Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A teraz tak serio czemu hejtowaliscie i hejtujecie 37 letniego managera?

Polecane posty

Gość gość

on jest kulturalny, logicznie argumentuje, widac ze ma dobry charakter wydaje mi sie, ze bylby dobrym partnerem dla ladnej 27 latki troszczylby sie o nia, okazywal jej uczucia, calowal ja, dbal gdyby byla chora bylby przewidywalny, opiekunczy, kochajacy!

Gość gość
bo widocznie taki nie jest jak opisuje, i prawda wychodzi na jaw... ot cala tajemnica..:O

Gość kameleąą
Pytanie było czy trudno znaleźć taką 27-latkę, a więc - tak, trudno znaleźć. Za stary i tyle, ja raczej nie mogłabym być z kimś przy takiej różnicy wieku. Poza tym tamten post mocno wiał desperacją - wszystko jedno jaka, byle ładna i młodziutka. I dlaczego nie może być np. ciut starsza? Za stara dla Ciebie? No więc nie dziw się dziewczynom ;)

Gość gość
na razie w oczy bije jeden męski logicznie argument że będzie kochał ŁADNĄ 27 latkę, w razie gdyby nie była ładna ale miła i powiedzmy że pokochałaby naszego managera, to na co może liczyć w takim razie z jego strony?

Gość gość
Bo zakłada setki tematów o tym samym jak chory psychicznie, ma jakąś manię.

Gość gość
Trochę go będę bronić, nie jest chory psychicznie tylko samotny jak palec w doopie i na dodatek otoczony głownie leciwymi członkami rodziny, którzy na dodatek nagle się obudzili i mają oczekiwania żeby założył rodzinę. Wcześniej oczekiwali że się będzie uczył i uczył i sławnym uczonym zostanie. Trochę nie wyszło z tym uczonym, to niech rodzinę chociaż założy. I naciskają. A jego znów cisną resztki niewykorzystanego testosteronu, które po 40 spadną do tego poziomu ze juz tylko narząd do sikania mu zostanie. Facet jest w desperacji.

Gość gość
Menager ja mam dla ciebie całkiem sensowną propozycję, zacznij odwiedzać salony masażu. Zamów masaż zdrowotny najlepiej na kręgosłup i relaksacyjny. W końcu stać cię na to. W salonach pracują przeważnie młode i ładne dziewczyny, nierzadko orientalnej urody. Tam się troche oswoisz z tematem i przestaniesz wzdychać do czegoś co i tak przez internet do ciebie nie przyjdzie. Te ekspedientki to niezbyt dobry pomysł, wal na masaż.

Gość gość
Menager: ty jesteś tak głupi, że nie odróżniasz konstruktywnej krytyki, która ci serwujemy, od hejtu. x To tylko potwierdza tezę, że jesteś idiotą :(.

Gość gość
15:03 dzieki za rade, tu manager we wlasnej osobie :) ale w tych salonach mam miec tylko masaz zdrowotny czy tez sugerujesz bym jakas inna korzysc z nich odniosl?

Gość gość
Menager ty idz najpierw na zwykły masaż , to cie przede wszystkim oswoi z dziewczynami, ponarzekaj że cie tu i tam boli to chętnie zaczną z tobą rozmawiać. Na drugim powiesz tej co cie masuje ze ma złote ręce i czujesz jak ci wszystkie bóle mijają. Jak znajdziesz z którąś porozumienie to wykup karnet a potem juz będzie z górki. Korzyści chyba oczywiste?

Gość gość
nie, korzysci nie sa oczywiste !!! nie wiem do czego zmierzasz? 1. mam sie z ta masazystka umowic i stworzyc zwiazek? 2. mam dac sobie zrobic loda czy handjoba za dodatkowa kase? 3. mam po prostu nabyc obycia w kontaktach z kobietami? ale dzieki za troske i za chec pomocy, doceniam to, malo kto mi chce tu pomoc, wola mnie hejtowac :(

Gość gość
PUNKT 3 korzyści są oczywiste!!! kontakt z kobietami w twoim przypadku jest bezcenny, kontakt cielesny tym bardziej, ZWYKŁY masaż cię odpręży twój kręgosłup kończy się na kości ogonowej czy przechodzi aż do penisa? coś była mowa o genitaliach? daje ci jak na tacy możliwość poznania fajnych dziewczyn w zwykłym salonie masażu nawet mozesz sie poskarżyć na nadwagę, masaż odchudzający tez jest wyjście od tego kompa który tak okupujesz, a ty znów niezadowolony żeby coś zmienić to trzeba chcieć, a mam wrażenie że ty nie chcesz tylko jak stary emeryt wolisz ponarzekać więcej ci nie pomogę

Gość gość
dzieki za rady...