Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego każda kobieta chce idealnego i niesamowicie przystojnego faceta!??!

Polecane posty

Gość gość

dlaczego

Gość gość
Bo wszyscy faceci chcą idealnej, pięknej kobiety. A kłamstwo, które wmawiano kobietom przez wieki, że mężczyzna powinien wyglądać tylko odrobinę lepiej od samego diabła już nie działa :D

Gość gość
gość dziś nie chcemy więc nie kłam same chcecie idealnego faceta który zachwyci każdą kobietę na przejściu

Gość gość
gość dziś Tjia :P Chcecie, chcecie :D

Gość gość
to wy chcecie ładniejszego od siebie partnera który będzie niewiarygodnie przytojny hipokrytki nie ważne czy jest brzydka, przecietna czy ładna każda wymaga ciacha

Gość gość
to jest chore czego wymagacie od mężczyzn

Gość gość
Bo MOŻE, frustracie.

Gość gość
To wy hipokryci żądacie idealnej dziuni, o perfekcyjnej twarzy i ciele :P I do tego młodszej od siebie, najlepiej dużo młodszej.

Gość gość
gość dziś haha chyba wy hipokrytki szukacie wysokiego bruneta z ciemną karnacją z włoskami do góry z wyrzeźbionym ciałem i szeroką klatą, który ubiera się na rewie mody i ma perfekcyjną twarzą, idealną cerę, włosy lśniące i licówki za 30 000zł!

Gość gość
nie, oczywiście, wy "nie chcecie", dlatego cycate, wytapetowane lale z IQ ameby mają wszędzie duże wzięcie... skończ w końcu to pier/dolenie, skretyniały frustracie.

Gość gość
Znowu ten kafeteryjny nudziarz. Wypad.

Gość gość
gość dziś nigdy na takie baby nie leciałem i nie lecę więc nie pierdol głupot

Gość gość
"haha chyba wy hipokrytki szukacie wysokiego bruneta z ciemną karnacją z włoskami do góry z wyrzeźbionym ciałem i szeroką klatą, który ubiera się na rewie mody i ma perfekcyjną twarzą, idealną cerę, włosy lśniące i licówki za 30 000zł!" x hahahahaha!!!!!!! czegoś ty się naćpał ??? :D

Gość gość
facet musi być ładniejszy z twarzy niż 95% kobiet żeby mieć szanse na związek!

Gość gość
A wy chcecie nastoletnie dziuńki z silikonami i ciele klepsydry, z anielską twarzą :P

Gość gość
gość dziś "nigdy na takie baby nie leciałem i nie lecę więc nie pie**ol głupot" x to najpierw ty skończ pier/dolić głupoty i wmawiać innym kobietom to czego chcą

może dla autora zabójczo przystojny to każdy trochę bardziej zadbany, trochę bardziej umięśniony, trochę lepiej ubrany facet niż on. zamiast zazdrościć stawiaj sobie innych za wzór, wtedy do czegoś dojdziesz;)

Gość gość
Autorze ty też masz prawo wymagać :D

Gość gość
gość dziś ale wy latacie za ciachami nam wystarczy przecietna kobieta z małym biustem

Gość gość
Po co wy w ogóle odpisujecie temu frustratowi? Zacznijcie totalnie go olewać. Tych jego debilizmów nawet nie da się czytać. I piszę to jako facet. W dodatku, że to jakiś prymityw i analfabeta z bardzo ubogim słownictwem, zapewne z nizin społecznych.

Gość gość
brokeninside87 dziś nie o takich mężczyzn mi chodzi

Gość gość
W dodatku to jakiś*

Gość gość
gość dziś analfabeta to cie robił frajerze

Gość gość
Dla ciebie, autorze, pewnie facet 5/10 czy 6/10 to nie wiadomo jaki przystojniak, sądząc po twoich wcześniejszych wypowiedziach czy wklejanych przykładowych zdjęciach. Sam żeś brzydal 1/10 i dlatego tak cię to boli, więc wyolbrzymiasz i przesadzasz.

Gość gość
nawet faceci się z ciebie śmieją... nie widzisz jaki jesteś żałosny, ty przegrywie? :O

Gość gość
gość dziś Po co wy w ogóle odpisujecie temu frustratowi? Zacznijcie totalnie go olewać. Tych jego debilizmów nawet nie da się czytać. I piszę to jako facet. W dodatku, że to jakiś prymityw i analfabeta z bardzo ubogim słownictwem, zapewne z nizin społecznych. x Dokładnie i dlatego jest sam.

Gość gość
gość dziś wrzucałem zdjęcie mężczyzn z oceną 8,9 na 10 więc co p********z głupoty pustaku. gość dziś przegryw to cie robił pustaku biegnij do swoich ciasteczek z klubu

Gość gość
gość dziś jestem sam bo każda wymaga niewiarygodnie przystojnego faceta który zachwyci każdą kobietę na przejściu!!!!!