Gość gość Napisano Luty 7, 2017 Hej, chce kupić oryginalne perfumy Chanel Coco Mademoiselle, przeglądam oferty w internecie (allegro) i widzę niemalże same podróbki. Możecie polecić sprawdzonego sprzedawcę na allegro lub w sieci. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 7, 2017 ja sobie kupię ma lotnisku za 2 dni bo właśnie mi się kończy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 16, 2017 Sklep mania-perfum Allegro nick Antyczna123 Sa tam tylko oryginały trzeba dzwonić do nich bo nie wszystko maja wystawione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 16, 2017 Wybierz się do sephory :-) mój zapach od jakiś 6lat. Cudowny idealny :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 18, 2017 rozlewnia goia.pl ma i odpowiedniki i oryginały znanych marek :) może u nich na stronie zobacz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 19, 2017 Sephora albo Douglas, tylko i wyłącznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 19, 2017 Jak wyżej ktoś ci napisał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 19, 2017 Kupiłam kilka dni temu na lotnisku w Monachium, 100 ml za niecałe 105 euro :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2017 no słyszałam o tych rozlewniach Goia, że super mają odpowiedniki Chanel czy Diora :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2017 goia.pl jest jak widzę sprawdzona :D kupiłam zarówno oryginał jak i odpowiednik. No i szok. Ich perfumy okazały się równie intensywne, równie trwałe, równie piękne i nieporównywalnie tańsze! Normalnie objawienie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 6, 2017 myślałam, że mało osób zna moją najlepszą rozlewnię, a tu prosze :D polecam wszystkie zapachy Armaniego, świetne są! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2017 chyba coraz więcej, bo super mają jakość :) ja też polecam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosia_1990 Napisano Lipiec 8, 2017 ja Mademoiselle zamawiam z zapachowiec.pl i nie różni się niczym od oryginalnych (takie też posiadam i nie widzę różnicy), również w długości utrzymywania się zapachu, a nawet projekcja jest jakby lepsza.. może to zależy od olejków eterycznych.. nie wiem, ale zostaję przy rozlewni, pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 2, 2017 Kupuję ten perfum na goia.pl jest tam odpowiednik, który nie różni się od oryginału. Byłam zaskoczona, że w tak atrakcyjnej cenie mogę zakupić trwały i piękny perfum. Polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 4, 2017 Mój ulubieniec od dawna, kupuję na zapachowiec.pl ponieważ mają odpowiednik dobrej jakości i w bardzo atrakcyjnej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 20, 2017 Nie lubię przepłacać i kupuję odpowiednik na galeriazapachow.pl i jestem bardzo zadowolono. Zapach nie do odróżnienia od oryginału :) Cena świetna, a do tego jest bardzo trwały ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 27, 2017 Polecam zapachowiec.pl bo dobrej jakośc***erfum o zapachu nie różniącym się od oryginału można kupić w bardzo dobrej cenie. Zamawiam od dawna i zawsze jestem zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 1, 2017 Polecam galeriazapachow.pl mają ten zapach i jest on trwały oraz w dobrej cenie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2017 Bardzo dobry odpowiednik jest na zapachowiec.pl. Długo się utrzymuje a zapach ten sam. Warto przetestować ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2017 Na zapachowiec.pl mają ładny odpowiednik i długo się utrzymuje, więc na pewno warto przetestować. Można kupić na mililitry a ceny i tak mają atrakcyjne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 17, 2017 Rewelacyjny odpowiednik, który jest nie do odróżnienia od oryginału kupuję na zapachowiec.pl. I różni się tylko ceną, ale to jestem w stanie przeżyć :D Na pewno nie zamienię tej rozlewni na żadną inną ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 30, 2017 Polecam zajrzeć na zapachowiec.pl bo mają bardzo dobry odpowiednik. Używam od dawna i jestem bardzo zadowolona ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2017 Ten perfum znalazłam w ofercie rozlewni Goia na goia.pl. Testowałam wiele perfum z tego miejsca i mogę polecić bo są trwałe i w dobrej cenie. Nie ma problemu z przesyłką a zapach taki jak oryginał ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 16, 2017 Wiele perfum oferuje zapachowiec.pl i myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie. Każdy z nich jest opisany więc jest ułatwienie a poza tym jest także możliwość zakupu mniejszej ilośc***erfum na przetestowanie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 6, 2018 polecane perfumerie przez osoby siedzące w perfumach: http://www.faniperfum.pl/oryginal-czy-podrobka-153/w-ktorej-perfumeri-internetowej-kupie-orginalne-zapachy-1725/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 12, 2018 Uwielbiam te perfumy, jednak cena oryginalnych jest dość wysoka i postanowiłam poszukać odpowiedników. Po kilku niezbyt trafionych próbach odnalazłam perfumy z goia.pl. Są świetne i w dobrej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2018 Zapachowiec.pl lub goia.pl polecam tam zobaczyć na prawdę świetna rozlewnia z perfumami znanych marek ;) polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 7, 2018 Najlepiej zamowić te perfumy ze strony zapachowiec.pl nie dość że pięknie pachną to są jeszcze bardzo wydajne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 9, 2018 Również polecam zapachowiec.pl! Nigdy sie nie zawiodłam na trwałości a szkoda wydawać pieniadze na oryginały jak mozna za to zrobić sobie zapas na tygodnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karen from Raszyn 809 Napisano Listopad 5, 2021 (edytowany) na stronie Chanel bezpośrednio Edytowano Listopad 5, 2021 przez Karen from Raszyn 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach