Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakmamzycjak

mój narzeczony nie chce się ze mną kochać..

Polecane posty

Gość jakmamzycjak

Cześć kochane kobietki. Jestem w cztero letnim związku. Na początku było idealnie, wspolne wyjazdy, weekendy.. coś pięknego! Seks dwa razy dziennie a jak nie dwa razy dziennie to chociaż kilka razy w tygodniu. Mój narzeczony był na tyle szalony ze gdy wracaliśmy do domu z jakiego kolwiek miasta, potrafił zapytać się mnie czy kochamy się tu i teraz? I wiecie co? Tak kocham tego głupka ze zawsze mówiłam okej.. Teraz się wszystko zmieniło, nie wiem dlaczego. Nie mam pojęcia co takiego zrobiłam. Mój skarb się oddala. Seks raz na tydzień - i to jeszcze wtedy kiedy o to proszę. Kupiłam sobie wczoraj fajna bieliznę, mamy weekend wolny więc pomyślałam że spędzimy dzisiaj miło wieczór. Kupiłam winko, wszystko przygotowałam. Jednak plany poszły w niepamięć. Mój narzeczony wypił dwa piwka, lampke wina.. rozebral się i położył do łóżka. A ja siedzę przed telefonem i myślę już o najgorszym. Nie wiem dlaczego to wszystko się tak zmieniło, wkoncu naprawdę się staram. Robię dla niego co mogę, bo przecież tak strasznie mocno go kocham. Dziewczyny, doradzcie mi. Proszę.. Jestem na skraju wytrzymania, mam nerwicę żołądka.. w marcu czeka mnie ciezki zabieg. Ja nie mam siły.. Proszę żeby ze mną porozmawial to mówi że znowu wymyslam i ze nie mam go już denerwować. Pisząc to, płacze.. płacze bo wierzę że mnie kocha ale nie czuję tego w żaden sposób. W styczniu nawet nie kupił mi jednej róży, bo nie wymagam od niego bukietu za 1000tys złotych. Dziewczyny, napiszcie coś.. Proszę.

Gość gość
wyobraź sobie że za 5lat nie będzie chciał widzieć ciebie nago

Gość gość
21:17 :-D

Gość gość
Tak to z wami jest złośnice !

Gość gość
a myślisz że jak będzie? z roku na rok coraz młodsza? księżniczko zejdź na ziemię

Gość gość
Niestety, ale to prawda... jeśli w związku ludzie przestają mieć na siebie ochotę, to związek zaczyna zmierzać ku końcowi.

Gość gość
21:44 ważne, że facet z roku na rok młodnieje :D

Gość gość
Dawałaś mu przed ślubem to masz na co zasłużyłaś :D

Gość gość
Nie sądzę, że istnieją związki, w których partnerzy po jakimś czasie nie znudzili sie sobą.. Np. tacy Brad i Angelina ;) powiedz mu po prostu, ze masz swoje potrzeby i że go zdradzisz jeśli nie zachowa się jak mężczyzna i ciebie nie zaspokoi, powinno zadziałać ;)

Gość gość
A po co kogoś szantażować i zmuszać do czegoś czego nie chce? Najwidoczniej związek się wypalił i tyle... zdarza się! Im większy ogień na początku tym szybciej płomienie przygasają.