Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajoma dokonała aborcji

Polecane posty

Gość gość

Dla mnie to potworna historia. Znajoma mając 35 lat zaszła z mężem w ciążę. Niestety nic o ciąży nie powiedziała mężowi, tylko sama zdecydowała, że usunie dziecko za granicą. Jaki był powód? Powiedziała mi, że musi rozwijać swoją karierę i nie ma czasu na ciążę i macierzyństwo. Dla mnie to potworne co zrobiła. To strasznie egoistyczne, a wręcz patologiczne. Jak można coś takiego zrobić? Nawet nie poinformowała męża, tylko wszystko zrobiła w tajemnicy. Niewinne, bezbronne dziecko przez jej egoizm straciło życie.

Gość gość
Donies na policje i do proboszcza!

i nadal jest Twoją znajomą? znajdź sobie kogoś normalnego do pogaduszek, a nie takiego ludzkiego śmiecia, który nawet z ojcem dziecka tego nie skonsultował.

Gość gość
A co cie to obchodzi? Co sie wtrącasz ? Patrz w swoje koryto

Gość gość
To straszne,Panie świeć nad duszą tego dzieciątką.s

Gość gość
dobrze zrobila ,na cholere jest obsrane pieluchy..

Gość gość
Jej sumienie i decyzja mnie nic do tego.

Gość gość
zrobiłabym dokładnie to samo, tylko, że mój mąż by wiedział (i wiem, że by mnie wspierał). Szkoda, że ona swojemu nie mogła tak zaufać.

Gość gość
I tak jest już stara torba, wielką karierę robi pewnie na kasie w Biedronce ;) Po aborcji zapewne już nie zajdzie w ciążę do tego dochodzi jej wiek więc sama zamknęła drzwi przed nosem do bycia matką. A tak btw po co się jebała skoro dzieci mieć nie chciała?

Gość gość
To nie twoja sprawa.widocznie miala swoje powody a ty powinnas trzymac gebe na klodke,skoro znajoma ci powiedziala to musi miec do ciebie zaufanie,a ty trzepiesz jezorem jak zwykla plotkara.nie jestem za aborcja ale nie wtykam tez nosa w cudze sprawy

Gość gość
Nie twoja sprawa co zrobila

Gość gość
Autorko Ty to musisz miec okropnie nudne zycie. Tak k***a przezywac sprawy innych. Tragedia. Naprawde zal mi takich ludzi.

Gość gość
dlaczego mialy by to powiedziec takiej prymitywnej osobie , jaka jest autorka. albo marna prowokacja!

Gość Vis minor
Twoje życie? Jak nie to się nie wtrącaj. Chyba, że masz ochotę na jej męża - to mu donieś.

Gość gość
Jej życie jej sprawa ci nic do tego . Pozdrawiam . Nie możesz się przejmować znajoma to jej sumienie nie twoje . Pozdrawiam . Aaa i jeszcze piszecie o policji to nic nie da jak ununela w kraju gdzie aborcja jest legalna.