Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wierzycie w swiaty rownolegle?

Polecane posty

Gość gość

Istnieją? Dlaczego by nie? Ja wierzę..

Gość gość
to nie kwestia wiary, one po prostu istnieją, a kto uwaza inaczej ten rownie dobrze moze uwazac ze ziemia jest płaska..:O

Gość gość
No wlasnie, ostatnio duzo czytam nt temat i cos w tym jest..

Gość gość
Czy żyjemy tam podobnie czy zupełnie inaczej, czy macie jakies doświadczeni z tym związane???

Gość gość
Ja mam wiedzę, ale jej nie wyjawię, bo to dosyć nierozsądne. A czy istnieją, to dowodów na to 100 % naukowych nie ma.

Gość gość
gościu z dziś - a mógłbyś polecić jakieś materiały na ten temat? artykuły, filmiki, książki?

Gość gość
gość dziś Masz rację :D. Po co mają cię znowu w pasach trzymać :P ? x A tak poważnie to teoria światów równoległych to teoria naukowa, a nie czysta fantastyka :).

Gość gość
Chodzi Ci o teorię strun? Moim zdaniem są równoległe światy, ale nie takie co są identyczne jak nasze. Możliwe, że czarne dziury to są bramy do nich, ale to są tylko przypuszczenia.

Gość gość
Podobno jestesmy hologramem

Gość PANNa K bardzo mila
Kochany moj drogi, istnieje cos w tym stylu, swiat niebios i swiat mroku, siwat pośredni czy taki w ktorym sie teraz znajdujesz, TAK ZIEMIA JEST PLASKA, CZY TEGO CHCECIE CZY NIE, wy oszołomy jedne kulowiercy, so anioły i są demony i są ludzie i jaszczurki, a pod nami są tunele , gdzie jak wczesniej wspomniałam zyja jaszurki reptyle, krokodylopodobne ludzie, koniec bajki, albo sie dostosujesz albo jestes rebeliantem

Gość gość
A teraz głupie pytanie: Czy my możemy zyc / istnieć równolegle w różnych światach?

Gość gość
A tak poważnie to teoria światów równoległych to teoria naukowa, a nie czysta fantastyka xxx To nie jest teoria naukowa, tylko hipoteza. Odróżnij teorię od hipotezy.

Gość PANNa K bardzo mila
A nasze zycko to matrix, stworzony przez Illuminati czyli jaszurki

Gość gość
a mógłbyś polecić jakieś materiały na ten temat? artykuły, filmiki, książki? Szukaj prawdy, czytaj dużo, ten kto szuka, ten znajdzie. Dochodzenie do wiedzy, prawdy, jest kwestią indywidualną, Ja sam znalazłem.

Gość PANNa K bardzo mila
Polecam Biblie ateiści

Gość gość
gość dziś Ja osobiście bardziej skłaniam się ku tezie, że te światy istnieją równocześnie z naszym, tylko w innym wymiarze.

Gość gość
Czyli jak???

Gość gość
Kto znalazł samą religie jest idiotą.

Gość gość
gość dziś Czyli w tym samym miejscu i czasie, ty istniejesz w miliardach postaci, ale każda postać jest widoczna jedynie w pewnym wymiarze. Trochę światła rzuca na to geometria wielowymiarowa. Pewne zasady są podobne.

Gość gość
gość dziś Wg mnie jesteśmy formą energii.

Gość gość
Czas nie istnieje przeciez..

Gość PANNa K bardzo mila
Kto znalazl sama nauke jest jeszcze wiekszym :)

Gość PANNa K bardzo mila
Moi drodzy obudźcie sie, poki zyjecie tu na Ziemi

Gość gość
gość dziś Piszę o naszym pojęciu czasu.

Gość gość
Skąd ta pewność ze tylko tu żyjemy?

Gość gość
Mysle ze byty zwane aniolami istnieja

Gość PANNa K bardzo mila
Opowiem Wam w co chcecie wierzyc, tzw teoria strun, I WYMIAR czyli kropka II W. CZYLI 2 kreski, tzw szerokość i wysokosc (stworzenia plaszczki, jak na papierze) IIIw. Czyli nasz 3 kreski, w mat. Szerokość wysokosc i glebokosc? czyli figura przestrzenna, moze byc kwadrat czas istnieje, jest niezmienny, prostolinijny IV wym. Podobny do 3 z tym ze jest on uzależniony od 4 kreski czyli czasu, wystepuje czas zmienny, mozesz cofnac sie w przeszlosc lub pojsc na przod do przyszlosci, co daje nieskonczenie wiele szans, prob, rozpoczęcia życia od nowa V jest wyzszy od IV itp itd

Gość gość
A deja vu? Ja kiedys miałam czesto , czy to nie są jakies przeblyski?

Gość Michal

Myślałem że coś jest że mną nie tak, ale mam czasem sytuację że jestem gdzieś, kogoś spotykam pierwszy raz, ale mam wrażenie że już ta osobę znam, rozmawiałem, byłem. Nawet pamiętam ten sam głos, twarz uśmiech mimike, ale zawsze nie wiem skąd to wszystko kojarzę, tak samo jest z nowymi filmami które wchodzą do kin a ja np widziałem je 3 lata temu

Gość STAROCIOTKA
13 minut temu, Gość Michal napisał:

Myślałem że coś jest że mną nie tak, ale mam czasem sytuację że jestem gdzieś, kogoś spotykam pierwszy raz, ale mam wrażenie że już ta osobę znam, rozmawiałem, byłem. Nawet pamiętam ten sam głos, twarz uśmiech mimike, ale zawsze nie wiem skąd to wszystko kojarzę, tak samo jest z nowymi filmami które wchodzą do kin a ja np widziałem je 3 lata temu

POLECAM ZAPOZNAC SIE Z TEORIA WIECZNEGO POWROTU, TEGO TYPU WYDARZENIA KTORE OPISUJESZ PASUJA BARDZIEJ DO TEGO NIZ DO SWIATOW ROWNOLEGLYCH.

CO DO SWIATOW ROWNOLEGLYCH SPOTKALEM SIE Z TEORIA W KTOREJ SMIERC CZLOWIEKA JEST PRZYCZYNKA DO WYTWORZENIA TAKOWEGO. DZIALA TO W TEN SPOSOB ZE GDY UMIERAMY W TYM SWIECIE NASZ PIERWISTEK DUCHOWY ZOSTAJE UWOLNIONY I UCIEKA OD SWIATA W KTORYM ZOSTAL POZBAWIONY POJEMNIKA, WYTWARZA WTEDY SWIAT-BANKE KTORY JEST POZORNIE TAKI SAM POZA JEDNYM WYDARZENIEM - SMIERCIA POJEMNIKA. ZYCIE W NIM TOCZY SIE DALEJ TAK JAKBY WYDARZENIE ZE WCZESNIEJSZEGO SWIATA NIE MIALO MIEJSCA. ZOSTAJA TEZ WYTWORZONE NOWE ISTOTY DUCHOWE NA WZOR TYCH KTORE OPUSCILISMY UMIERAJAC WE WCZESNIEJSZYM SWIECIE I ONE TERAZ TEZ MAJA MOZLIWOSC OPUSZCZENIA SWIATA W PRZYPADKU UTRATY POJEMNIKA I WYTWORZENIA KOLEJNEGO SWIATA ROWNOLEGLEGO NA WZOR POPRZEDNIEGO. W TEN SPOSOB TWORZY SIE EGZYSTENCJALNY FRAKTAL KTORY ROZWIJA SIE AD INFINITUM.