Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiecy orgazm

Polecane posty

Gość gość

po stosunku bez zabezpieczenia, 2 dni później dostałam okres. Później miałam mdłości, duszności, zawroty głowy.Mialam też okropny ból prawego jajnika myślałam,że dostanę okres a okresu nadal nie ma.Test ciążowy zrobiłam po południu i wyszedł negatywny. Okres mi się już spóźnia już 3 dzień, czy może jestem w ciąży? Możliwe, że mała ilość spermy się przedostała i doszło do zapłodnienia? Od stosunku trochę minęło.. Czy może powtórzyć test ciążowy?! Proszę o odpowiedzi!! Może ktoś jest w podobnej sytuacji..

Gość gość
a ktoś ci kazał uprawiać zdziro seks w tak młodym wieku ? jak można się puszczać w tak młodym wieku i nie trzymać cnoty do ślubu

Gość gość
gość dziś Wiedziałam, że w końcu padnie tego typu komentarz nie żadna "ździra" tylko normalna kobieta. Nikt nie prosił się Cb o komentowanie tego postu, bynajmniej nie na temat i obrażając przy tym ludzi wgl ich nie znając. Po Twoim komentarzu widać poziom Twojej inteligencji. Żegnam!!

Gość gość
nosz kurcze ile mozna wałkowac ten sam temat. tu nikt ci nie zajrzy do macicy. zrob kolejny test , badanie beta hcg albo idz do lekarza.