Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co drugi facet zdradza kobietę powód seks przed ślubem i w każdym ze związku

Polecane posty

Gość gość

taki związek nie będzie trwały jak kobieta czy facet uprawiał seks wcześniej z kimkolwiek

Gość gość
Biedny, samotny kretynie - prawiczku :P : poczytaj jakiekolwiek analizy psychologiczne (choć dla takiego cepa, jak ty i tak będą zupełnie niepojęte) i przyjm wreszcie do wiadomości, że to akurat osoby bez wcześniejszych doświadczeń seksualnych częściej zdradzają w związkach, od tych, które tych doświadczeń wcześniej nie zdobyły. Zwyczajna ciekawość ich do tego ciągnie. Podobnie częściej dochodzi do rozwodów, w tych małżeństwach, gdzie przynajmniej jedno z małżonków, było doświadczeń przedmałżeńskich pozbawione. x To, ze ciebie żadna nie chce i musisz żyć w "czystości", nie oznacza, że jest to zdrowe lub bezpieczne.

Gość gość
Podpisuje się pod tym co napisała z gościa o godz 19:08 obiema rękami.

Gość gość
dziś bzdura tępaku według badań naukowych sprawdzanie niszczy związki i małżeństwo ci którzy sypiali z wieloma kobietami w związkach czy bez nie wytrzymaja przy jednej dziewczynie do końca życia.

Gość gość
dziś ten który sypiał z wieloma kobieta nie będzie wierny jak ten który jest prawiczkiem czystym jak szanujący facet

Gość gość
dziś a ty co możesz wiedzieć k****arzu jak wolisz się k***ić niż zachować cnotę dla przyszłej żony

Gość gość
ja i mój BYŁY mąż mieliśmy swoje pierwsze razy PO ŚLUBIE jednak mój mąż zaczął mnie zdradzać po 6 latach a tłumaczył sie tak "chciałem zobaczyć jak to jest z inną", oczywiście sie rozwiodłam, z reszta seks z nim był tak beznadziejny że ja w ogólnie nie miłam popędu, żadnej gry wstępnej a sam seks trwał 3-5 minut, więc on doszedł a ja nie zdążyłam poczuć przyjemności...

Gość gość
dziś czytałem i wiekszość psychologów uważa że nie warto uprawiać seks z wieloma kobietami/meżczyznami bo to niszczy związek/małżeństwo!

Gość gość
gość dziś Zajmuję się m.in. terapią małżeńską MATOLE :P. x A tutaj z przyjemnością wyrzucam z siebie złe emocje :D.

Gość gość
dziś standardowa wymyślona historyjka podszywającego się facet pod kobietę. Wiekszość par którzy są jedynymi partnerami seksualnymi są zadowolone z aspektu związku i seksu pozdrawiam

Gość gość
dziś matoł cie robił bo badania naukowe, psycholodzy i ilość zdrad potwierdzają co tutaj pisze czyli sprawdzanie czy uprawianie z każdym w którym jesteś w związku jest destrukcyjne dla przyszłego małżeństwa

Gość gość
gość dziś ...Wiekszość par którzy są jedynymi partnerami seksualnymi są zadowolone z aspektu związku i seksu... x wg OFICJALNYCH statystyk, przez średnio 3 lata :D. x Również pozdrawiam .

Gość gość
facet który uprawiał seks z wieloma kobietami nie będzie wierny do końca życia nie ważne czy to robił w związku czy nie zawsze takiego będzie kusić do seksu z inną kobietą.

Gość gość
gość z dziś ja żałuję że nie poszłam z nim do łózka przed ślubem, bo tak brałabym ślubu i nie męczyła sie z nim tyle lat a potem nie upierałabym sie z rozwodem. ŻAŁUJE ŻE NIE POSZŁAM Z NIM DO ŁÓŻKA PRZED ŚLUBEM teraz znów jestem mężatka ale z obecnym mężem poszłam do łóżka przed ślubem, w końcu czerpie z seksu przyjemność, on jest tym z którym chcę spędzić resztę życia :)

Gość gość
dziś więcej niż 10lat pozdrawiam matole seks w związkach jest destrukcyjny

Gość gość
mój były mąż mnie zdradzał po ślubie mimo że byłam jego pierwszą a on moim pierwszym! jak to wytłumaczysz?

Gość gość
dziś tak tak wymyślona historyjka badania naukowe mówią co innego tak samo moja rozmowa z innymi kobietami które uprawiały seks po ślubie sa zdecydowanie szcześliwe z aspektu związku i małżeństwa.

Gość gość
2 badania naukowe potwierdzają najtrwalsze są związki gdzie są pierwszymi i jedynymi partnerami seksualnymi :)

Gość gość
dziś bardzo rzadki przypadek zazwyczaj ci którzy się sprawdzali przed ślubem zdradzają po ślubie bo nie wytrzyma przy jedynej! widać to na przykładzie historii kobiet z kafeterii gdzie dochodzi często do zdrad

Gość gość
dziś bardzo rzadki przypadek facet który wstrzymuje się z seksem jest wartościowy i nie wierzę że by chciał zdradzić kobietę po ślubie musiałby być głupi.

Gość miniliko
rzadki przypadek? moja koleżanka jest dopiero 4 lata po ślubie a juz bierze rozwód bo kachany mężuś zacząl ją zdradzać, bo sie biedny za młodu nie wyszalał tylko był z jedną. moja kuzynka rozwiodła się ze swoim mężem bo się okazało że temu podoba sie sado-maso a ona nie miała ochoty na bicie pejczem i inne "przyjemności" i tez nie chciała się zgodzić na trójkącik czy wymiane partnerami bo mąż chciał spróbować.

Gość gość
dziś tak rzadki przypadek bo zazwyczaj zdradzają ci którzy uprawiali z wieloma kobietami w związkach. Ten który się wyszalał nie znaczy że dalej wytrzyma przy jednej kobiecie bo jest to nie możliwe to samo jedno badania naukowe potwierdza.

Gość gość
dziś a ja też mam wymieniać wszystkie kobiety które są rozwiedzione bo się związała z nieprawiczkiem który sypiał z wieloma kobietami w związku?

Gość gość
posłuchaj biedny debilu - autorze tematu: Ja mogę przez całe życie jeść tylko dobre pierogi i nigdy mi się to nie znudzi. Wiem to, bo spróbowałem wcześniej innych potraw i teraz wiem, która jest moją ulubioną :). Z seksem jest tak samo. Im więcej doświadczenia mają wchodzący w związek, tym trafniej dobierają się i mocniejszy związek budują.

Gość gość
Ja też żałuje że miałam swój pierwszy raz po ślubie (on tez był prawiczkiem), nic nie potrafił, próbowałam cokolwiek go o sobie nauczyć, jak powinien mnie dotykać, co robić, ale on zawsze był skupiony na sobie, czyli 5-minut i koniec a i sie dziwił czemu ja nie jestem zadowolona! Przez 2 lata mówiłam mu że nie czuje sie spełniona, że chciałabym żeby mnie tam dotykał w taki sposób ale on nic... Potem przestałam się z nim kochać, bo to i tak sprawiało mi tylko ból bo wchodził na sucho, on potem po ok.6 miesiacach mnie zdradził z dziwką. Jesteśmy w trakcie rozwodu.

Gość gość
Weźcie jemu nie odpisujcie

Gość gość
no i niech zdradza bo nikt normalny nie wytrzyma na dłuższą metę z jedną pipą

Gość gość
Mam faceta którego rozprawiczylam a sama miałam paru partnerow i choć nie daje mi powodów do niepokoju to często myślę w ten sposób ze będzie chciał spróbować jak to jest z inna :(

Gość gość
dziś jest wręcz na odwrót dziś kolejna wymyślona historyjka nie wiem czy faceta czy kobiety bo się tak podszywają. Koleżanka miała swój pierwszy raz po ślubie i jest szcześliwa i ma udane życie seksualne kolejna tak samo a inne które sprawdzały się przed ślubem i związały się z facetem który miał kontakt seksualny z wieloma kobietami zdradził po rok małżeństwa.

Gość gość
rok-dwa lata to maks po jakim czasie zdradzi nieprawiczek więc nie warto się z takimi wiązać bo pewnym czasie zdradzi kobietę.