Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość życia bez miłości

Polecane posty

Gość gość
10.45 Ja też mam chwile zwątpienia że nie znajdę tej jedynej chociaż jestem jeszcze młody, ale się nie poddaje i nie obniżam swoich wymagań za bardzo bo po co mam być z kimś kto tylko trochę będzie mi odpowiadał.

Gość gość
Wiecie drogie ruszyliśmy ciekawy temat, ja muszę pracować już, zajrzę tu wieczorem może jeszcze sobie porozmawiamy tak na luzie i szczerze nie gniewajcie się jak robię błędy, to przez telefon

Gość gość
Do gość 10.51 na wsi... Poważnie

Gość gość
Do gość 10.51 jestem z lubelskiego zamojskie strony

Gość gość
Ale naprawdę muszę iść pracować, fajnie z Wami się rozmawia Pa

Gość gość
"Są jeszcze tacy tylko wy takich niezauważacie niestety." x Tak samo jak Wy nie zauważacie innych jak slicznych i seksownych kobiet. :D Każdy cichy, nieśmiały marzy o seksownej lasce.

Gość gość
Tak pewnie że chciałbym mieć ładną dziewczynę a dlaczego nie . Ale liczy się coś jeszcze charakter podejście do życia. A to ze jestem nieśmiały to trudno nie wszyscy muszą być rozrywkowi :)

Gość gość
Ja też jestem ze wsi i mam do tego podejście jak pisza goście 10,09 i10.40 ale moim zdaniem tacy sa wszędzie w mniejszość ale sa:)

Gość gość
To prawda w mieście też są równi ludzie i na pewno wielu takich jest, na wsi jest ta różnica że od małego chłopca się wymaga, by stał się odpowiedzialnym człowiekiem, nie raz bywało tak że koledzy z koleżankami szli na zabawę w niedalekim domu kultury, a ja jeszcze pracowałem w polu na maszynach bo żniwa były i trzeba było zebrać ziarno suche i dzisiaj tak patrzę na te lata jako stracone okazje na poznanie ewenualnej kochanej, no co zrobić taka praca, ale serce dla kobiety wielkie

Gość gość
Faceci ze wsi nie smutajcie zostaje nam jeszcze rolnik szuka żony:) takie koło ratunkowe haha:)

Gość gość
Właśnie życie na wsi nauczyło myśleć przyszłościowo, by zapewnić dobre bezpieczne warunki do życia. Dzisiaj jako 27 letni mężczyzna, potrzebuję tylko kochającej Żony i znajdę na pewno, bo taka potrzeba serca i nie ma się co tu oszukiwać, miłości każdy potrzebuje, a potwierdzeniem tego jest Temat jaki pewna nieznajoma nam kobieta tu założyła. Jestem przekonany, że poznasz mężczyznę który będzie oddany tylko Tobie i gwarantuję Ci, że tacy są blisko, ale tez uważaj bo różni są ludzie sama wiesz Pozdrawiam

Gość gość
gość dziś - A może do "Rolnik szuka żony" :), tam "miastowe dziewczyny" też się zgłaszają :). Swoją drogą bardzo ładnie napisałeś o swoich oczekiwaniach. Życzę powodzenia! Na pewno trafisz na swoją "połówkę" :).