Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakiej firmy apteka jest najtańsza?

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam sobie niedawno w pierwszej lepszej aptece, to był jakiś dom handlowy, zestaw "katarek". Kosztował on 56 zł. Raptem pare dni później odwiedziłam znajomą która też ma dziecko i okazało się że kupiła identyczny zestaw do nosa, tej samej firmy i jak zapytałam ile za niego zapłaciła to ta mi mówi 48 zł :O Poczułam się nieźle nabita w butelkę. Nie będę jeździła do tej apteki co ona bo mieszka ona 30 km ode mnie ale zastanawiam się jakie firmy aptekarskie w swoim miescie uważacie za względnie tanie. Może u mnie w mieście tez będzie tej firmy apteka. Mam już dość tracenia niepotrzebnie kasy na te naciągackie apteki

Gość gość
Św. Barbary i Zdrovit- to u mnie

Gość gość
"Tania Apteka" u mnie. Ceny są dużo niższe niż w "Dyżurnej"

Gość gość
Ziko Apteka

Gość gość
Nie ma jednej, mieszkam w dużym mieście. W jednej zaopatruję się w mleko modyfikowane, w innej w emolienty, jeszcze do innej jadę po szczepionki, a do jeszcze kolejnej, po tabletki na serce dla taty. To są pozycje stałe, wypadki nagłe zakupuję najbliżej;)

Gość gość
Doz, Na zdrowie, Gemini.

Gość gość
Apteka gemini jest nawet możliwość zamówienia przez Internet i nawet z przesyłka wychodzi dużo taniej jezeli zamówisz kolka rzeczy. Ja tylko gemini

Gość gość
Poszukaj sobie w Ceneo konkretnego leku i wtedy zobaczysz, gdzie wyjdzie najtaniej ( łącznie z dostawą).

Gość gość
Żadna. W jednej masz tańsze to w drugiej tamto. Sprawdź sobie w jakiejś pprownywarce cenowej.

Gość gość
niema najtańszej apteki. w każdej jedne leki są tansze inne droższe, w kazdej inne promocje na inne leki są. jak chcesz zaoszczedzic musisz odwiedzic kilka aptek w miescie jak masz konskie zdrowie zeby tyle chodzic po miescie albo auto + paliwo i nie oszczedzisz nic. ja kupuje wszystkie leki w jednej aptece Rodzinna, zawsze apteka jak najbliżej przychodni bądź szpitala.

Gość gość
Ja zamawiam na gemini. Tanio i przesylka ekspresowa. Jak mi brakuje do darmowej przesyłki to dobieram jakies szampony czy paste do zębów.

Gość gość
Najtańsza jest apteka internetowa Gemini.

Gość gość
Warto zacząć korzystać z aptek internetowych, ja korzystam z http://aptekalubelska.pl, tanio i posiadają szeroką oferte leków