Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eliaz

Tanie wysyłanie paczek

Polecane posty

Gość Eliaz

Witam! Prowadzę sprzedaż biżuterii przez internet, nie jest to sklep a sprzedaż przez allegro i facebooka, wysyłam trochę paczek ale poczta czy firmami kurierskimi jest czasem za drogo, czy znacie jakiegoś taniego brokera lub inny sposób na tanią wysyłkę paczek?

Gość Katrisa
Współpraca z brokerem kurierskim się opłaca, szczególnie jak duże ilośc***aczek wysyłasz. Wysylajtaniej ma dobre ceny, od 12zł za paczkę do 5kg.

Gość monika kiper
Ja od mce korzystam własnie z wysyłaj taniej i jestem zadowolona z jakości i ceny

Gość paularys
A jakieś cenniki macie?? bo chętnie bym skorzystała z tej firmy wysylaj taniej. Mam kilka paczek do wysłania

Gość Margus
spośród wielu firm na rynku ta, którą poleciliście jest w porządku, patrząc na cennik to wygląda to dobrze, ja nie korzystam z brokerów tylko z firm kurierskich od razu bezpośrednio ale patrząc na ceny to przepłacam

Gość Jula36
Brokerzy mają niższe ceny, popieram, przy dużej ilośc***aczek jest to bardziej opłacalne niż korzystanie bezpośrednio z firm kurierskich. Wysylajtaniej ma tanie paczki, ja płaciłam u nich niedrogo kurierem UPS i paczka była dostarczona szybko.

Gość gość
Ale krypto reklama :D żałosne Eliza Katrias Paurys monikakiper kasiawrona Margus Jula36 = jedna i ta sama osoba jakie nicki jeszcze dla zmyłki :D:D:D sobie wymyślisz

Gość koralina1990
Ja powyższej firmy nie znam ale zachęcam do sprawdzenia www.Sendego.pl - też broker, w ofercie jest DHL albo Inpost można wybrać, ceny spoko, opłacać wszystko można przez internet bez problemu. Działa bez zarzutu.

Gość myszamyszeczka
Przeglądam obie oferty WysylajTaniej i Sendego i widzę, że sendego ma niskie ceny, ale za to ubezpieczenie nie jest wliczone w cenę trzeba osobno dopłacić, a w tedy wychodzi o dużo drożej. WysylajTaniej ma ubezpieczenie w cenie

Gość gość
Hahahaha.... Chociaż jeden temat, w którym nie piszą sami goście, tylko każdy ma swój nick. Uwielbiam takie reklamy, bo wtedy wiem, czego nie kupować i z czego nie korzystać. ;)

Gość gość
Ja wysyłam poprzez www.tuwysylam.pl . Kiedyś rodzice wysyłali właśnie od nich, ja po tym też spróbowałam i jest całkiem ok, osoby które zainteresowane jeszcze tematem, powinny zobaczyć sobie ofertę na stronie

Gość ulaRaba
jeśli chodzi o tanie to tylko pośrednik https://www.sendit.pl/ oferuje świetne ceny. Prowadzimy z mężem mały sklep internetowy i właśnie już jakiś czas temu zdecydowaliśmy się nawiązać współpracę z tym pośrednikiem