Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość trzepak Spoz

Nienawidzę pol uprawnych w miastach miasto to powinno być miasto

Polecane posty

Gość gość trzepak Spoz

Bez pol uprawnych a wieś to wieś z polami uprawnymi

Gość gość
a ja nienawidzę idiotek ,zarówno w mieście jak i na wsi :P

Gość gość
akurat ten temat założył idiota nie idiotka; nazywa się mateusz kołbuc i jest wsiokiem tak z pochodzenia i zamieszkania, jak i mentalnie

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Gdyby nie wieś gościu od homocwela to byś z głodu w mieście zdechł!!! Ps nie ja założyłem ten temat skoro twierdzisz że rzekomo ja go założyłem to mi to udowodnij akurat nie masz dowodów...

Gość gość
on jest niestety dosyć poważnie upośledzony i zaburzony i teraz przez kilka godzin będzie tu siedział i zakładał swoje debilne tematy o "gościu od homocwela", wsi i polach uprawnych, miastach-dziurach itp. Potrwa to tyle aż mu się znudzi podbijanie swoich tematów bez innych odpowiedzi 🖐️ jedynym sposobem na tego czuba jest całkowity ignor

10:59 sam jesteś upośledzony głupku spójrz lepiej na siebie i na swoje wpisy co ty wypisujesz bezrobotny mitomanie bo ty tylko mnie obrazasz wyzywasz gnoisz itd i tylko to potrafisz normalny człowiek tak nie piszę więc idź się przebadaj bo sam jesteś nienormalny... I wejdź na spis tematów

I sam gościu od homocwela jesteś czubem bo spójrz lepiej na siebie i twoje wpisy ty już dobrze wiesz jakie i nie zasłaniaj się tchórzu że nie piszę z jedną osobą bo doskonale wiesz ze pisze z jedną osobą czyli z tobą...