Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgłupiutkaaa

czy upodlił ktoś was kiedyś tak bardzo, że nie chce wam się żyć?

Polecane posty

Gość gośćgłupiutkaaa

Mój mąż kobieciarz, kiedy w naszym zwiazku są problemy szuka kobiet w internecie bezpośrednio na seks lub pisanie na portalach randkowych(tylko szukał) , oczywiście więjąc chłodem do mnie i od razu wiedziałam ze coś się dzieję. Przyłapałam męża który na badoo wyłudził numer do samotnej matki, po tygodniu sie spotkali, kawa, odebrał z nią dzieci ze szkoły a potem obiad w restauracji, a potem ''niby nic'' bo wydało się żonaty i ona zrezeygnowała. Mój mąż tak sie zakochał ze pisał do niej dobry miesiąc, żeby jednak go zechciała, pisał codziennie, po kilkanascie razy a ona niby ta dobra mówiła mu,że ma wracać do żony ale nie dawał za wygraną. Skończył niby na tydzień jak znalazłam do niej numer.Napisałam do niej, najpierw odpisała że popisali troszkę a potem nic, tylko że on był bardzo nachalny.Po dwóch dniach napisała do mnie sam, że jest jej mnie żal, że jest chwastem i mam z nim brać rozwód bo jest zwykła szmatą. że był u niej, że go nie zechciała a on przez 1.5 miesiaca płaszczył się u jej stóp , pisząc jej czułe słówka i mówiąc że na żonę ma swoje sposoby i da sobie z nia radę. kobieta pokazała mi część czatów, ale tylko te w których ona była czysta a mój błagał o uwagę. po jej smsach spytałam go czy był u niej , nadal odpowiedział, że nie . Dopiero jak wyznałam że wiem od niej że u niej był przyznał sie do niej i do wyjazdu. a te 1.5 miesiąca podobno nie błażnił sie ale tylko pytał co uniej , co godzine przez dobry miesiąc, ciężko pracujacy w pracy a do mnie pisząc tylko:''ok?''. Kobieta ma dzisiaj do mnie dzwonic i opowiedziec resztę, i powiedziała ze zezna nawet w sadzie jaki jest nic nie wart i jak ją dręczył?Czy można się dać bardziej upokorzyć prosząc męża by pokazał smsy , nawet te z okropną prawdą i zacząć wszystko od nowa, to zabiłby mnie a komórki nie chciał pokazać. czy można spodleć bardziej? czy jestem największą kretynką na świecie?

Gość gość
Jestes bo jeszcze z nim siedzisz i kombinujesz jakby tu nie odejsc od niego!

Gość gość
Dziewczyno posralo Cię ?? Honoru nie masz zrobił Ciebie szmatę uciekaj od niego !!!

Gość gość
Zostań z nim pewnie jeśli chcesz żyć z kimś kto się płaszczy przed inną a Ciebie upadla, on zdradził Cię emocjonalnie a to o wiele gorsze od zdrady fizycznej , powiedzmy sobie szczerze "ON JA KOCHAŁ " odejdź kopnij w d**e zerwij kontakt nie mecz się z takim smieciem

Gość gośćglupiutkaaa
mąż mówi że to żarty a ja jestem zdrowo puknięta, i w sumie to moja wina: żarty: ale jestem w twoim typie troszkę? : oj słotka ty moja. mąż twierdzi żeby mnie i tak nie zostawił, dowalcie mi tak żebym poszła po rozum do głowy, proszę, czy mogę tesciów prosic o radę czy nie wypada? właśnie czekam az kochanka zadzwoni by jeszcze opowiedziec co chciał mój mąż, tez mu mówiłam , że bardzo się zakochał, bo inaczej nie ma wyjaśnienia.

Gość gość
On "ma na ciebie swoje sposoby", a ty dalej z tym padalcem chcesz być? Gdyby ona była chętna to od dawna by ją bzykał.

Gość gość
Na glupote nie ma leksrstwa! Teraz my many cie upadlac zebys od niego odeszla? A siedzi pierz mu gacie szmato bez godnosci!

Gość gość
a gowna nikt nikomu na łeb nie wylał? :D

Gość gość
wywal dziada na ryj i tyle.

Gość gość
kiełbasa weź leki. Słabe to prowo debilko :D

Gość gośćtaglupiutkaaa
To nie prowo , to smutna prawda! Wlasnie przed chwila mu powiedziałam że gdyby go chciała to bylby u niej co tydzien, i to boli , bo on po spotkaniu z nia nie przerwał tylko dalej ja chcial i to jest to. Moje mAłżeństwo jest tak do niczego że aż nie można uwierzyć że to prawda. Udaje twarda ale w środku prawie Zawał. Powiedziałam mu że on mnie nie kocha skoro w tydzien zakochał się do obłędu. Ona twierdzi że seksu nie propnowal ale nie wierzę jej bo skłamała w innej kwesti. A teście? Jest sens im coś mówić. Nawet nie mam żywej osoby by o tym porozmawiac. Wczoraj jak ona to wszystko mi pokazała to dusilo mnie tak w gardle że nie mogłam przez dwie godziny mówić. Ja nawet nie poteafie sobie tego wyobrazić. Chociaż mam wrażenie że laska troche koloryzuje żeby mi dowalić. Od kiedy niedoszłej kochance jest żal czyjejś żony.

Gość gość
Hahahaha ale Ty jestes glupia co ty myslisz ze on Ci prawde mówi, gardzi tobą i to się nie zmieni. Jest z tobą bo jest mi wygodnie a nie dlatego że coś czuje. Kobieta niedoszla kochanka JEST WSPANIALA , a nie "niby dobra" ktora pokazała tylko te czaty gdzie według Ciebie byla" czysta". Czy Ty sama siebie słyszysz kobieto? ! :D

Gość Alisssa
Przeciez od razu widac ze dala mu doopy. Jak byl u niej. Gdyby nie chciala z nim kontaktu - ignorowalaby co pisze. Gdyby nie chciala zeby przyjechal - nie odpisywalaby, nie odbierala az w koncu nie otworzyla drzwi. Spala z nim. Na bank. Po co samotna wyposzczona matka wpuszcza chlopa? Tyle ze ona nic wiecej nie czuje a on sie zakochal w jej piczy. Wiej. Zalatw sobie alimenty. Zebralas dowody wiec masz. Mysle ze jakbys wynajela kobiete detektywa to ttez by sie "zakochal". Na pocieszenie. On nie kocha ani Ciebie ani jej. Chce tylko ******* Jest zwyklym smieciem jakich wiele. Knurem zapewne ze wsi. mamy takich mnostwo. Bo widzialam jakis problem z ortografia "slotka", tak? Raz slyszalam na jarmarku jak jakis cham ok 35 brzydki nadawal na swoja zone jaka to zla nie chce jej sie ruszac w sexie i jak to on lubi malolatki. Tylko ktora by go chciala? :) Kazda by tak potraktowal po porodzie i jak bedzie starsza o 5 lat nie bedzie juz nastolatka - bo bedzie miala dosc takiego knura i bycia jego sluzaca obslugiwania nawet w lozku jej sie odechce. No i jego brak uwagi szukanie d...zi...wek w sieci. No comment.

Gość gość
Mi byłoby zal, bo jednak nie każda jest taka jak ty autorko.

Gość gość
Tak właśnie myślałam że ona czysta nie jest bo nagle reszte czatów skasowała aby te gdy ratowala małżenstwo zostawiła . Ja nie jestem az tak glupia tylko nie moge uwierzyc ze mam az takiego hama. To prawda, maż mnie nie kocha , prosilam go żeby sam siebie nie oszukiwal i przyznal ze potrzebuje kuchty tylko

Gość gość
To znaczy jaka jestem? Najpierw byli na kawie , potem po dzieci i na obiad i kaZdy w swoja strone bo ona go nie chciala bo dowiedziala sie ze jest żonaty i tyle podobno.

Gość gość
Pisze się chama, a nie hama, Twój mąż nie jest szynką.

Gość gość
Daj sobie spokój z tą kobietą. To zazwyczaj mściwe, dwulicowe manipulantki. Jej tylko zależy żeby wyjść z tego z twarzą. I część problemu przelać na ciebie. Żebyś dzwigała jej g****a i jeszcze dziękowała. Przecież to dla ciebie obca osoba niech się wali na ryj. Zajmij się sobą idź z koleżanką na imprezkę. I baw się dobrze.

Gość gość
Kobieta chce ci pokazać, że masz faceta padalca i życzy ci dobrze (moze sama to przechodziła, w końcu ma dzieci), a ty jeszcze na nią złorzeczysz? Nie masz cczi ni honoru! Piszesz, że ukrywa jakieś wiadomości od niego bądź niej, ale co? ma ci pokazać pikantne smsy zanim się skapnęła, że on mężaty? Może ona z dobroci chce ci tego oszczedzic i sama czuje się z tym głupio. Jesteś podła autorko. Podła, zakłamana i żałosna. W dupę cie zaraz kopnie, może już kombinuje jak zrbic orzeczenie w sadzie na twoja niekorzysc, a ty sie na kafe użalasz

Gość gość
I co zamierzasz teraz autorko? Po co jeszcze gadasz z mężem? Czemu nie wywalisz go z domu?

Gość gośćglupiutkaaa
Spytałam jej właśnie wprost, powiedziała że dziwką nie jest i nie daje. Poczuła się urażona i stwierdziła że jak jej nie wierzę to nie ma sensu nasza dalsza rozmowa. Mój mąż nawet nie zasługuje na ortografię , która w emocjach nie ma znaczenia. Nie mam nikogo dosłownie. Jak umrę to nawet nikt nie zauważy. P.s nie ufam jej bo powiedziala ze jak po kawie powiedział że jest żonaty to randki koniec , to po co mój mąż miałby kłamać że odebrał z nią dzieci i poszli na obiad jeszcze, po co teraz sie wkopał na sam koniec.

Gość gość
15:05 żebyś miała zagadkę

Gość gość
A twój mąż nie jest szynką :D:D hahahh

Gość gośćglupiutkaaa
Ja się nie użalam nad sobą, chciałam zasięgnąć opini bo myślałam że Zwariuje z tym sama. Ona z powodu zdrady jest sama i dlatego jest tak życzliwa. Pisali 1.5 miesiaca a pokazala nawet nie jeden dzień. Bo skasowala. Nie jestem wredna do niej . Milo z nia pisalam. Chociaż uważam że szybko umówiła sie na randke chyba ze to nie byl tydzien i znowu ktos tu kłamie. Nie zycze jej źle jeżeli zrobiła to nieświadomie. Ale po co za pierwszym razem sklamala że go nie zna, i po co skłamała drugi raz że on nalegał na odbiór dzieci i obiad jak on nawrt swoich mie odbiera ze szkoły. Nie wywale go bo razem wynajmujemy. Gdybym miała matkę w okolicy tobjuż by mnie nie było tutaj chociaż na te pierwsze dni.

Gość gość
kochanica przyjechała do ciebie, żeby pokazać ci wiadomości od męża? no proszę jaka to samarytanka :D