Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy wy tez tak macie ?

Polecane posty

Gość gość

Cześć i czołem , przychodzę do was z tematem Prawa jazdy !! Egzamin praktyczny :( 10 razy nie zdany , tak tak wiem 10 razy szok , moja głupota , zły dobrany nauczyciel , i brak wiedzy . Tak było w 2016 roku . Mamy rok 2017 luty i sobotę egzamin podchodzenie 11 , a jeszcze pamietam jak gadałam z chłopakiem i mówiliśmy o koledze który zdał za 12 razem i mówiłam ze mam nadzieje ze ja tak nie bd miała :( a tu tak szybko i 11 razy , wyjeżdżałam na miasto tylko tam robiłam głupstwa , wiem ze pewnie cześć z was uzna , czemu nie wykupiłas jazdy zamiast kupować egzaminy , nie wiedziałam ze tak bd wykupywalam se jazdy ale mój instruktor uważał ze jeżdżę dobrze i ze zdam , wkoncu na mojej drodze ukazał się egzaminator który jedyny powiedział mi co robię złe , i żebym zmieniła nauczyciela , powiedziałam okej ! Trafiłam na nauczyciela mojego Brata i pierwsza myśl czemu ja odrazu do niego nie poszłam , ćwiczymy teraz moje małe błędy powiedział mi ze po moim instruktorzy dużo osób poprawiało się u niego , i ze szkoda ze nie przyszłam odrazu do niego bo zdała bym za pierwszym ! Ale trudno było minęło rok 2016 był trudnym i ciężkim rokiem straciłam bardzo dużo bliskich , w wigilie dowiedziałam się o śmierci cioci , noe było łatwo . Ale ten rok ! Będzie mój lecz stres mnie zżera haha i do was pytanie jak wy radzicie sobie ze stresem i ile razy zadawaliście pozdrawiam :) przepraszam za błędy :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować