zostawił,potem był następny,no po jakim czasie zrobiła sobie kolejne dziecko,miała trójkę a w tym roku znów jest w ciąży będzie miała czwórkę,raz zdarzyło się że głupia suka mnie obrażała,oczywiście udawała świętą a nią nie jest. Niestety muszę ja widywać,gdy ją widzę nóż mi się otwiera w kieszeni,mam czasami nadzieje ze wyprowadzi się na koniec Polski nie będę musiała jej widywać,

Gość gość
Lubi konsumpcję piz.y z róznymi mężczyznami.

Gość gość
Niech ma i 10, w Polsce jest zerowy przyrost naturalny

Gość gość
dla mnie jest zwykła dzi*****

Gość gość
A moze zazdroscisz jej czegos czego sama nie masz i bluzgasz tu na nią,co?

Gość gość
A ja widzę rodzinę dysfunkyjna. Wasze relacje idealnie to ukazują To, że ona prowadzi się tak a nie inaczej - nie powinno być powodem obelgi z Twojej strony. Możesz mieć swoje zdanie ale tak mówić o swojej siostrze to okropne Prawdopodobnie czegoś jej zazdrościsz...byc moze urody .

Gość gość
to bedzie od PISu 2000 zl dostawala i nie musi pracowac

Gość gość
Za co ją nienawidzisz? Zrobiła Ci coś złego? Jest kochliwa i tyle, jej sprawa.

Gość gość
16.36 Widzisz kobietę z trójką dzieci, która pogodzi pracę z opieką na dziećmi? I z czwartym w ciąży? I bardzo dobrze, że rząd daje kasę na dzieci. To są polskie dzieci.

Gość gość
18.32 A Ty jej tak nie broń. Która kobieta robi 4 dzieci, w niepewnym związku? Niepewnej dla siebie i dzieci przyszłości?? No która?? Tylko taka, co liczy na faceta. Sama od siebie nie da nic ale 500+ weźmiemy jakże bo się należy. A kopa w d**e się należy nierobowi! Co Ma do tego stwierdzenie " polskie dzieci "?? Widać że to patola i nic więcej A Ty prawdopodobnie jesteś taka jak ona, dlatego tak jej bronisz. Nikt jej na sile 4 dzieci nie zrobił!

Gość gość
Do gosc 18,42 Lubi ddduppy dawac wszedzie i kazdemu moze i kaczorkowi by sie polozyla to kotek by sobie odpoczal

Gość gość
Jak się ma taką siostrUnię jak ty to nie potrzeba szukać daleko wrogów.

Gość gość
czego mam jej zazdrościć jest głupia ,powinna używać antykoncepcji a dawać d**y i robić sobie bachory,lepiej zamiast z facetami się pie*** to niech weżnie sobie świece i się nią masturbuje jak ją p***a swędzi.Jej mózg wyleciał razem z pierwszym dzieckiem,no niestety nie myśli,dla mnie jest dyzmózgiem pieluchowym. żal mi takiego patola.

Gość gość
...ja sama robię to świecą i żyję, a ona musi mieć tylu facetów, to niesprawiedliwe