Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

plastelinkowa

Mam 17 lat i ważę 80kg. Proszę o pomoc!

Polecane posty

Mam 17 lat i dzisiaj po wejściu na wagę zobaczyłam 80kg, ta waga okropnie mnie przeraziła. Próbowałam wiele diet i ćwiczeń ale na marne. Za miesiąc zaczynają się osiemnastki i chciałabym doprowadzić się do porządku! Na 100% wracam do codziennych ćwiczeń! Planuje mega intensywny miesiąc! Potrzebuje tylko dobrej i sprawdzonej diety. Mam ogromny problem z ustaleniem sobie diety ponieważ nie lubię owoców ani warzyw, brzmi strasznie, ale tak po prostu już mam. Zastanawiam się również nad spożywaniem "African Mango". Mam jednak pewne obawy co do tego czy nie jestem na to za młoda. Liczę na pomoc co do diety oraz o opinię w sprawie powyższego suplementu. Z góry dziękuję za pomoc!!!

Gość asiutka   1999
Ćwiczenia to dobre rozwiązanie. Jednak w miesiąc nie oczekuj wiele. Na razie jedz to co zwykle tylko w mniejszych ilościach, a dietę dokładnie dopasuj na spokojnie. Możesz jeść produkty odtłuszczone, sojowe, ale musisz to polubić. Ewentualnie niech lekarz opracuje dietę, ale to wymaga czasu aby były trwałe efekty.

Gość gość
witaj. napisz na cwiczzdrowo@gmail.com Zajmuje się dietami oraz ćwiczeniami bez łykania żadnych bezsensownych tableteczek. wyjaśnie cie na czym polega odpowiednie odżywianie i jak powinno to wszystko wyglądać :) Pozdrawiam

Gość gość
Może jakieś wczasy odchudzające... ???? Ja raz byłam na takich wczasach w http://www.nawzgorzu.com.pl/ i nauczyłam się na nich zasad zdrowego odżywiania i wiem jak ćwiczyć.

Gość gość
plastelinkowa zapraszam na stronę www.dietetyk-belight.pl. Pani Sylwia układa świetne diety online. Ja schudłam dzięki niej 12 kg i jestem bardzo wdzięczna. Posiłki są smaczne, a jadłospisy nie drogie. Ja kupiłam 7 dniowy za bodajże 59 zł i stosowałam go 3 tygodnie, potem kupiłam następny. Polecam, bo warto:)

Gość gość
Ja znalazłam taki poradnik dietetyczno-treningowy http://dieta-lux.pl/39688 Szukałam i próbowałam wielu sposobów ale bez efektów. A dzięki tej diecie spadłam już 9 kilogramów w 2 miesiące. Trzeba wysłać smsa coś koło 6 zł ale informacje jakie się otrzyma warte są każdych pieniędzy i tego nie znajdziecie na pewno przez zwykłę wyszukiwanie w googlach. Pozdrawiam i buziaczki

Gość gość
Hej Może spóbujemy razem? Rocznik 98 waga-72 :C

Gość szamkasz
Nie jest łatwo zdrowo się odżywiać, to wiąże się ze zmianą nawyków żywieniowych. Dawniej zawsze miałam z tym problem.Nie mogłam znaleźć odpowiedniej diety a od lat zmagałam się z moimi kg!. Brak mi było motywacji. Aż wreszcie znajoma poleciła jagody acai - dla mnie rewelacja.

Gość ActiveSoul
Polecam program activesoul.pl . Mega aktywny tydzień w Polskich górach zarówno dla tych, którzy chcą schudnąć jak i dla tych którzy, chcą popracować nad swoją kondycją.

Gość ZdrowiePrzedeWszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex, Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne normalne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość Roksanana
Sama dieta i to w tak krótkim okresie nie wystarczy. Przed ćwiczeniami warto dorzucić jakiś spalacz - ja używam Thermo speed extreme - daje mega kopa na treningu i nawet długo po czuć jego działanie. Tak mi nakręca metabolizm, że zdecydowanie szybciej gubie tłuszcz:)

Gość Madzia32
Roksanana - u mnie też fantastycznie się sprawdził Thermo speed. Do tej pory nie używałam suplementów, ale jak się okazało odchudzanie z tym spalaczem jest znacznie łatwiejsze

Gość Zosia 29
Ja troche boję się zaryzykować zakupu kolejnego suplementu - ostatnio w błoto wyrzuciłam kilkadziesiąt złotych an calominal, który w ogóle nie działał - od tego czasu bardziej skupiam się na diecie..