Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najlepsze związki i małżeństwa pochodzą z długoletnich miłości

Polecane posty

Gość gość

Prawda? A wszystko, co nagle, to po diable...

Gość gość
Każdy twierdzi co innego. Są ludzie, którzy po 2 miesiącach znajomości brali ślub i spędzili ze sobą całe życie. Ale to nie to pokolenie.

Gość gość
To już 7 lat. Niedługo będzie 8....Policzyłam dokładnie...od dnia pierwszego zakochania, po następne...po tęsknoty, rozstania i powroty...

Gość gość
Tu nie ma reguly . Znam pary , ktorym sie udalo mimo , ze krotko sie znaly i pary od lat szkolnych , gdzie sie zwiazki rozwalily .

Gość gość
9:03 Aż mi się nie chce wierzyć w to, co piszesz...to wręcz nie możliwe, aby w okresie 1,5 czy 2 m-cy dokładnie poznać człowieka, w różnych sytuacjach. Kupiłaś kota we worku i ci się po prostu udało nie być oszukaną.

Gość gość
gość dziś Po pierwsze nie jestem kobietą. Po 2 napisałem, że to nie to pokolenie - chodzi o relację osób, które aktualnie mają już dorosłe dzieci. Po 3 myśl sobie co chcesz - ja mówię prawdę.

Gość gość
I tak mi się wierzyć nie chce, że to coś trwałego...i słusznie, bo to nie jest trwałe, tylko pociecha na starość...

Gość gość
09:13 tu nie ma reguly . Jakbys przyjzal sie statystykom to zauwazyl bys , ze wielu siwym panom odwala na starosc gdy juz te dzieci sa dorosle ( zwlaszcza gdy maja duzo kasy) , ale bywaja tez dlugoletnie szczesliwe malzenstwa

Gość gość
Czy ja wiem? Moją siorkę dwaj faceci zostawili po długich związkach'

Gość gość
Jestem chlopakiem, ja mam tak ze kocham kobietę przy znajomości 12 miesięcy co w tym najlepsze Malo spotkań , a stała się najważniejsza dla mnie...

Gość gość
Nie zawsze sie sprawdza.

Gość gość
"9:03 Aż mi się nie chce wierzyć w to, co piszesz...to wręcz nie możliwe, aby w okresie 1,5 czy 2 m-cy dokładnie poznać człowieka, w różnych sytuacjach. Kupiłaś kota we worku i ci się po prostu udało nie być oszukaną." X Tak naprawde to ludzi poznaje sie cale zycie . Mozna z kims byc x lat i go tak naprawde nie poznac , chociaz moze sie nam wydawac inaczej . Ba my sami znamy siebie na tyle na ile sie sprawdzimy . Czasem w wyniku pewnych doswiadczen i okolicznosci moze sie okazac ze nie znamy sie wcale . I zachowujemy sie inaczej niz myslelismy ze w danej sytuacji bysmy sie zachowali .