Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stopy dziewczyny mojego brata

Polecane posty

Gość gość

Otóż od pewnego czasu mam fetysz na stopy, lubię na nie patrzeć, a najbardziej wąchać, lizać, masować. Podniecają mnie najbardziej stopy dziewczyny od mojego brata są po prostu niesamowite. Niestety gdyby się o tym dowiedziała bądź mój brat byłoby nie dobrze dla mnie. Próbuje się powstrzymać od tego, ale to jest silniejsze ode mnie. Ponadto raz zostałem przez nią nakryty, lecz na szczęście nie wiedziała co robię tylko się dziwiła co robie tutaj. Sprzedałem jej pierwszą, lepszą wymówkę i mi uwierzyła. Po tym incydencie jakoś udawało mi się powstrzymywać patrzeć na wszystkie stopy, lecz to minęło, znów mnie do tego ciągnie. Ona gdy tylko się powącha jej stopy od razu się rusza, nie wiem czy ona się obudziła, czy też po prostu samo się to dzieje. Próbowałem ściągnąć jej skarpetkę i powąchać, lecz nie jest to łatwe i boję się, że znów mnie nakryje i wtedy będę miał ostro przerąbane. Może wiecie co na ten temat poradzić? Chciałbym chociaż móc ściągnąc jej skarpetke i móc wąchać albo lizać jej stopę. Nie wiecie może kiedy ktoś śpi bardzo głęboko, aż do tego stopnia, że można tą osobę dotykać. Proszę o szybka i skuteczną odpowiedź, gdyż już nie wytrzymuje w mgnieniu oka bez waszej pomocy zrobie coś bardzo głupiego.

Gość gość
Sorka za błędy interpunkcyjne, ale pisałem to wszystko na szybko.

Gość gość
zrób coś mądrego i idź do szkoły