Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego on mnie cały czas dotyka?

Polecane posty

Gość gość

Znajomy facet co raz mnie dotyka, szczególnie upodobał sobie moją szyję. Co to znaczy? Podobam mu się? Czy tylko tak się bawi? Bo mi się podoba ale...jakoś nie mogę w to uwierzyć że ja jemu też...

Gość gość
Dąży do kontaktu fizycznego - to znaczy, że nie jesteś mu obojętna. Dlaczego nie możesz uwierzyć, że mu się podobasz? Masz kompleksy czy uważasz, że on jest spoza twoje ligi? Ważna jest akceptacja siebie, swojego ciała - tak naprawdę po tym opisie nie da się powiedzieć czy mu się podobasz czy nie, ale bardzo możliwe, że coś jest na rzeczy. Odpowiedzi na twoje pytanie może udzielić tylko on sam. Obserwuj go uważnie i jesli Ci się podoba to również dąż - tak jak on - do fizycznego kontaktu. On Cię cały czas dotyka? Rób to samo. Zobacz jak się sprawa rozwinie i spróbuj spędzać z nim jak najwięcej czasu.

Gość gość
Mam kompleksy, nie wierzę w siebie ale przy nim jest dość śmiała, umiem zażartować, odgryźć się, uśmiecha się zalotnie ale on jest niemal idealny...przystojny i to bardzo a ja...no cóż... Bardzo bym chciała aby coś z tego wyszło ale jestem młoda, niedoświadczona, nie znam się na facetach :P Czy to może po prostu ot tak robi bez jakiś specjalnych filozofii...

Gość gość
zapewne chce cie udusic i stara sie znalesc odpowiedn ie miejsce na szyi

Gość gość
Wzruszające. Zdradzę ci tajemnice że jak fajna laska to nie odmowie sobie przyjemności aby dotknąć ja np zapraszając do biura. babeczki lubią jak delikatnie moja rączka muska je nieco wyżej niż pupa. Zawsze mam ochotę zaroochac taką . No ale cóż wszystkich się nie da. Myślę że ten twój również jeśli robi to delikatnie nie w żartach ma na ciebie ochotę. Nie zdziwił bym się jakby w zaciszu walił konika myśląc o tobie. Nie wiem czy poważnie myśli o tobie lecz pewne że pragnie zdobyć pierwsza bazę. Na końcu oczywiście jest sex.

Gość gość
Jeśli oboje jesteście singlami, to bardzo prawdopodobne, że coś jest na rzeczy. Zwłaszcza, że dotyka szyję, a nie np. plecy. Możliwe, że mu się podobasz tylko twoje kompleksy (dlaczego masz kompleksy? Nie podoba ci się twój wygląd?) sprawiają, że jesteś niepewna. Zresztą dla facetów często wygląd nie jest najważniejszym kryterium - jeśli lubi z tobą spędzać czas, fajnie mu się z tobą rozmawia, próbuje nawiązać kontakt, to znaczy, że mu się podobasz - nawet jeśli wydaje ci się to nieprawdopodobne. Ważny jest twój ''całokształt'' :) Najważniejsze - bądź do tego pozytywnie nastawiona (lepiej nie oczekiwać zbyt wiele, żeby się potem nie rozczarować), ale uważam, że masz u niego duże szanse. Po prostu spędzaj z nim jak najwięcej czasu i bądź optymistką - co będzie to będzie, ale jak jest okazja do poznania bliżej fajnego faceta to ją wykorzystaj - w życiu druga taka może się nie powtórzyć. Powodzenia :)

Gość Może TO wyjaśni sytuację
Kiedyś młodsza chyba o pokolenie dziewczyna, zaczęła ze mną rozmawiać o niczym. Rękę położyła "machinalnie" na mojej klatce piersiowej, kilkanaście centymetrów od brody. Nie zwracając uwagi na swoją rękę, nie poruszając nią, kontynuowała wypowiedź. Mnie się zrobiło gorąco i słabo. Natychmiast zostałem pobudzony. Musiałem wziąć się w garść. Nie gwałtownie, spokojnie, ale stanowczo ująłem ją za nadgarstek i odsunąłem od siebie. Bez komentarzy i jakichś min, spokojnie dalej słuchając jej wypowiedzi. Przecież nie było żadnych powodów do besztania. Moje emocje były tylko moimi emocjami. Nie poddałem się im bo kocham moją żonę. Wasza sytuacja jest być może zupełnie odmienna i twoja ręka nie zostanie odsunięta? Nawet gdyby nieprzyjemnie zareagował, to możesz rękę "ze zdziwieniem" wycofać i nawet machnąć nią bagatelizując "nieporozumienie".

Gość gość
"Wzruszające. Zdradzę ci tajemnice że jak fajna laska to nie odmowie sobie przyjemności aby dotknąć ja np zapraszając do biura. babeczki lubią jak delikatnie moja rączka muska je nieco wyżej niż pupa. Zawsze mam ochotę zaroochac taką . No ale cóż wszystkich się nie da. Myślę że ten twój również jeśli robi to delikatnie nie w żartach ma na ciebie ochotę. Nie zdziwił bym się jakby w zaciszu walił konika myśląc o tobie. Nie wiem czy poważnie myśli o tobie lecz pewne że pragnie zdobyć pierwsza bazę. Na końcu oczywiście jest sex." Wzruszające? A jak w żartach? Chociaż zawsze na poważnie było... Oooo nieeee... To chyba nie ze mną, jestem dziewicą i tak łatwo się nie oddam, to na pewno. x "gość 2017.02.06 Jeśli oboje jesteście singlami, to bardzo prawdopodobne, że coś jest na rzeczy. Zwłaszcza, że dotyka szyję, a nie np. plecy. Możliwe, że mu się podobasz tylko twoje kompleksy (dlaczego masz kompleksy? Nie podoba ci się twój wygląd?) sprawiają, że jesteś niepewna. Zresztą dla facetów często wygląd nie jest najważniejszym kryterium - jeśli lubi z tobą spędzać czas, fajnie mu się z tobą rozmawia, próbuje nawiązać kontakt, to znaczy, że mu się podobasz - nawet jeśli wydaje ci się to nieprawdopodobne. Ważny jest twój ''całokształt'' usmiech.gif Najważniejsze - bądź do tego pozytywnie nastawiona (lepiej nie oczekiwać zbyt wiele, żeby się potem nie rozczarować), ale uważam, że masz u niego duże szanse. Po prostu spędzaj z nim jak najwięcej czasu i bądź optymistką - co będzie to będzie, ale jak jest okazja do poznania bliżej fajnego faceta to ją wykorzystaj - w życiu druga taka może się nie powtórzyć. Powodzenia usmiech.gif" Nie wiem czy jest samotny...Ale zajęty facet nie powinien się tak zachowywać, prawda? Mam kilka kilo za dużo, zawsze czułam się jak zero, trochę przez rodzinę, trochę przez samą siebie.... Tylko że ja już się wkręciłam i oczekuję :( A jest naprawdę fajny :) Dziękuję :) x "Może TO wyjaśni sytuację 2017.02.06 Kiedyś młodsza chyba o pokolenie dziewczyna, zaczęła ze mną rozmawiać o niczym. Rękę położyła "machinalnie" na mojej klatce piersiowej, kilkanaście centymetrów od brody. Nie zwracając uwagi na swoją rękę, nie poruszając nią, kontynuowała wypowiedź. Mnie się zrobiło gorąco i słabo. Natychmiast zostałem pobudzony. Musiałem wziąć się w garść. Nie gwałtownie, spokojnie, ale stanowczo ująłem ją za nadgarstek i odsunąłem od siebie. Bez komentarzy i jakichś min, spokojnie dalej słuchając jej wypowiedzi. Przecież nie było żadnych powodów do besztania. Moje emocje były tylko moimi emocjami. Nie poddałem się im bo kocham moją żonę. Wasza sytuacja jest być może zupełnie odmienna i twoja ręka nie zostanie odsunięta? Nawet gdyby nieprzyjemnie zareagował, to możesz rękę "ze zdziwieniem" wycofać i nawet machnąć nią bagatelizując "nieporozumienie"." Jaka moja ręka? To ON mnie dotyka a nie ja jego...

Gość gość
Fajnie że odpowiadasz . To ważne a wiele osób to olewa. Napisz ile ty masz, lat ile on, dlaczego piszesz że jest zajęty. Żonaty?

Gość gość
Fajnie że odpowiadasz. Niektórzy to olewaja. Napisz ile masz lat, ile on i dlaczego on jest zajęty. I dlaczego jesteś taka niedostępna i nie seksisz. Dziewczyno życie przeleci szybko. A po drodze może zdarzyć się wszystko i jutro nas nie ma. Znana mi licealistka zmarła na raka. I nie zdążyła sie zdeflarowac.

Gość gość
"gość dziś Fajnie że odpowiadasz . To ważne a wiele osób to olewa. Napisz ile ty masz, lat ile on, dlaczego piszesz że jest zajęty. Żonaty?" Odpisuję bo czuję, że to ważny mężczyzna dla mnie i ważna sprawa. Ja mam trochę ponad 20 a on...nie wiem, PESELu jego nie widziałam, z 6-10 lat starszy tak na oko. Nie piszę tak bo nie mam pojęcia czy kogoś ma. Ale taki facet i sam? Nie wierzę. x "gość dziś Fajnie że odpowiadasz. Niektórzy to olewaja. Napisz ile masz lat, ile on i dlaczego on jest zajęty. I dlaczego jesteś taka niedostępna i nie seksisz. Dziewczyno życie przeleci szybko. A po drodze może zdarzyć się wszystko i jutro nas nie ma. Znana mi licealistka zmarła na raka. I nie zdążyła sie zdeflarowac." Mam plan trzymania dziewictwa do ślubu. Nie każdy chce żyć tak samo a ma różne priorytety.

Gość gość
chce cie przleciec, koniec filozofii

Gość gość
Jak dotyka i patrzy głęboko w oczy i się uśmiecha a ty zadurzona to czuję nosem kopulację

Gość gość
Twój nos się myli :)

Gość gość
Spotkam się z nim dopiero w przyszłym tygodniu, ciekawe jak będzie się zachowywał.

Gość gość
Ale już tęsknię :)

Gość gość
I znów to samo, cały czas mnie obejmuje za szyję...Nie ma już spotkania by tego nie robił.

Gość gość
Bełkot? Aha. Chciałabym mieć ferie ale niestety na studiach ich nie ma. Może jakaś rada panie mądraliński, hę?

Gość gość
Dobra zmiana :D

Gość gość
Dobranoc, nie zapomnij rano wziąć tabletek :)

Gość gość
Smof jestesteś wredny, jak mało kto. Zostaw dziewczyne w spokoju i idź wypić arszenik bo ci wystygnie

Gość gość
nie jestes mu obojetna

Gość gość
No nie mogę uwierzyć że taki facet się mną zainteresował :)

Gość gość
Oj zejdz na ziemie jesli on jest taki przystojny a Ty nie zbyt ładna jeszcze z nadwagą to nie łudz sie tacy faceci nie lecą na grubaski szukaj w swojej lidze może jest na głodzie dawno kjobiety nie miał ale napewno nie chodzi o nic powaznego może szuka kogos na jeden raz,bo daweno seksu nie miał.

Gość gość
Może być i tak. Ale...on już tak od grudnia się zachowuje :)

Gość gość
No nic może ma taki odr***** kazda osobe tak dotyka po szyi to nie miusi nic znaczyc a juz napewno że odrazu mu sie podobasz tym bardziej jesli jest miedzy wami duża luka jesli chodzi o atrakcyjnosc fizyczną to raczej nie ma szans na nic powaznego

Gość gość
Każdej osoby tak nie dotyka, dość często z nim przebywam i go obserwuję ale oczywiście możesz mieć rację.

Gość gość
W jakim kontekscie sie spotykacie uczy Cie czegos?Moze okoicznosci go zmuszaja do dotykania a może nie widzisz tego bo tylko z Toba sie spotyka na osobnosaci inne dziewczyny na osobnosci moze tak samo traktowac tym bardziej że nie jestes zbyt atrakcyjna a jesli on jest mega przystojniakiem to uwierz ze na takie by nawet nie spojrzal

Gość gość
Poza tym autorko bedę szczera bo tego oczekujes od nas,jesli Ty szukasz kogos z kim po slubie pojdziesz do łozka to daruj go sobie przystojniqak taki jak psizesz tylko Cie zrani,bo ytaki nie bedzie czekał az do slubu i watpie żebys była dla niego wyjatkowa moze dlatego bno jestes smiala on też jest smialy ale bardzo watpliwe bys go pociagała w jakis sposob przystojniacy nie leca na rtakie jak my przecietne z nadwaga itd musimy szukac w swojej lidze.

Gość gość
Nie musi mnie dotykać. Obserwuję go już dość długo, nie zauważyłam aby inne dotykał... Zobaczę jak będzie dalej sytuacja się rozwijała. Na pewno napiszę o tym :)