Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowy związek

Polecane posty

Gość gość

Jestem miesiąc w związku. Właściwie jest to mój pierwszy taki poważny związek,wcześniej były to chwilowe znajomosci,dlatego tez jestem w tych tematach zupełnie zielona ;) Zastanawia mnie czy to ze nie rozmawiamy ze sobą bez przerwy,ze jak przychodzę do niego to dość często pojawiają sie chwile ciszy jest czymś nie dobrym. I kolejna sprawa,czy to ze on nie pisze do mnie codziennie to oznaka ze juz mu nie zależy? Nie wiem czy ja mam napisać,ale nie chce sie narzucać ... Chciałabym zeby było wszystko tak jak należy,zależy mi bardzo na nim,ale nie wiem zupełnie jak postępować :( Nie wiem czy mam wciąż proponować spotkania,czy pisać do niego o wszystkim?

Gość gość
Miesiąc razem i poważny związek? Dobre :D🖐️

Gość gość
skoro tak to wygląda to jemu chodzi tylko o seks , nie dawaj mu za szybko

Gość gość
Badz soba :-) nie graj, nie kombinuj. Taka jest moja rada. Szkoda kobinowac bo w koncu zapetlisz sie w tym. Badz naturalna, masz ochote to pisz , nie masz to nie pisz. On musi cie kochac i lubic za to jaka jestes na prawde. I z wzajemnoscia. Dzieki temu stworzycie dobry zwiazek. Nie przejmuj sie ze nie pisze codzinnie , moze po prostu taki ma styl, taki jest. Nie warto zaprzatac sobie tym glowy. Powodzenia wam zycze :-)