Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedyś kobiety były bardziej pracowite...bo teraz same roszczeniowe lalunie

Polecane posty

Gość gość

kiedyś kobieta dziecmi sie zajmowala, prała sprzątała gotowala i jeszcze z chłopam w pole w orke szła, zwierzęta w gospodarstwie obrządzała i byla szczęsliwa a teraz głupie wstrętne pisdy tylko by się malowały stroiły o analach rozmawiały , selfie pstrykały, co druga ma jakies ''fobie społeczne'' czy inne ''depresje'' , głupie dziffki nawet osoby z depresją nie widzialy, no ale jakas spasiona locha autorytet bosacka z tvn style tak powiedziala to tak ma byc, herbata z torebki trucizna i nowoczesna dziffka nie kupuje a fee

Gość gość
prała sprzątała gotowala i jeszcze z chłopam w pole w orke szła, zwierzęta w gospodarstwie obrządzała i byla szczęsliwa x ja tak wlasnie zyje, to mi pewien pan powiedzial ze przez zycie na gospodarce mam niewyobrazalna luke w cv nie do zapelnienia. czujesz jaki bezczelny miastowy?!!

Gość gość
To prawda, moja ciotka, matka chrzestna, od kiedy pamiętam na wsi zapieprzała jak kobyła, a wujek leżal nogami do góry i ciagle szukał pracy, jak Ferdek Kiepski, kierowca zawodowy gardzil kazdą ofertą bo dalekie wyjazdy, bo podobno kiepsko placą, bo oszukuja, dopiero ruszył d**e jak im bieda w oczy zajrzała. Ona zawsze w ruchu, nigdy nie siedziała i nadal taka jest, pierze, sprząta, gotuje, szklarnią sie zajmuje, zwierzętami i jeszcze na pol etatu do pracy dojezdza 10 km, ja bym padła na ryj po miesiącu :)

Gość gość
Tylko głupie ciemne baby godzą się być wolem roboczym. Tak je wychowany, na służących mężów i synów. Najlepiej być sprytna samowystarczalna, minimum wysiłku maximum zysku (nie chodzi o najstarszy zawód świata w żadnej formie). Ale do tego trzeba mieć mózg.

Gość aggggggggg
To , że Ty jesteś smierdzacym leniem, ktory szuka kobiety tylko do tego by prala,gotowala, dawala tylka i siedzialam cicho, bo " kiedys baby robily wszystko i nie narzekaly" to masz problem, bo teraz kobiety na szczecie zmądrzały :D

Gość gość
Podobno Polki jeszcze dają się robić na szaro, za to Ukrainki i Rosjanki to wyspecjalizowane w fachu wyrachowane suki :-)

Gość gość
Z Rosjanami to prawda one się kręcą wokół bogaczy

Gość gość
kiedyś to tylko facet w domu pracował i zarabiał tyle, że rodzina mogła się utrzymać. Większość kobiet 50+ nigdy nie pracowała. Teraz zarabiacie psie grosze, to kobiety muszą pracować

Gość gość
Może mi powiedzieć kiedy było to "kiedyś"? Bo to w dużej części brednie.

Gość gość
No i na całe szczęście kobiety walczą o swoje. A z jakiej racji mają odrabiać chłopa i dzieci? I tak jeszcze się dają za bardzo wykorzystywać bo za dużo robią same a facet tylko piwko i meczyk. To są dopiero śmierdzące lenie.