Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niew

Niewolnik

Polecane posty

Gość Niew

Witam! Jestem uległym atrakcyjnym wytrzymałym niewolnikiem damskiej nacji. Szukam Kobiet Pań Dziewczyn Par kochających luksus władze wygodę świat femdom i będących kreatywnymi w dążeniu do swych celów. Szukam osób które pragną posiadać własnego poddanego niewolnika które kochają siebie i chcą dla siebie jak najlepiej. Ja jako niewolnik oddaję życie ciało i zdrowie pod kompletna władze, zrzekne się praw i godności na rzecz służby bez słowa ale. Więc służba i oddanie niesie za sobą ogromny wachlarz możliwości i opcji. Docelowo szukam służby na stałe i mogę dojechać w każdy rejon Polski. Odp z góry na pytania.. -Godzę się na wszystko.. ( to najważniejsze w byciu niewolnikiem) - Można mnie wykorzystać do.. 1. Praca ( pracuję wszędzie gdzie każe Pani i jak każe Pani w każdych porach dnia i nocy w każdej formie i tyle godzin na dobę ile życzy sobie właścicielka. Oddaje wszystko co zarobię Pani.. mogę pracować fizycznie, jestem mobilny mogę być sprzedawany wynajmowany itp itd) 2 Służba ( praca w domu sprzątanie gotowanie służba na imprezach wypożyczanie znajomym zakupy zmywanie prasowanie podawanie czyszczenie itp ... By Para lub Kobieta naprawdę czuła się jak Pani) 3. Usługi..( wykonywanie poleceń rozkazów w zależności od kaprysu Pani i jej osobowości . Można mnie bić poniżać wystawiać publicznie wytresować pod własne potrzeby i pragnienia lizanie ssanie masaże służba za przedmioty dla Pani zabawy itp.. bardzo szeroka gama opcji) 3 Pozostałe opcje tyczące się zabawy rozwoju dla Pań.. ( poza pracą która opisana jest w punkcie 1. Można prowadzić swego bloga posiadać strony internetowe gdzie opisywany będzie niewolnik jego życie polecenia gdzie będą filmy zdjęcia itp .. wystawianie niewolnika na kamerkach internetowych robienie filmików na zamówienie i zdjęć dziki czemu poznaje się wielu ludzi z klimatu femdom można się świetnie bawić i zarobić ) 4 Kwestia zainteresowania moją osobą ( W momencie gdy jesteś zainteresowana zainteresowani.. jestem mobilny mogę dojechać w każdy rejon . Można mnie trzymać w każdym miejscu w domu działka strych suszarnia piwnica lub u Znajomych wszystko zależy od możliwości i widzimisię Pani) Ps Mam nadzieję że odp na wszystkie pytania z góry.. w razie w jestem dostępny by udzielić informacji bbddss84@wp.pl

Gość gość
Jakaś pezda w rurkach się ogłasza

Gość Niew
Jeśli nie odp w temacie na jakieś pytanie jestem dostępny Proszę o odp realnie zainteresowane osoby ..

Gość Niew
Proszę o przemyślane odp.. w temacie jest @ do mnie mogę podać nr GG lub telefonu dla bardziej zainteresowanych

Gość gość
Chcę wiedzieć ile masz lat, nim zdecyduję się napisać.

Gość Niew
Kurczę przepraszam ... 32 lata jednak coś opuściłem w temacie... Oki wybaczcie Niewolnik ma 32 lata

Gość gość
Wybaczam

Gość Niew
Dziękuję proszę Pani.. Jesteś zainteresowana tematem?

Gość gość
Tak, wykorzystam Cię przy kozach one dadzą tobie rozkosz

Gość gość
Tematem tak Nie wiem czy tobą Napiszę

Gość Niew
Albo inaczej . Zainteresowana posiadaniem własnego niewolnika?

Gość gość
Tak

Gość gość
Napisałam, sprawdź pocztę

Gość Niew
Proszę o poważne odpowiedzi na temat a nie o kozach ... Szukam realnych osób..

Gość gość
Poczty ode mnie spodziewaj się jutro rano Na teraz mam inne plany

Gość Niew
Nie mam żadnej wiadomości na @ .. mój adres to bbddss84@wp.pl Być może pomyliła się Pani wpisując..

Gość gość
Posiadanie niewolnika jest legalne w takiej formie jak opisałeś ? Budujemy dom i przydałby sie niewolnik...

Gość Niew
Ok rozumiem .. Przypomnę iż niewolnik jest z okolicy Katowic Mogę dojechać w każdy rejon Polski

Gość gość
Jest zbyt zimno aby trzymać cie w szopie, czy na strychu

Gość gość
Napiszę jeszcze raz bo bardzo potrzebny mi jest ktoś taki do pasienia kóz tylko obiecaj że ich nie wykorzystasz

Gość Niew
Tak a czemu miało by być nie legalne przecież ja się godzę na to wszystko co napisałem wyżej.. Plus wszystko co każe i wymyśli pani..

Gość gość
Czyli biore cie, każe ci pracować a ty oddajesz mi pieniądze ?

Gość gość
Ale łańcuch i buda będzie go podniecać, szczekasz?

Gość Niew
Zbyt zimno? Zależy jaka to szopa czy strych czy piwnica ... Niewolnik powinien wytrzymać wszystko na co lub co będzie chciała pani Na tym to polega

Gość gość
Opisz sie jak wyglądasz. Wzrost, waga, czy jesteś wystarczająco silny aby pracować po 12 godz. na budowie.

Gość Niew
Tak ... Jeśli. Chcesz poświęcić niewolnika na pracę to tak robię co każesz i oddaje pieniądze Pani...

Gość gość
Jaki masz zawód ? Masz prawo jazdy ?

Gość Niew
Mogę szczekać oczywiście.. Mam 180 cm 89 88 kg brunet wysportowany ciemna karnacja Przystojny ..

Gość Niew
Mam średnie wykształcenie mechaniczne mam prawo jazdy i auto Osoby mną rządzące mogą robić ze mną wszystko by na mnie zarabiać..

Gość gość
A mogłabym cie karać poniżać, chłostać ? Jak lubisz być poniżany ?