Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Labioplastyka dr Rafał Kuźlik

Polecane posty

Gość gość

Witam, w najbliższym czasie planuję poddać się zabiegowi labioplastyki. Mieszkam w Warszawie i szukam najlepszego chirurga. Moją uwagę zwrócił dr Rafał Kużlik (SaskaMed), głównie ze względu na programy w tv i pracę u dr Szczyta. Jeśli przeszłyście zabieg labioplastyki lub polecacie jakąś inną klinikę, proszę o opinie.

Gość gość
Witam, z czystym sumieniem polecam dr Kuźlika. Zabieg obejmował u mnie zmniejszenie warg mniejszych, redukcję napletka i wycięcie części śluzówki przy wejściu do pochwy. Koszt 5000 zł. Sam zabieg nie jest zbyt przyjemny w znieczuleniu miejscowym. W moim przypadku, trzeba było często podawać dodatkowe znieczulenie, ponieważ szybko zaczęła odczuwać ból - jeśli nie a przeciwskazań proponuję narkozę. Opuchlizna utrzymywała się ok 3-4 tygodnie. Ból jest dosyć silny, ale tabletki załatwiają sprawę. Na zwolnieniu byłam 2 tygodnie, ale 3 tyg. zwolnienia byłoby idealnie. Jeśli dokładnie przestrzega się zaleceń lekarza (wietrzenie rany - u mnie prawie 2 tyg. nonstop, oszczędny tryb, właściwa higiena tj. mycie po każdej wizycie w WC, okłady i zalecane leki, to wszystko idealnie się goi. Kontrola po 6 tygodniach. W związku z tym, że szwy są rozpuszczalne, jeszcze przez jakiś czas pod skórą są wrażliwsze miejsca i przy dotyku odczuwa się ból, ale z czasem wszystko ustępuje- może to trwać nawet do pół roku. Zabieg miałam na początku grudnia 2017. Efekt -Wyglądam idealnie, czuje się świetnie. Polecam dr Kuźlika. Świetny fachowiec.

Gość gość
Odradzam tego lekarza. Po jego operacji, lewa warga jest krótsza i a łechtaczka jest tak uwypuklona, że nie potrafię normalnie chodzić, bo mnie bielizna obciera. Zabieg ponad 6 miesięcy temu

Gość gość
Odradzam. Musiałam być drugi raz operowana u innego lekarza.

Gość Malwina_maz
Odradzam zdecydowanie. Lekarz wciskał mi kity, że "jego" plastyka "wyszła" u mnie idealnie. Mam nierówności i ból przy stosunku. Teraz muszę szukać pomocy u innych specjalistów.

Gość Gosc

Zabieg miałam u doktora jakiś czas temu. Na razie wszystko jest w porządku, polecam! Dziewczyny nie czekajcie z decyzją! 

Gość Gość

W lutym poddałam sie zabiegowi labioplastyki u doktora Kuźlika i jestem bardzo zadowolona. Wszystko przebiegło ok. Efekty są nawet lepsze niż oczekiwałam. Nie było żadnych powikłań. Z czystym sumieniem polecam. 

Miałam operacje około rok temu. Zostały mi dziury w środku i przez to wargi  są nierówne. Jestem bardzo niezadowolona. Dr Rafał twierdzi, że wszystko się wyrówna ale się nie wyrównało. Straciłam do niego zaufanie i nie chcę już tam wracać. Czy miałyście podobny problem ?