Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO myslicie o takim aucie na poczatek dla córki,która zdala prawko?

Polecane posty

Gość gość
chyba lepiej kupić hatchbacka niech pojeździ z pół roku i potem jakieś lepsze ale jak wolisz twoja córka twoja kasa

Gość gość
Alfy są strasznie awaryjne. W ogóle włoskie samochody ze starą elektroniką strasznie się psują. Miałam kiedyś i wsadziłam w niego kupę kasy. Jak już musi być taki stary, to lepiej wybierz coś, co będzie proste jak konstrukcja cepa, mniej elektroniki.

Gość gość
Ja hym wybral forda ka z wyprzedazy rocznika 2016.moze cos jeszcze maja.

Gość gość
A jak masz pare groszy wiecej do dyspozycji to toyota yaris-wg.mnie najlepszy wybor.spokojnie na kilkanascie lat w razie czego wystarczy.

Gość gość
ale mnie stac na naprawe jesli nawet bedzie to awaryjne auto... nie podoba sie wam pewnie ten przód ,co?:)

Gość gość
Ja osobiście nie zwracam uwagi na design :) Po prostu myślę, ze lepiej kupić coś, co pojeździ przy małych nakładach finansowych, niż stresować młodego kierowce ciągłymi naprawami. Tu nawet nie chodzi o zmarnowane pieniądze, tylko czas i nerwy.

Gość gość
to yaris byłby lepszym wyborem

Gość gość
wybierz mniejsze auto córka jako młody kierowca może miec problem z zaparkowaniem takim długim samochodem na początek małe zwinne autko na duży samochód jeszcze przyjdzie czas

Gość gość
a tak w ogole to podoba sie wam to auto?córka chce koniecznie duże bo swietnie sobie radzi z jazda duzymi limuzynami:)jezdzi obecnie naszą długa bmw i jest okey.

Gość gość
Stary włoski diesel? Chyba zwariowałeś !

Gość gość
a co myślicie o Facie Punto ponad 10letnim, warto? są bardzo awaryjne punciaki?

Gość gość
Mam sąsiadkę młodą dziewczynę koło 23 lata i jeździ fiatem uno, powiem, wam że świetnie w nim sie prezentuje i pisze to poważnie. Mówi się, że ładnemu we wszystkim ładnie i w tym przypadku to prawda. We Francji i to na południu, też ludzie jeżdzą starymi gratami i nikt tam nie patrzy na szpan. Auto ma służyć do przemieszczania tyłka i taka jest idea tego wynalazku...

Gość gość
Honda civic lub honda jazz, mi mama kupila honde civic jak mialam 19 lat, jezdzilam nia 8 lat , auto zupelnie bezawaryjne, swietne silniki. Teraz z sentymentu do hondy kupilam honde jazz i jest cudna:)

Gość gość
jakiś debil pisze, że chce córce alfe 166 kupić hahahaha Boże chłopie, wiesz w ogóle co ty piszesz ????? Alfa 166 dla młodej panny ? Widać że jesteś jakimś głąbem skoro taki pomysł w ogóle wpadl ci do głowy.

Gość gość
Dla młodego kierowcy polecam fiata stilo, nissana almere czy forda focusa. Z mniejszymi silniczkami. Mniej świadomość że będzie jakaś szkoda, więc nie ma co przesadzać z ceną takiego auta.

Gość gość
debilu głupi a dlaczego alfa 166 nie moze byc dla mlodej panny?tym autem jezdzą tylko stare dziady???nie rozumiem..

Gość gość
Yaris polecam, sama mam już, 5 roku jako mój pierwszy samochód. Jest super pod każdym względem. A ma 16 lat. Nic z nim nie robiłam. Sprowadzony z Niemiec

Gość gość
Mam Już 2,5 roku *