Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żelki na włosy Noble Health

Polecane posty

Gość gość

Od dłuższego czasu bardzo głośno jest tutaj o produktach Noble Health , szukam czegoś na włosy , strasznie mi wypadają i nie mogę sobie z nimi poradzić . Widziałam nowy produkt żelki na włosy : https://sklep.noblehealth.com/produkt/zelki-misie-na-zdrowe-wlosy Czy mógłby się ktoś wypowiedzieć . Nigdy nie widziałam takiej formy na włosy na rynku

Gość gość
Lepszy już olej rycynowy,niż jakieś durne misie za ponad 3 dychy. :o

Gość gość
Od ponad 10 dni stosuje te misie na włosy i polecam je każdemu kto chce zapuścić włosy a one na złość stoją w miejscu :) Teraz rosną jak szalone zaznaczę ,że stosuje je mega regularnie są bardzo smaczne i dodatkowo efekty mnie mobilizują !

Gość gość
Olej rycenowy spoko ale jak sobie pomyślę o tłustej poduszce z niezbyt przyjemnym zapachem i niestety codziennie trzeba myć głowę co też nie jest dobre dla włosów ;/ napewno żelki fajna forma nie znoszę tabletek .

Gość gość
Widziałam to w Ziko. Niezłe jest i przyjemne w stosowaniu. Choć pewnie przerzucę się na tabletki Noble Health.

Gość gość
Mi po nich niedobrze

Gość klaudix11111
Ja też mam po nich straszne nudności nie wiem czy to ustanie czy odstawić.. Trochę to niepokojące.

Gość TwojeZdrowie
Działaja bardzo dobrze efekty można zobaczyć na www.twojezdrowieonline.pl

Gość gość
efektów zero, lobbowano w najlepsze, na wakcjach, w firmach, w hotelach, na liniach lotniczych znow sa misie, brzuch po nich boli i sa niezdrowe na zeby, zryja was misiami