Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pięknojestnajwazniejsze

Wspaniałe Kosmetyki

Polecane posty

Gość pięknojestnajwazniejsze

Witam Was wspaniałe kobietki :* szukam chętnych kobiet do testowania produktów Mary Kay, które są boskie!! Każda z nas chce wyglądać pięknie nie zważając na wiek prawda ?? A Mary Kay nam potrafi to dac! Szukam chętne kobiety, które chcą o siebie dbać, które chcą czuć się piękniej, które chcą być niezależne, dobrze zarabiać i dołączyć do fantastycznego teamu piękna, gdzie każda z nas będzie się rozwijać i czuć pięknie i pewniej siebie. :)

Gość gość
No i co w związku z tym?Wysmarowałaś ten post,ale w jakim celu?

moze jakies szczegoly? skoro szukasz to jakos musza sie do ciebie zglosic...

Gość gość
proszę pisać na email : nati15160@op.pl

Gość Challenges
Najwspanialsze kosmetyki ma dla mnie Floslek. W końcu coś dla dziecka i dla dorosłych, sensownie działające i na każdą kieszeń

Gość Kneew
Do włosów tylko Chantal, zwłaszcza genialna odżywka ProSalon Intensis

Gość Mmom
Dla mnie Efektima, zwłaszcza cudna rękawica Mani Spa. W końcu ręce w zimie są dobrze odżywione

Gość Marinta
Uważam, że dobre kosmetyki do włosów można znaleźć w https://hairlook.pl/ . Sprawdźcie sami, być może również i was zaciekawi ta oferta profesjonalnych kosmetyków.

Gość kkoniu
Dla mnie wspaniały kosmetyk do skarpeta Pedi - Spa od Efektimy. W końcu nie mam problemów z pękającymi stopami.

Gość gość
Jak problem z suchą i zniszczoną którą dłoni po zimie to tylko krem z woskiem pszczelim maciej adamski http://maciejadamski.pl/kosmetyki-naturalne działa genialnie a do tego naturalne składniki nawet swojego chłopaka przekonałam żeby go stosował na początku nie był przekonany ale jak już mi się udało to w końcu nie ma szorstkich dłoni i teraz sam już go kupuje bez proszenia i przypomnień :) moim zdaniem EXTRA :D :D