sasza123 0 Napisano Luty 7, 2017 zabawiałam sie z moich chłopakiem w dni nie płodne , nie było wytrysku , przed każdym włożeniem członka sprawdzałam czy jest on suchy i czy nie ma preejakulatu , wkładał dosłownie na kilka razy i to szybko. Wiem to nie mądre robić takie rzeczy ,ale było minęło. Boję się nawet po jednym włożeniu już mam chore myśli ,że bede młodą matką ... teraz obserwuje wszystko tak dokładnie i co mnie lekko nie zaboli od razu sprawdzam w internecie i tylko sie denerwuje . Nie wiem czy mam regularne cykle to zalezy , jak sie denerwuje czesto sie przesuwaja. Nigdy nie sprawdzałam ,w ktorym dniu mam owulacje , ale zwykle miewałam więcej sluzu niz dotychczas. moja ostatni cykl trwal 32 dni , teraz jestem w 18 dniu i chyba nadal nie mialam owulacji a sluzu jest jakos mało szyjka jest zamknieta i nisko . Raz mialam taki dzien kiedy było mokro i ślisko ,ale nie wiem czy to była owulacja ,bo nie zaobserwowałam rozciągliwego śluzu . Bolą mnie nerki ,ale to raczej nie odd tego . po prostu czuje bol w dolnej czesci kregoslupa , a nie raz bolał mnie prawy jajnik . Jak myślę o tym ,ze moglabym byc w ciazy to tez mnie pobolewa. nie mam jakiś objawow nie chodze czesto do toalety , nie przeszakdzaja mi zadne zapachy ,jesli chodzi o humor zawsze bylam raz nerwowa ,a raz nie wiec trudno mi stwierdzic . dlaczego jest tak malo sluzu czy to przez ten stres ? prosze o pomoc strasznie sie denerwuje . nie wiem juz co robic :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 7, 2017 Na kilka posuwów nie szkoda piz.y. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 7, 2017 Co to znaczy "szyjka jest zamknieta i jest nisko?" Skad wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sasza123 0 Napisano Luty 7, 2017 da sie sprawdzić przecież ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 7, 2017 Co?? Haha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sasza123 0 Napisano Luty 7, 2017 tak , da sie sprawdzać połozenie szyjki macicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2017 Jeśli… - nie planowałaś ciąży, a stało się… - jesteś w ciąży i źle ją znosisz, - chciałbyś/abyś udzielić wsparcia komuś, kto jest w nieplanowanej ciąży, - chciałbyś/abyś udzielić wsparcia komuś, kto źle znosi ciążę … i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić... Zadzwoń lub napisz do nas. Telefon - Chat – Email Zaufania k o n t a k t @ n e t p o r a d n i a .pl w w w. n e t p o r a d n i a .pl 58 6 915 915 Jesteśmy codziennie od 18.00 do 23.00 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach