Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o jego zachowaniu?

Polecane posty

Gość gość

Chłopak ma 22 lata. Poznaliśmy się blisko miesiąc temu. Na początku było świetnie, pisał do mnie całymi dniami, chciał się umawiać itd. Spotkaliśmy się w sumie 3 razy. Potem trafił do szpitala, był tam 2 tygodnie. Przez ten czas nie widzieliśmy się. Nasz kontakt był słaby, głównie to ja musiałam pierwsza inicjować kontakt. Pod koniec swojego pobytu w szpitalu zaczął ze mną flirtować w smsach, a do tej pory tego nie robił, wcześniej tylko w zwyczajny sposób pisał,a flirtował ze mną tylko w realu. Czasem miałam już dosyć tego, że to ja cały czas muszę pierwsza do niego pisać (zanim trafił do szpitala tak nie było,wcześniej bardzo się starał) i chciałam zaczekać, zobaczyć czy mu zależy, czy odpisuje mi tylko z grzeczności, a już nie chce się ze mną spotykać. Ale jak ja nie odzywałam się do niego 2 dni to sam się odezwał, był zły dlaczego się do niego nie odzywam, robił mi też sceny zazdrości czy sobie znalazłam innego, pisał mi, że jest zazdrosny. Ale mówił też o spotkaniu jak wyjdzie. Mówił też, że tęskni i wiedział, że ja też. Kilka dni temu wyszedł ze szpitala i jest już zdrowy. Kontakt jest trochę lepszy, nie pisze do mnie co prawda już całymi dniami, ale jednak czasem to on inicjuje kontakt, a czasem ja. Czasem jest to kontakt codzienny, czasem co drugi dzień. Nadal ze mną flirtuje w smsach. Sugerowałam spotkanie (nie powiedziałam wprost, ale sugerowałam) to mówił, że już się nie może doczekać itp. Ale nic konkretnego nie proponuje, a wiem, że jak chce to potrafi. Normalnie to bym pomyślała, że już nie chce się spotykać, ale gdyby tak było to przecież nie pisałby do mnie pierwszy nic w stylu co porabiam itp. ani nie robiłby mi scen zazdrości. Co wy o tym wszystkim myślicie?

Gość gość
Pewnie ze by pisał. Jak się nudzi to sobie z Tobą popisze. Poudawać zazdrosnego też sobie może, nic go to nie kosztuje. Gdyby chciał czegoś poważniejszego, to by coś zaproponował. Ale nie chce.

Gość gość
bawi sie Toba, daj sobie spokoj