Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Jak sobie mnie wyobrażacie z wyglądu walić prosto z mostu

Polecane posty

Up

Up

Gość gość
Brunet niebieskie oczy muskularny wysportowany do tego z kasa tylko lont za krotki

Gość gość
Z pewnością jesteś mało atrakcyjny. Taki godny współczucia.

Nie mam niebieskich oczu tylko brązowe ps nie jestem wysportowany ani muskularny ale jestem z wyglądu przystojny mam 1,73 cm wzrostu mam 52 kg wagi moi rodzice mają kase bo mają firmę stolarską...

Nie z pewnością bo nie jestem jak ty mówisz mało atrakcyjny bo jestem ładny z wyglądu jestem ładny z wyglądu ale trochę głupi...

Gość gość
To jak dla mnie za szczupły .......

Ja nie mam tendencji do tycia ale z wyglądu wyglądam całkiem dobrze wyżej Przecietnie

Gość gość
Chudy, z trądzikiem, niewysoki z łupieżem.

Nie mam trądziku od 2 lat i nie mam od wielu lat łupieżu też nie mam mam 52 kg wzrostu jestem ładny z wyglądu mam czarne włosy i brązowe (piwne) oczy i 173 centymetry wzrostu...

Gość monisia98856454
Pewnie wyglądasz, jakbyś chorował na zespół Downa. A może i chorujesz, czytając twoje wypociny, którymi ciągle spamujesz. No i masz dwie lewe ręce i jesteś życiowym nieudacznikiem.

Nie nie mam zespołu downa i tak nie wyglądam po pierwsze po drugie lepiej zapoznaj się czym jest zespół downa a potem pisz głupia lafiryndo

Gość gość
...Jak sobie mnie wyobrażacie z wyglądu walić prosto z mostu ... x Nigdy nie zastanawiałam się jak wygląda kupa :D. x W odpowiedzi na twój temat: myślę, że jesteś łysiejącym kurduplem, kulejącym na jedną nogę z wywalonym do przodu wielkim ciążowym bebechem :P. x Trafiłam :P ?

Gość od homocwela godzina 16:31 Nie nie trafiłaś nie jestem łysy nie mam brzucha bo jestem chudy mam 173 cm wzrostu i mam czarne włosy i brązowe oczy i nie jestem stary mam 19 lat pisałem w tym temacie to powyżej poszukaj to w powyższych komentarzach gościu od homocwela i naucz się czytać ze zrozumieniem

Gość gość
16:23 Lafirynda to cię zrobiła ty po.ebany czubku, idz walnij tym swoim pustym łbem o ścianę i nie męcz spamem innych.

Gość gość
Czyli do bycia kurduplem przyznajesz się sam :P. Brzuch ma każdy człowiek, tyle, że twój jest obrzydliwie wywalony :P. Te resztki czarnych włosów wokół świecącej łysiny wyglądają u ciebie obrzydliwie :P.

Gość gość
Nie masz brzucha i nie masz też mózgu, a chudzielców to ja biorę na strzała. A namysłów to śmierdząca, zacofana wiocha, tamtejsi ludzie śmierdzą goownem.

16:41 gdyby nie ten spam to nikt w tym ty na kafe byście nie wiedzieli że takie miasto jak namysłów istnieje głupku

Namysłów to nie wieś tylko miasto nie wierzysz wpisz sobie w Google Namysłów ps gdyby nie mój spam to nikt na kafe by nie wiedział że Namysłów istnieje

Gość gość
Tak prawdę mówiąc to przejeżdżałem wiele razy przez namysłów i zawsze wydawał mi się sympatycznym i zadbanym miasteczkiem. Odkąd pisze tu jednak ten świr, bałbym się w Namysłowie zatrzymać.

Gość gość
Skoro przejeżdżałes gościu od homocwela przez Namysłów to udowodnij mi to gdzie jechałes wtedy...

Gość gość
W Namysłowie jest brud smród i ubóstwo. A ludzie są brzydcy jak noc. Wiem bo tamtędy przejeżdżałam z chłopakiem autem. Drogi tam takie dziurawe, że ostro nam rzucało na boki :D A tamtejsi ludzie jacyś dziwno, zresztą widać po tym zakompleksionym namysłowskim wieśniaku, który dowartościowuje się pisząc głupoty prosto z psychiatryka :D

Tak dziurawe tak? Czyli nigdy nie byłeś i nie przejeżdżałes przez Namysłów bo w Namysłowie wszystkie drogi są wyremontowane równe i wyremontowane chodniki i miasto nie jest brudne i brzydkie i co dalej twierdzisz że byłeś w Namysłowie mnie nie oszukasz bo znam Namysłów i w Namysłowie drogi są gładkie jak stół więc nie byłeś w Namysłowie głupku

Gość gość
W Namysłowie nie mają chyba psychiatryka. Ten DEBIL chwalił się, że hospitalizowali go w Opolu. x Kto to jest gość od homocwela ? To jakaś rodzina tego cwela z Namysłowa ?

Ps i nigdy nie byłeś w Namysłowie i akurat tak się składa że w Namysłowie wszystkie drogi są wyremontowane równe i tak samo chodniki jest mnóstwo supermarketów i Nowych domów i osiedli mieszkaniowych ps i Namysłów jest jednym z bogatszych miast w Polsce znam Namysłów i chyba lepiej wiem wiec nigdy tam nie byłeś

I co klamco od homocwela w Namysłowie nie ma dziurawych dróg bo wszystkie są wyremontowane i chyba lepiej wiem i co kłamstwo gościu od homocwela szybko się wydało

Gość gość
Miasto Namysłów woj opolskie dziś Chłopak wie, co pisze. W końcu ciągle rzuca się na te drogi pod nadjeżdżające TiRy. Niestety w centrum miasta mają ciągłe ograniczenie do 40km/h i kierowcy TiRów nadążają z hamowaniem :(.

Gość gość
Nie w centrum Namysłowa nie ma ograniczeń do 40 km/h bo w Namysłowie wszystkie drogi są wyremontowane ile razy mam ci to pisać chyba lepiej wiem

Gość gość
Tyle wiesz, ile zjesz :D. Ja jestem kierowcą i muszę te ograniczenia respektować ( macie w tej wsi chyba z 5 fotoradarów).

Gość gość
Namysłów to nie wieś tylko miasto zrozum to gościu ps nie byłeś w Namysłowie bo w Namysłowie nie ma takich ograniczeń ani fotoradarów i w Namysłowie wszystkie drogi są wyremontowane równe i gładkie jak stół wszystkie chodniki również ps kogo ty chcesz oszukać na pewno nie mnie bo znam Namysłów wiec nie wmówisz mi że są tam dziurawe drogi bo wszystkie są równe i wyremontowane chyba lepiej wiem bo jestem tam kilka razy w tygodniu a ty kłamco wmawiasz mi że tam byłeś pisząc że są tam dziurawe drogi Sam się wkopałeś że tam nie byłeś...