Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość życia bez miłości

Polecane posty

Gość gość

nic mnie nie cieszy, jeśli się uśmiecham to tylko pozornie i na chwilę. I tak finalnie zawsze zostaje sama z myślami o tym że g''' to wszystko warte.

Gość gość
pewnie jesteś młoda i nie przeszłaś tego uczucia i wiele sobie obiecujesz po nim. Ale gdybyś przeżyła rozczarowania, zawiodła się to widzieć byś już tego nie chciała.Lepiej żyć tu i teraz a nie czekać na te mrzonki.

Gość gość
hmm, tak trywialnie można ogólnie określić, "życie gowno warte" nie mylisz się raczej :D Człowiek rodzi się by zaczerpnąć wyimaginowanej przyjemności a potem finalnie zemrzeć i być może dla kogoś może to stanowić powód dla pociech, ale w sumie z czego tu się radować, klepiesz w kalendarz i tyle, tyle po tobie co sama o sobie w pamiętnikach naskrobiesz :D 🖐️

Gość gość
Jak będziesz sprzątać i gotować, to możesz zakochać się we mnie :P.

Gość gość
Już nie jestem młoda. Te "mrzonki" te esencja szczęścia w życiu.. nie chce się pogodzić z byciem zgorzkniałą do końca swoich dni.

Gość gość
ja tez

Gość gość
to nie bądź, póki co nie ma obowiązku chodzenia po ulicach z rozdziawionym ze szczęścia ryjem, a smutek jako części wyrazu naszych emocji również może być wypełniony ekspresją godności i chluby odbycia służby życia z honorem :D

Gość gość
Nic cię nie cieszy bo jesteś nudna i całe nadzieje swojego szczęścia pokładasz w mężczyźnie, a to duży błąd, bo żaden facet nie chce kobiety która ma zamiar uwiesić się na jego szyi.

Gość gość
Nie znam faceta dla którego miłość jest ważniejsza do seksu. Jeżeli jest tu taki, na tym forum niech zaprzyjaźni się ze mną. Oddam mu całą swoją wewnętrzną jaźń, by tylko mnie kochał.

Gość gość
Seks, a raczej ta bliskość w trakcie seksu jest elementem miłości.

Gość gość
17:44 Ja kocham całym sercem kobietę z którą nie miałem sexu

Gość gość
Gosc 18:58 asle pewnie jest bardzo seksi i bardzo Cie pociaga jak zbrzydnie twoja milosc tak samo wygasnie

Gość gość
Idź do hospicjum jako wolontariusz/ka . Może przejrzysz na oczy i twoje życie nabierze nowych priorytetów

Gość gość
gość dziś No to powtarzam :D : zakochaj się we mnie i wysprzątaj moje mieszkanie :D. x gość dziś Dla mnie seks jest częścią miłości (jej okazywania). Lubię też jeść dobre obiadki :D.

Gość gość
przeciez cale zycie przed toba bedzie dobrze

Gość gość
kocham mężczyznę z którym, nie łączy mnie cielesność

Gość gość
Nie cielesność czyli to nie brak miłości, a zwykła chcica, popęd jak tam wolisz :-P

Gość gość
gość 18:58 Twoja kobieta jest szczęściarą, że takiego spotkała.

Gość Aniaaaaaa1986
Ja za dużo przeszłam z facetami, więc juz przestałam wierzyć w miłośc...a tez chcialabym sie szczesliwie zakochac :) Musisz zając się sobą i nie dołować bo to nic nie da. Wiem co mowię :)

Gość gość
Kobieto, są mężczyźni co kochają bardzo i nie chodzi tylko o to by zaliczyć, tacy ludzie są w ciszy może nawet znasz tylko wydaje Ci się że są nudni, wież mi że to tylko pozór, mówi się że łobuz kocha najbardziej, tylko że jest ciągle tym łobuzem i potrafi krzywdzić, a są tacy co kochaja jedną Jedyną i ja do takich należę, a cichy jestem tylko znają mnie kobiety którym oddalem serce, lecz się nudziły bo równy ze mnie gość

Gość gość
A ja chcę spokojnej fajnej kobiety, z którą będę do końca świata uczyć się miłości razem jak jedno ciało... chcę kobiety, która siebie szanuje i dba o siebie. Pozdrawiam Panie

Gość gość
gość dziś A ja chcę spokojnej fajnej kobiety, z którą będę do końca świata uczyć się miłości razem jak jedno ciało... chcę kobiety, która siebie szanuje i dba o siebie. Pozdrawiam Panie XXX A ja dokładnie szukam takiego faceta jak opisałeś powyżej. Dziś na świecie takich facetów już nie ma niestety... Pozdrawiam.

Gość gość
Czy można kochać bez sexu? Można

Gość gość
gość dziś - to chyba pisała kobieta, bo z tego co wiem :)- facetom raczej trudno żyć bez tego.

Gość gość
Wiesz często jest tak, że siebie nie dostrzegamy

Gość gość
Nie kobieta, wież mi

Gość gość
Są jeszcze tacy tylko wy takich niezauważacie niestety. Skończcie wreszcie z tą propagandą ze dla faceta liczy się tylko sex. Facet w kobiecie musi mieć oparcie czuć ze ona jest jego częścią na dobre i złe, a sex jest fajny dla nas jak i dla was:) także szukaj a znajdziesz

Gość gość
10.40- " szukaj a znajdziesz" XXX Wszystkie poszukiwania zawiodły (choć naprawdę "obniżyłam poprzeczkę" co do wymagań tak, że niżej już nie mogłam!) i chyba jednak nie znajdę. Nadziei na szczęście jeszcze nie tracę choć mówią, że to "matka głupich" :). Pozdrawiam.

Gość gość
Życie bez miłości jest trudne, ale trzeba szukać i się nie poddawać i pamiętajcie kobiety sex na dzień doby przy nowej znajomości to zły pomysł ostrożne bądźcie ja kocham kobiety z zasadami, a jedna z nich to nie miłość sexem a duszą, sex będzie wspaniałym dodatkiem urozmaicenia miłości dla mnie po ślubie i bardzo bym chciał przed, ale umiem poczekać i tego tez wymagam od mojej przyszłej nie znajomej żony Taka równowaga będzie skutkować związkiem na całe życie, ale życie też nie jest proste i zdarza się upaść, wiedzcie Panie o tym że wszystkie jesteście kochane i żadnej nie skreślam. Pozdrawiam i już uciekam

Gość gość
gość dziś - gdzie szukać takich facetów jak Ty? :)