Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Eco slim

Polecane posty

Gość gość
Co za bzdura i ściema. Ludzie nie kupujcie tego, to nie działa !!! Mam wrażenie, że te pozytywne posty sa pisane przez producenta. Szkoda waszych pieniędzy.

Gość Łucja22
Podpisuje się pod tymi opiniami, podobnie jak w przypadku Calominalu - zero efektów, a pieniądze wyrzucone w błoto:/

Gość gość
WIELKIE "G" Nie dajcie się nabrać. Szkoda każdej wydanej złotówki.

Gość Ewelka 22
Kolejny po liporedium suplement, który wyczyścił mi potrfel. Tutaj na szczeście nie było tych przykrych efektów ubocznych co w przypadku liporedium (bóle brzucha), ale żadnych pozytywnych też nie zauważyłam, a przyjmowałam przez ponad miesiąc regularnie. Teraz skupie się na diecie, następnym razem poszukam czegoś, co nie ma tak dużej ilości negatywnych opinii na forach..

Gość DariaPoirytowana
Łucja - ja miałam po Calominalu dokładnie to samo! Na szczęście zostało mi troche błonnika jabłkowego i pomógł. Jak to jest możliwe, że jest tyle negatywnych opinii w internecie i nikt tego suplementu jeszcze nie skontrolował?!

Gość gość
KamaMama29 napisz proszę dokładnie za ile kupiłaś na jakjej stronie i jak wygląda butelka bo są dwie strony identyczne na tej za 129zł kartonik butelki jest biały z owocami na dole a w tej za 169zł jest cały w owocach. ja sądzę, że ten tańszy to jest podróbka ale może się mylę i zarówno jeden jak i drugi to lipa

Gość gość
OSZUSTWO. Straciłam ponad 4 stówy i nic. Waga owszem spadła o 1, 5 kg po dwóch tygodniach ale to tylko woda. Do tego jest dieta i aktywność fizyczna i nic. Jeszcze jakieś uczulenie mi wyszło. NIE DAJCIE SIĘ NABIĆ W BUTELKĘ. Ja się nabrałam.

Gość agatka_wredna
Przyjrzyjcie się tym zdjęciom. To są różne osoby przed i po. Nie można dodać komentarzy, nie można znaleźć producenta, nie ma tego w aptekach ani w innych sklepach, nie ma żadbych atestów bezpieczeństwa, nie wiadomo co, kto. Żerują na ludziach, którzy cierpią z powodu swojej wagi. NIE DAJCIE SIĘ NA TO NABRAĆ !!! Na gołe oko widać, że to ściema. Jak mam wydać 400 zł na jakieś dziwe kropelki to bym wolała pójść do dietetyka. Przynajmniej bym wiedziała z kim mam do czynienia oraz by mi przepisywał leki, które wiem, że mnie nie otrują.

Gość agatka_wredna
Zamawiać takie coś to naprawdę realne ryzyko, że zamówimy truciznę. Co z tego, że jest skład na etykietce? Zauważcie, że nie ma jakiegoś konkretnego adresu i osoby co by za tym stała. Czyli jakby coś poszło nie tak to nie będzie kogo pozwać do sądu, wymusić zwrot pieniędzy czy odszkodowanie.

Gość gośćnaiwna do granic
To jedno wielkie oszustwo.... Wyciaganie kasy od ludzi zdeterminowanych. By schudnac.... Lepiej i taniej!!!! Kupic sobie zielona herbatke i isc na rower...

Gość gość
A próbował ktoś kropli na odchudzanie Herbapol kosztują ok 10zł w aptece opinie które czytałam były pozytywne

Gość gość
Dziewczyny jeśli chcecie mieć super figurę to ze szczerego serca polecam tego Pana – www.igortreneronline.pl Ułożył mi chyba najlepszy plan jaki kiedykolwiek przerabiałam. Mam na myśli dietę, trening i suplementację(bo to też istotne). Jest taki pakiecik na stronie i można go od ręki zamówić. Co mi dał? Przez wiele lat borykałam się z dużą nadwagą i czułam fatalnie, żyć mi się odechciewało – tyle miałam kompleksów. Ale spróbowałam ostatni raz coś zmienić i ten Pan spadł mi jak z nieba. Efekty były w mgnieniu oka! Ujędrniłam biust, pośladki i przede wszystkim zrzuciłam ten okropny tłuszcz z brzucha! Znowu pokochałam moje ciało i chętnie chodzę na basen, a tym sezonie wybieram się do Egiptu i już nie mogę się doczekać jak tylko założę strój kąpielowy. Warto zajrzeć dziewczyny www.igortreneronline.pl bo jest tam teraz rabat 50% na wszystkie plany i pakiety

Gość gość
Trzeba być idiotą by uwierzyć w cudowne działanie takich specyfików. Gdyby taki był to sprzedawany byłby w aptekach na recepty wypisane przez lekarzy a nie przez naciągaczy. Pomyślcie, niech znajdą tylko 10.000 desperatów którzy to kupią? Jaki mają zarobek przy minimalnym wkładzie własnym? W ten sposób w internecie pojawia się wiele specyfików, urządzeń etc. Moja żona mnie wk..... bo co jakiś czas daje się oszwabić i nic ją to nie uczy.

Gość gość
Czasami specyfik zadziała ale jak siostra przestała zażywać to przybrała o wiele więcej niż ważyła przed stosowaniem tego świństwa slim.

Gość gość
Kupujcie, ktoś musi płacić podatki od głupoty. Jakaś krowa pisze, że konkurencja wystawia negatyw. Zażywajcie, poprawi się Wam waga ale jak odstawicie ten drogi specyfik to nie dość, że wrócicie do starej wagi ale jeszcze będziecie musiały dołożyć kilogramów. Panie, które mają już trochę latek pamiętają "złoty" specyfik sprzedawany pod nazwą Slim Fast. Popytajcie starszych Pań, potwierdzą, że ten specyfik to ściema. Gdyby coś dobrego wymyślono to nie potrzeba by go było reklamować, cały świat by się dowiedział. Otyłych osób, które marzą o tym by schudnąć są już miliony jeśli nie miliardy. Na tym oszołomy żerują. Decyzja należy do Was.

Gość gość
Oj naiwni, siedzi jakaś menda opłacana i jako "gość" cały czas może wpisywać pozytywy. Zatrudniony przez oszołomów informatyk może cały czas robić pozytywne wpisy z wymyślonymi podpisami. Przeczytajcie tylko same negatywy, które odzwierciedlą prawdę. Czy w tym narodzie naprawdę jest tyle głupoli ?!

Gość gośćaga
Witajcie, nie znam działania tych reklamowanych kropli, ale ostatnio koleżanka powiedziała mi o kropelkach z pestek grejpfruta , wcześniej byłam dwa miesiące na diecie i nic mam problemy z tarczyca, ale po tych kroplach zaczyna się wreszcie ruszać , przez ostatni tydzień spadł kg po tak długim czasie, wspomnę ze po zażyciu tych kropli ledwie dobiegłam do toalety ..

Gość gość
Telefonu po zakupie już nie odbieraja ,a ze zwrotem pieniędzy można pomarzyć

Gość bebe300
schudlam 5kg w ciagu 2 tygodni. to naprawde dziala wow jestem w szoku poecam.

Gość Wkurzony na głupców
Be, jesteś naprawdę be oszołomką. Prawie wszyscy piszą, że specyfik nie działa a na ciebie podatawiona blondynko - działa. Pewnie bierzesz doo*****wo g..... k.... .

Gość Wkurzony na głupców
Be, jesteś naprawdę be oszołomką. Prawie wszyscy piszą, że specyfik nie działa a na ciebie podatawiona blondynko - działa. Pewnie bierzesz doo*****wo g..... k.... .

Gość gość
Zero efektu.

Gość gość
Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Podejście, które o lata świetlne wyprzedza konkurencje! Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl który w ciągu tygodnia odmieni Twoje życie! Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Pokaż na co Cię stać i wejdź na www.igortreneronline.pl !

Gość gość
Nie wchodź na www.igortreneronline.pl bo to następny oszołom z jakimś pakietem dzik ( ale durnota) próbujący zarobić na ludzkiej naiwności. Lepiej wejdź na chłopa i jedź na nim ile tylko masz sił. Powtarzaj często a schudniesz bez płacenia, szybko i z ogromną przyjemnością

Gość gość
Tu powinna być zabroniona reklama a wpis pana Igora powinien być usunięty przez WP na co bardzo liczymy, prawda dziewczyny?

Gość SilnyNumberOne
Moja rada ... biegajcie a mozecie chudnac kg na dobe... i bez wydatku kasy i picia jakis tam zaczarowanych kropli , jest i druga opcja mozna tez cpac ale to kosztuje i szkoda zdrowia.... boxerzy czy zawodnicy mmabitd. Aby zrzucic zbedne kg ppprostu biegaja o to caly sekret. Poswiec pol godz. Dziennie a zobaczysz rezultaty w bardzo szybkim czasie.

Gość gość
choć czas nas goni nieubłaganie, a ty bracie jesteś w kiepskim stanie, i trenerów bez liku prosiłeś o pomoc, lecz ciągle słyszałeś to samo zdanie- „spadaj na drzewo za późno tumanie!” to igor twój trener wyciąga dziś ręce, podejmie wyzwanie i zmienić cię zechce! usiądź wygodnie, odkorkuj szampana od dzisiaj zaczyna się twoja przemiana! masz dość niedziałających diet i planów treningowych? zmień swoją sylwetkę raz a dobrze - nawet w ciągu jednego tygodnia z najlepszym trenerem w polsce!!! wejdź teraz na : www.igortreneronline.pl

Gość gość
Igorku, trenerze, ja w ciebie nie wierzę i każda inna też. Jeśli z ciebie taki trener jak wierszokleta to życzę powodzenia. Ha! Ha! Ha!

Gość gość
Dziewczyny! Nie dajcie się nabrać na złudne obietnice producenta Multi Slim. Odchudzanie bez diety jest niemożliwe, nawet przy stosowaniu tego syropiku, który moim zdaniem i tak jest g***o warty! Wydałam ponad 300 zł, zużyłam dwa opakowania a i tak nie schudłam.