Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sie stalo?

Polecane posty

Gość gość

Witam, nurtuje mnie jedno pytanie czemu ona sie teraz tak zachowuje? Zaczalem nowa prace w firmie. Wpadlem w oko dziewczynie, mowila dziewczynom do okola ze jej sie podobam, ze jestem przystojny i tak dalej... Nawet do jednej z dziewczyn powiedziala, wychodze za maz a inny mi sie podoba... W pracy jak tylko przechodzila zawsze sie spogladala w moja strone i usmiechala sie do mnie jak tylko sie na nia spojrzalem, ta sytuacja trwala przez rok czasu, w miedzy czasie zaszla w ciaze, ale to i tak nic nie zmienilo w jej zachowaniu, jakis miesiac przed odejsciem na maciezynskie, w sumie tak z dnua na dzien, zaczela mnie ignorowac, wiem tez ze jej kolezance tez sie spodobalem co z nia blizej pracuje i nie wiem moze to ten powod... Teraz gdy wrocila z maciezynskiego jest to samo totalnie mnie ignoruje, mam nawet wrazenie, ze stara sie nie patrzec w moja strone, jedynie co to jak mijamy sie to wtedy powie czesc i sie usmiechnie, nie ukrywam, ze ta sytuacja mnie denerwuje i ciekawi dlaczego tak jest mysle, ze albo jej ktos cos zlego o mnie powiedzial, albo wycofala sie ze wzgledu na kolezanke, albo po prostu przestalem sie jej podobac, co o tym sadzicie z gory dzieki

Gość gość
morda ci spuchła od chlania

Gość gość
Gowno,ma cie w d***e

Gość gość
Może uświadomiła sobie ze musi skupić się na narzeczonym i dziecku a nie rozglądać się na boki za innymi... Pewnie kocha narzeczonego i nie chce swoim zbyt ,,milym" zachowaniem sprowokować rozpoczęcie waszego romansu, woli trzymać się z daleka, przemyslala to. Chyba nic dziwnego, skoro jest zajęta? A Tobie ona się podoba? Czy chodzi o to ze nie lechta juz Twojego ego słodkimi usmieszkami i czujesz się olany? ;p

Gość gość
Dokładnie. Znajomosc z Toba do niczego dobrego jej nie zaprowadzi. Życie. Czasem trzeba wybrać rozum Daj jej spokój.

Gość gość
Za późno sie obudziłes. Miałeś szanse ale ja straciłeś

Gość gość
No wlasnie chyba sie w niej zakochalem, bo caly czas o niej mysle i nie jest mi obojetna...

Gość gość
Myślisz że dziecko sobie palcem zrobiła? ...upośledzony jesteś, za trudne? ;-D

Gość gość
Ona we śnie z nim zaszła, myśląc jak jej się bardzo podoba:D Gościu ty jakiś uposledzony jesteś, na pewno z koleżankami beke z ciebie miały a teraz jest zmęczona przy dziecku to jej się nie chce. Po za tym której kobiecie facet się podoba kilka msc i nic z tego nie wynika? Ty ciężki frajer jesteś.

Gość gość
A czemu wcześniej sie o nia nie postarales?

Gość gość
07.20 a za facetami jeszcze trudniej...weź tu zrozum Faceta...a podobno to my jestesmy skomplikowane

Gość gość
Ciele oknem wyleciało