Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chłopak919191

Zdrada Miłość Życie

Polecane posty

Mam pytanie 3 lata temu rozstałem się z dziewczyną ponieważ mi każdy mówili że mnie zdradza nawet jej przyjaciółki mam nową kobietę śpimy razem a moja ex mi się czasem śni i krzyczę jej imię nie potrafię zapomnieć o niej byłem jej wierny całym sercem co zrobić by o niej nie myśleć nie śnić bo mi to rujnuje życie

Gość gość
skad wiesz ze krzyczysz jej imie?

Gość bare
podobno kłamstwo nawet milion razy powtarzane nie stanie się prawdą...ale znajdą się ludzie którzy w nie uwierzą więc uważaj co mówisz.

Moja kobieta mi mówiła że czasem krzyczę imię dziewczyny pod czas snu wiec i zgadza się to imię z moją ex po za tym śni mi się po nocach od 3 lat jaki się uśmiecha do mnie

Gość gość
To wie ze tak robisz i nadal z toba jest? Jakas dziwna ona jest...

Gość gość
A ile masz lat? Moze jeszcze nie dorosles...

25 lat mam czytając komentarz że nie dorosłem do związku to aż mnie rozbawiło . Mam problem ponieważ za bardzo kochałem swoją ex aż do teraz mam ją w głowie po tylu latach

Gość gość
No nie dorosłeś do nowego związku, ponieważ masz w głowie nadal ex. A ona jest sama? Ta twoja ex. Skoro ja tak kochasz moze wroc?

Gość gość
A swoja obecna kochasz?

Gość Chlopak919191
Moja ex ma już dziecko i męża . A czy swoją obecna kocham taka kocham ja ale wszędzie widzę moja ex od kiedy się rozpierdzielil nasz związek . Cały czas mam ja nadal w sercu po tyly latach .

Gość gość
a powiedziales swojej obecnej o tym? moze warto? Ja bym nie chciala takiego faceta... Wolałabym wiedzieć i po prostu byc szczesliwa z kims innym kims kto nie mysli o bylej. Jak dla mnie powinienes zakonczyc swoj obecny zwiazek i to jak najszybciej. Bo o swojej ex nigdy nie zapomnisz

Gość gość
Dla mnie twoj zwiazek nie ma sensu a przy tym ranisz swoja dziewczyne. To jest zdrada emocjonalna. Niestety, chciaalbys byc z kims kto robi to co ty?