Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Przez nerwy zawarlam cyrograf

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Hej. Na kafe byl taki watek ale musze wrovic. Odtatnio pisalam o tym ze troche sir modle itp. Ale... Dzisiaj jak zawsze byl atak my艣li. A dzien zapowiadal sir pieknie. Obudzi艂am si臋, podziekowalam Bogu za dzie艅. I no. Pomy艣la艂am sobie my艣l w ktorej mowilam do szatana 偶e ma odej艣膰. Ale 偶e moje my艣li lubi膮 mi dokuczac to wymuszalam sobie dalej. Iw pewnym momencie wymusi艂am my艣l w kt贸rej 艣piewa艂am (lub nie sama nwm ju偶 ) w kt贸rej powiedzia艂am sxatanowi 偶e niby chcialam do niego nale偶e膰 (a to k艂amstwo) a za chwile powiedzia艂am mu 偶e chc臋 lub nid chce to moja sprawa i powiedzia艂am 偶e nie chc臋 nigdy do nieho nale偶e膰. My艣li tej pierwszej si臋 wyrzeklam ale... No wlasnie. Po tej myski poczulam ulg臋 od my艣li. Co tera mam robic? Kiedy艣 czyta艂am o facecie chyba kt贸ry oddal dusz臋 diablu w my艣lach a potem podpusywal dalsze cyrografy.... Wcze艣niej przez te pare sekund by艂am pewna 偶e to nic, glupia mysl ale teraz... Masakra. Zdalam sobie spraw臋 ze te wcze艣niejsze my艣li to bylo nic. Teraz ju偶 nic nir ma sensu... Moje g艂upie mysli zniszczy艂y wszystko. Do Ko艣cio艂a jutro nie moge i艣膰 bo mam gryp臋 wi臋c co mam zrobi膰 ? Te 偶a艂osne wymuszanie znowu wraca... Ju偶 si臋 kurde gubi臋... Nawet je艣li to choroba to jednak.... Nie dam rady...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
up... Wiem 偶e powinnam by艂a si臋 modli膰, i艣膰 do lekarza itp... Ale wczoraj serio mog艂am si臋 odda膰 wiecid komu bo si臋 zwraca艂am do niego... :( wgl wczoraj to by艂a masakra ca艂y czas jak膮艣 nerwowa by艂am, nie mia艂am spokoju... Martwi臋 si臋... Naj艣mieszniejsze jest tl 偶e wczoraj jeszcze odm贸wi艂am modlitw臋 oddania si臋 Maryi... Diety te偶 pr贸bowa艂am ale jak na razie to tylko zielon膮 herbat臋 pij臋... :/... Nie trolluje. Jak chcecie to mozecie znalezc te tematy na kafe... S膮 jeszcze... Do Ko艣cio艂a i艣膰 nie mog艂am, ale troch臋 zdrowiej臋... Z t膮 grypa przesadzi艂am, nie jest a偶 tak 藕le... :// najgorsze jest te偶 to gdy m贸wi臋 sobie 偶e mi sie uda np modli膰 to si臋 od razu zniech臋cam. Rozanca odmawia膰 nigdy nie mog臋 bo lenistwo wygrywa.... :( :( :( pomodlcie sie za mnie do Jezusa lub wysmiejscie... Nwm... ;(( i tak wiem kafe to nie jest forum psychiatryczne ale lepiej tu ni偶 nigdzie... Du偶o ludzi jest tu spoko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sorry 偶e znowu pisze ale ja vhyba serio sprzedalam mu ta dusz臋 dzi艣 na fb siedz臋 no i patrze a tam siostra dodala ladne zdj no i taka mysl sb byla ze ciekawe czy ich rodzice czy tam ciotka bd mieli fb a dzi艣 kurde patrze ciotka mnie zaprasza jprdl... Wcze艣niej te偶 par臋 razy co艣 przewidzialam ale nie tak trafnie :o. Wariuje... Pomocy... Odmawialam r贸偶aniec, zawierzylam.si臋 Bogu, wyrzeklam si臋 my艣li ale kurde....:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zjedz smalec z cebulom wysmarkaj nos i juz po dioble aha i tylek umyj przed spaniem a diobel cie opusci:-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Smieszkujesz, ale to powazny temat niestety xD... :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Smieszkujesz, ale to powazny temat niestety xD... :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ty masz jakas nerwice czy cos , by艂a艣 u lekarza?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie by艂am u lekarza :/. Nie wiem czy to choroba... My艣l臋 偶e tak, ale boj臋 si臋 ;/ Przedwczoraj bylam dziwna... Non stop jakies my艣li... Wczoraj ju偶 lepiej by艂o... tylko 偶e niszcz臋 tym siebie... Jaki艣 facet zawarl cyrkgraf w my艣lach mo偶na poczyta膰 :( no i martwi mnie to 偶e potrafi臋 czasem co艣 przewidzie膰 ;o jak nie tego fb co napisa艂am wcze艣niej, to wystarczy tylko 偶e najdzie mnie jaka艣 my艣l kt贸ra mnie m臋czy ale nie tak jak te o demonach itp... Mo偶e wyt艂umacz臋. Kiedy艣 siedzia艂am w klasie. Ubieralismy choink臋. Ja jak to zawsze mia艂am jakie艣 natrectwa.... Konkretnie chodzi艂o o to, 偶e si臋 spali. No i sb siedz臋 (choinka by艂a nierozpakowana) i 10 minut p贸藕niej dziewczyna zauwa偶y艂a 偶e lampki s膮 gor膮ce i choinka mo偶e si臋 spali膰... Inny przyk艂ad siedzia艂am sobie w domu i pisa艂am swoj膮 wymy艣lona piosenk臋... I tam by艂o co艣 o tym 偶e czyj艣 dom si臋 spalil, tak sb pomy艣la艂am... A przychodz臋 sobie do szko艂y a tam gadaj膮 o jakiej艣 dziewczynie kt贸rej spali艂 si臋 pare dni wcze艣niej dom... Ale wczoraj z tym fb przebilo wszystko... Ja sb tylko dls jaj pomy艣la艂am 偶e ciotka (starsza, raczej nieogarnieta w socialmedia sb fb za艂o偶y) a potem sb patrz臋 wieczorkiem a tam ciotka zaprasza mnie do znaj xD.... (nie uwa偶am tego za fakt nadzwyczajny, du偶o ludzi ma, chodzi o fakt 偶e przewidzia艂am) Ck je艣li odda艂am si臋 szatanowi? Do Ko艣cio艂a i tak p贸jd臋, do spowiedzi te偶 bo od 艢wi膮t nie by艂am... Masakra. A co do choroby... Jak dobrze gdyby to by艂a choroba.... Ale w膮tpi臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na bank mia艂a艣 do czynienia z jakim艣 ruchem ko艣cielnym albo duszpasterstwem i zrobili ci wod臋 z m贸zgu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li nie zrobi艂a艣 tego 艣wiadomie, dobrowolnie i z ca艂ej duszy, to nie zawar艂a艣 偶adnego paktu z szatanem, do tego jeszcze sie go wyrzek艂a艣, wi臋c przed Bogiem jeste艣 w porz膮dku. To co ci dolega, to natr臋ctwa i fobie na tle religijnym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ehhh to by艂o tak 偶e to pomy艣la艂am w sumie 艣wiadomie ale te my艣li nachodzily mnie, dreczyly...Oczywi艣cie przeprosi艂am za to Boga, ale wiesz... :( :( Ale mo偶e faktycznie to tylko nerwica... Ale to przewidywanie przyszlosci o kt贸rym m贸wi艂am martwi mnir... Moja kuzynka kiedy艣 mi pisa艂a 偶e ona pomy艣la艂a 偶e chcia艂a, pomyslala by jej belferka by艂a chora na co艣 tam i by艂a... Ale ona jest dziwna i praktykuje jakie艣 zywioly, steruje nimi (?)) nwm... :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ehhh dzis znowu pomy艣la艂am to samo najpierw takie chce nalezec a za chwil臋 nie chce nale偶e膰... Zwraca艂am si臋 znowu..n cho膰 satanistka nie jestem... Te natrectwa TYLKO o szatanie mam... Masakra :( przecie偶 ten demon mogl wzi膮膰 tp do siebie!!! Zmnowu si臋 tego wyrzeklam... Czemu tak jesy? :( mam do艣膰.... :/ najgorszy jest czas za przeproszeniem przed okresem ;// 偶y膰 wtedy nie mog臋... Ehhh co ja mam robi膰 ? Jak siebie zmusi膰 do jakiej艣 d艂u偶szej modlitwy itp? Lenistwo mnie zabija;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nerwica natrectw na tle religijnym. Da sie leczyc. Modlitwy nic Ci nie dadza dziewczyna, tylko leki, ktore wytlumia Ci mysli i przestaniesz sie nakrecac i miec takie mysli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Leki? Tylko jakie....w aptece takich napewno nie ma a do psychiatry... No nie wiem... Musia艂abym porozmawia膰 z rodzicami ale oni mnie wy艣mieja... Tata powiedzia艂 偶e to przez internet a mama twierdzi 偶e to tylko my艣li :(. A cp do modlitwy... Kiedy艣 mi pomog艂a wi臋c wierz臋 偶e w pewnych sytuacjach mo偶e pom贸c... Ale w tej nwm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jprdl:O ile jeszcze temat贸w za艂o偶ysz zanim cie karetka zabierze albo dobrowolnie p贸jdziesz do psychiatry?:O dziewczyno do lekarza a nie na Kafe !!!:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie martw sie. Ten byl ostatni. Po prostu przez pewirn czas mialam spokoj i musialam sie rozpisac. Do lekarza pojde, jak pogadam z rodzicami, spokojnie. Wzielam sb do serca co napisali艣cie. Ps narazie odlotow nie mam wi臋c jeszcze do karetki dluga droga...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Heh tu znowu ja. Od tamtego czasu ile艣 dni min臋艂o, ja si臋 troch臋 tam modli艂am itp ale... Ostatnio mia艂am 偶a艂osn膮 my艣l nt szatana, wymuszon膮 przez moj膮 偶enuj膮c膮 wyobra藕ni臋 i powiedzia艂am tam szatanowi 偶e niby jest umowa, 偶e ja go wyrzucam imieniem Jezusa, a on mi nic nie daje lecz znika bo Jezus go wyrzuci a potem powiedzia艂am 偶e to nie jest 偶adna prawdziwa umowa i wyrzek艂am si臋 tej my艣li. No i co. Pomijaj膮c moj膮 偶a艂osno艣膰, chcia艂abym tylko si臋 zapyta膰. Czy u偶ycie s艂owa umowa mog艂o jak膮艣 wp艂yn膮膰 gorzej na t臋 my艣l i spowodowa膰 偶e zawar艂am umow臋 z nim? I pytanie 2. Jak przekona膰 siebie do spowiedzi szczerej i zmiany w og贸le ? Prosz臋 o przeczytanie tego... I no co... Wiem jaka jestem, potrzebuj臋 psychiatry, tylko no, musz臋 pogada膰 z rodzicami bo mam prawie 17 lat :P. No to co. Heh. Id臋. Nie zawracam wi臋cej g艂owy wam. ps nie martwcie sie ze jestem ogromnym swirem, jak pisa艂am odlot贸w nie mam jeszcze XDDD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A no i jest jedna rzecz kt贸ra mnie dobi艂a. Ostatnio przegl膮daj膮c galeri臋 zobaczy艂am jakie艣 zdj臋cie z wigilii. By艂o rozmazane. Niby nic, ale no s艂uchajcie. Gdy ja si臋 na to spojrza艂am to si臋 przestraszy艂am. Tam by艂o wida膰 jakie艣 plecy. Nie tak zupe艂nie, ale no... I co艣 czarnego. W dodatku rozmiar zdj臋cia to by艂o 666.5 kb :o. Nie wiem o co tym my艣le膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hello :v. Tu znowu autorka. Powracam. To serio ja, temat byl w zakladkach xD. Chcia艂abym si臋 zapytac... Bo... Wczoraj ja przyjechalam do miasta.. No i co... By艂am u siostry... Odwiedzi艂am j膮. Mialam w pewnym momencie natrectwo... Wymuszalam w sobie mysl ze prosze o cos szatana, (tam pojawila sie prosba chcouaz ta prosba jak jakby sama przyszla) a potem ze o nic go nie prosze. I tam bylo prosze lub nie prosze o to... Potem sie tego wyrzeklam... I niby spoko... Tylko ta prosba bylo o to zeby autobus do domu nie przyjechal (... Potem eiec zrobilam tak wiec ze po prostu zacz臋艂am sie modli膰 zdrowa艣 Maryjo, o to samo (偶eby by艂o to za przyczyn膮 Boga a nie wiecie kogo) no i ten autobus nie przyjechal!!! Potem sie okazalo ze odwolali w srode go. Potem wiec pojechalam gdzie indziej na imny przystanek... Okazalo sie ze nie jedzie przez t膮 tras臋, kt贸ra chcialam... Wiec spojrzalam na rozklad... Autobus byl... W dni robocze!!! A ja glupia myslalam ze w soboty.. I musialam zapierdzielac do siostry znowu !!! Jezu... Wiem ze moze to byc przz moje niezdarstwo... Ale... Co jesli ja go o cos poprosilam w myslach? Bo to bylo prosze lub nie prosze... Tak wiem psychiatra itp itp ale kurde kto mnie tam wezmie xD. Chora matka? :DDDD Albo ojciec? :l Sama nmg. A modli膰 sie chce, ale g... Wychodzi.... Przeczytajcie to prosz臋.

Udost臋pnij ten post