Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego każda kobieta chce idealnego i niesamowicie przystojnego faceta!??!

Polecane posty

Gość gość
"uwaga to co powiem będzie szczerą prawdą! niezależnie od płci przyciąga wygląd, a zatrzymuje charakter. " Ja dodam do tego jeszcze inną szczerą prawdę. Charakterów to też są różne gatunki. Nie chodzi o kwestie charakter/jego brak a tego czy dwie osoby sie z sobą zgrają.

Gość gość
gość dziś gość dziś wychodziłem do ludzi tyle lat i co x ..zakładając obsesyjnie idiotyczne tematy na kafe :P

Gość gość
ale wiecie kobiety że zakładając tematy o meżczyźni to brzydale to też do tego się przyczyniacie bo kto nas urodził? kto przekazał geny? też jesteście brzydkie

Gość gość
kobiety dalej chciały ciacha z wyglądu bo dla nich 99% meżczyzn to brzydale x w jego chorym umyśle

Gość gość
gość dziś wcześniej jak nie zakładałem tematów o ciachach

Gość gość
baby to tępe suki

Gość gość
Szkoda klawiatury, ten sam poziom i schorzenie, co tego z Namysłowa.

Gość gość
faceci to prymitywne uje

Gość gość
kobiety nie mają mózgu żyją w nierealnym świecie

Gość gość
Na drugim obrazku jest pokazane, jak większość kobiet siebie widzi, a na pierwszym jak wyglądają w stosunku do tego. Taka mniej więcej przeważnie jest różnica: http://bi.gazeta.pl/im/d8/f7/12/z19888088IE,Donna-Gillie-i-jej-spektakularna-metamorfoza.jpg

Gość gość
Tępy uj atakuje

Gość gość
:D

Gość gość
i mamy lepiej wyglądać od kobiet które nakładają make-up na twarz wy się słyszycie hipokrytki?

Gość gość
Obsesje (inaczej: myśli natrętne, łac. obsessio) – objaw psychopatologiczny oznaczający występowanie uporczywie powracających myśli, wyobrażeń lub impulsów o specyficznych cechach. Obsesje są objawami, które pojawiają się wbrew woli chorego (są ego-dystoniczne).

Gość gość
mam obsesje i co z tego?

Gość gość
mam tez depresje i niską samoocenę właśnie przez kosmiczne wymagania co do wyglądu faceta

Gość gość
Jest mniej więcej tyle samo bardzo atrakcyjnych kobiet i facetów, tyle samo atrakcyjnych, średnio atrakcyjnych, przeciętnych, brzydkich i skrajnie brzydkich. Problem w tym, że każda z tych kategorii kobiet uważa, że należy do bardzo atrakcyjnych, albo atrakcyjnych i każda zauważa tylko facetów z tych kategorii. Każda impreza wygląda tak, że 100% kobiet, od najbrzydszych pasztetów, po najatrakcyjniejsze laski są stłoczone wokół 3% największych ciach na tej imprezie, a reszta facetów podpiera ściany. Tak samo wygląda każda rozmowa w szkole, pracy, na uczelni, na ulicy, wyjście ze znajomymi do pubu, na koncert, do kina itd.

Gość gość
baby to tępe suki x No ładnie się o mamie wypowiadasz :) Masz śmieciu świadomość co ty w ogóle piszesz?

Gość gość
gość dziś to nie mój wpis

Gość gość
19:42 Ja dołączyłem, bo też tak uważam. Nawet mimo faktu, że kobiety na mnie leciały całe życie i mam dziewczynę to twierdzę, że kobiety mają wymagania chore i nierealne. Zupełnie nieproporcjonalne do tego co same są w stanie zaoferować. Do tego wszystko na jedno kopyto. Dalej nie patrzą na intelekt, moralność faceta, interesuje je tylko jedno, wysokie ciacho 180-190 wzrostu z fajną fryzurą (najlepiej włoski do góry), wyraźnie zarysowaną żuchwą i pociągłą twarzą. Tylko na takich zwracają uwagę kobiety, nawet te najbrzydsze. Reszta facetów jest dla nich przeźroczysta, a inne cechy ich nie interesują. Gdyby miały do wyboru tylko między debilem, ale ciachem z włoskami do góry, a przeciętnym facetem, który jest geniuszem i bardzo dobrym człowiekiem to wybrałyby debila, bo muszą mieć ciacho. Przeglądałem wczoraj z nudów ogłoszenia na spotted, bo myślałem, że coś się dzieje w mieście, przeglądałem też z innych miast. 99% wiadomości kobiet: Szukam wysokiego, przystojnego bruneta, krótko ściętego, którego widziałam tutaj, a tutaj, szukam siatkarza, który był wczoraj...blablabla. Jedyna preferencja, jedyne do czego dojrzał tępy, zacofany mózg kobiecy. Inne rzeczy poza ocenianiem po wzroście wykraczają poza możliwości intelektualne kobiet.

Gość gość
IGNOROWAĆ PALANTA Z OBSESJĄ

Gość gość
gość dziś No tak jest dostaną milion komplementów pod profilem to zaczynają że są piękne, boskie, idealne z wyglądu

Gość gość
No ładnie się o mamie wypowiadasz usmiech.gif Masz śmieciu świadomość co ty w ogóle piszesz?

Gość gość
*to zaczynają o sobie mówić że piękne, boskie, idealne z wyglądu

Gość gość
19:50 Jesteście jeszcze gorsze od tego palanta, bo was stać jedynie na powtarzanie tego samego i nie potraficie sklecić nic poza słabym zlepkiem inwektyw w jego kierunku, chociaż powtarza w kółko to samo to ma rację i tyle. Macie roszczenia za przeproszeniem z czterech liter, a dodatkowo w większości jesteście bezmózgimi małpami.

Gość gość
gość dziś na portalach randkowych to samo się dzieje piszą te najbrzydsze do najprzystojniejszych bo reszta ich nie obchodzi

Gość gość
nie opisuj mamusi, nikogo nie obchodzi, kto cię urodził

Gość gość
19:52 Wiem, bo robiłem eksperymenty na portalach randkowych. Dopiero od wyglądu 8/10 kobiety zaczynają odpisywać w ogóle na wiadomości, nawet te z najgorszym wyglądem (a pewnie w realu jest jeszcze u nich 2 razy gorzej). Wiem, bo spotkałem się z kilkunastoma kobietami z portalu badoo w realu i tylko w jednym przypadku kobieta wyglądała nieznacznie lepiej niż na zdjęciu. Reszta wyglądała albo nieco gorzej, albo (przeważnie tak było) nieziemsko gorzej od zdjęć. Spotkałem się raz z taką dziewczyną z badoo, która miała wszystkie zdjęcia ocenione prawie na max i kilkanaście tysięcy odwiedzin profilu tygodniowo, dobijały się do niej tabuny nabuzowanych testosteronem debili, ciągle jakieś nagrody dostawała. Przyjechałem na spotkanie i laska była w realu 5/10, na zdjęciach była 9,8/10. Różnica kosmiczna. Oczywiście olewała praktycznie prawie wszystkich.

Gość gość
Aha, dodam, że ten eksperyment z badoo to ja robiłem dobre 4 lata temu, teraz to pewnie jeszcze wymagania kobiet tam wzrosły do rozmiarów już niewyobrażalnych dla mojego umysłu. No, ale nic dziwnego, jakbym miał takie mniemanie o sobie, jak ma statystyczna kobieta to chyba moje spuchnięte ego rozsadziłoby budynek, który zamieszkuję.

Gość gość
gość dziś też zrobiłem podobny eksperyment wrzuciłem na portal randkowy typowego ciacha z włoskami do góry zaczeło do niego pisać 30-50 dziewczyn dziennie! bo tak ich interesuje wygląd spróbowałem z innego profilu gdzie faceta wygląda przecietnie żadnej wiadomości nie dostałem. Na czatach to samo wrzuć zdjęcie ciacha i tego przecietnego która wygląda normalnie to zobaczysz że się rozłączą.