Gość gość Napisano Luty 8, 2017 Cześć i czołem , przychodzę do was z tematem Prawa jazdy !! Egzamin praktyczny :( 10 razy nie zdany , tak tak wiem 10 razy szok , moja głupota , zły dobrany nauczyciel , i brak wiedzy . Tak było w 2016 roku . Mamy rok 2017 luty i sobotę egzamin podchodzenie 11 , a jeszcze pamietam jak gadałam z chłopakiem i mówiliśmy o koledze który zdał za 12 razem i mówiłam ze mam nadzieje ze ja tak nie bd miała :( a tu tak szybko i 11 razy , wyjeżdżałam na miasto tylko tam robiłam głupstwa , wiem ze pewnie cześć z was uzna , czemu nie wykupiłas jazdy zamiast kupować egzaminy , nie wiedziałam ze tak bd wykupywalam se jazdy ale mój instruktor uważał ze jeżdżę dobrze i ze zdam , wkoncu na mojej drodze ukazał się egzaminator który jedyny powiedział mi co robię złe , i żebym zmieniła nauczyciela , powiedziałam okej ! Trafiłam na nauczyciela mojego Brata i pierwsza myśl czemu ja odrazu do niego nie poszłam , ćwiczymy teraz moje małe błędy powiedział mi ze po moim instruktorzy dużo osób poprawiało się u niego , i ze szkoda ze nie przyszłam odrazu do niego bo zdała bym za pierwszym ! Ale trudno było minęło rok 2016 był trudnym i ciężkim rokiem straciłam bardzo dużo bliskich , w wigilie dowiedziałam się o śmierci cioci , noe było łatwo . Ale ten rok ! Będzie mój lecz stres mnie zżera haha i do was pytanie jak wy radzicie sobie ze stresem i ile razy zadawaliście pozdrawiam :) przepraszam za błędy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach