Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patryk888

czy Moja dziewczyna mnie zdradzila?

Polecane posty

Gość Patryk888

Bylem w niemczech 7 miesiecy a Moja w polsce, ja mam 28 lat a ona 23. Po 7 miesiacach rozlonki przyjechala do mnie......bzykalismy sie cala noc........a na drugi dzien rozmyslalem czy mnie w PL zdradzala czy tez nie.....??? Kiedy 2 razy mnie zdradzila po %

Nie mam pojęcia. A tak na marginesie, czemu jesteś z kobietą, która lubi się sponiewierać, upija się i traci nad sobą kontrolę?

Gość Patryk888
Jestesmy Juz 3 lata ze soba....jest sexi i z******ta w lozku No i mloda ale po % odbija jej i ma chcice

Gość gość
pewnie ze cie ta szmata zdradzila kazdemu obciagala i d**y dawala

Gość gość
Ja tez chlopaka zdradzalam jak pracowal w UK a byl tam dwa lata, od mamy zawsze slyszalam zebym urzywala i chlopakom dawala tylko zeby mi potomstwa nie zrobili. I tak robilam ale oprocz mamy to nikt nic nie moze mi udowodnic bo nikt mnie nie zlapal jak podskakiwalam jak k****aaa w p**ddziie mialam

Gość gość
Pytasz ''Czy moja dziewczyna mnie zdradziła?'' Nie widzę sensu tego wpisu - przecież nikt ci nie odpowie. Jedni powiedzą, że tak a inni, że nie. Na to pytanie zna odpowiedź tylko twoja dziewczyna.

Gość gość
Dlaczego kkkktasssie obrazasz dziewczyne czy widzialas ze ja ktos bzykal,albo ja zlapales jak cipulke zajeta miala