Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci mają różne typy kobiet, a każda kobieta ma ten sam typ faceta

Polecane posty

Gość gość

czyli wysoki przystojniak. Zrzygać się już od tego idzie.

Gość gość
Co za bzdury gadasz. Ja akurat lubię niskich i bardzo inteligentnych :)

Gość gość
zgadza się z autorem żadna kobieta nie zwróci uwagę na przecietnego faceta bo dla nich liczy się tylko wygląd

Gość gość
Przejrzałem spotted z różnych miast dzisiaj z ciekawości i 99% dodanych przez kobiety to, że szukają wysokiego, przystojnego bruneta, którego gdzieś minęły. Czyli każda ma do zarzygania ten sam typ faceta. Co setna woli może wysokiego przystojniaka blondyna. Potem się dziwić, że jesteście nap*dalane po ryju, zdradzane, oszukiwane, macie tępaka, prymitywa, skoro jedyne wasze kryterium jest takie jak podałem.

Sugerujesz, że powinny pisać "szukam wysokiego przystojnego bruneta o dobrym sercu, w wieku 25-32 lata, z pensją od 7000 PLN netto, lubiącego dzieci i zwierzęta, dojrzałego emocjonalnie, ponadprzeciętnie inteligentnego i z czułym serduszkiem"? :D

Gość gość
jesteś debilem, ale to już ci tu pisali, więc wiesz. Ja tam lubię takich do 170 cm i zdecydowanie nie ładnych. Ale debil dalej swoje

Gość gość
inaccessible Po prostu rzygam już tą stagnacją kobiecego mózgu. Miriady lat ewolucji, a one mają jeden typ. Jeden jedyny typ faceta, pomijając już, że reszta cech nie liczy się zupełnie. Wystarczy, że wygląda jak z rysopisu. Te ogłoszenia na spotted nie wyglądały tak, że: szukam faceta o takim wyglądzie, tylko: szukam faceta, którego widziałam, wysokiego, przystojnego bruneta (od święta blondyna), to wskazuje, że tylko na takich debilki zwracają uwagę. Jak można jeszcze tym nie rzygać?

Gość gość
nie wiedziałeś że te hipokrytki lecą tylko na wygląd

Gość gość
wysoki brunet z ciemną karnacją i włoskami do góry zrobił dla was największe wrażenie niż przecietny student polibudy

Gość gość
faceci nie maja wcale roznych typow, wiekszosc leci na duze cycki reszta to fetyszysci, czyli zboki

Gość od sasa do lasa
"wysoki brunet z ciemną karnacją i włoskami do góry zrobił dla was największe wrażenie niż przecietny student polibudy" x No i?

Gość gość
00:12 no i jesteście proste jak budowa cepa, wasze mózgi nie ewoluują. już faceci mają bardziej rozbudowane preferencje, wy tylko jedno. Przystojniak wysoki z pociągłą twarzą i wyraźnie zarysowaną szczęką i tak do porzygu, w nieskończoność.

Gość gość
A co ma ewoluować, skoro zamieszkujemy wciąż jedną planetę? Jeśli my mamy jeden typ, to Wy też powinniście, żeby się uzupełniał z naszym, a jeśli nie no to sorry przez Was tworzą się jakieś pokraki.

Gość gość
Bo kobiety wcale nie są niezgłębionymi, tajemniczymi istotami. Kobiecy mózg jest prosty jak budowa cepa, a każde zachowanie przewidywalne.

Gość gość
Tylko wysokie ciacho. Co nie tępe szmaty? Inny facet nawet nie przyciągnie waszego wzroku.

Gość gość
Intelekt jest dla kobiet nieistotny Na wygląd spoglądają raz po raz Bo tak im każe k****a los przewrotny Więc uważaj, bo mój pies ma czarny pas: https://zapodaj.net/838950ac32a7a.jpg.html

Gość gość
Niski facet nie jest atrakcyjny, nie oszukujcie się nicy panowie. Przykro mi. Takie wypierdki to są zawsze zakompleksione i zawsze są z nimi problemy. Kobieta niska szpilki włoży i jest dobrze a facet nic zrobić nie może :(

Gość gość
12:33 Nie rzygacie jeszcze tym samym typem faceta?

Gość gość
Wytłumaczę wam, gdzie mój pies ma czarny pas. Jak macie nos to nad nosem wzdłuż ryja biegnie takie czarne pasmo. Mój pies się z tym urodził i ma dzięki temu moce. Ten czarny pas jest we wszystkich sztukach walki, mój pies urodził się mistrzem.

Gość gość
no

Gość gość
kobiety chcą jeden typ mężczyzny a mężczyźni mają wiele typów kobiet stąd kobiety tak lecą na zajętych mężczyzn albo na ewidentnie nieodpowiednich mężczyzn a mężczyźni polecą prawie na każdą

Gość gość
bo kobiety są płytkie i proste jak budowa cepa, znacznie prostsze od mężczyzn