Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Inteligentni inaczej

Polecane posty

Gość gość

Znacie jakieś osoby inteligentne inaczej? Bo ja znam moją dziewczyne która w wieku 23 lata nie wiedziała ile czasu gotuje się ziemniaki i jak zrobić naleśniki.

Gość gość
Wiedza o ziemniakach i naleśnikach nie świadczy o inteligencji. Więc spójrz w lustro - poznasz kolejną osobę inteligentną inaczej.

Nie ma po co od razu tej osoby obrażać. Jest to dość... zabawne ;), ale przecież każdy ma swój moment w życiu na to, żeby się danej rzeczy nauczyć.

Gość gość
Ale nikt tu nikogo nie obraża - to że autorka jest wyjątkowym przygłupem, to nie jej wina przecież. A że o tym nie wiedziała - to ktoś musi ją uświadomić, co nie? Nie musi dziękować - ale byłoby miło ;)

Gość gość
Ale to przecież autor jest, a nie autorka!! Ale żeby facet był takim przymułem - to dopiero siara. W końcu kobietom się więcej wybacza...

Gość gość
czytając wasze odpowiedzi idealnie wpisujecie się w tytuł tego tematu

Gość gość
Na tym forum dominującą większość tematów zakładają ludzie inteligentni inaczej :P.

Gość gość
Znam dziewczyne, ktora obierala ziemniaki w kwadraty :D :D :D

Gość gość
wiekszość kobiet jest inteligentna inaczej to co się dziwić tylko nieliczna namiastka może mowić o sobie że jest inteligentna

Gość gość
Ja też nie wiem ile gotuje sie zmieniaki tz wiem mniej wiecej ale ogolnie nie jem ziemniaków tylko makarony i kasze

Gość gość
Inteligencja to umiejetnosc zastosowania wiedzy w praktyce, logiczne myślenie czyli umiejetne szybkie przeanalizowanie problemu aby znalezc rozwiazanie. Inteligencja to również umiejetnosc posługiwania trudnymi dla ogółu słowami. Jestem kobietą. Testy IQ pisze jedynie ponad przecietnie wiec nie jestem wybitnie inteligentna ale posiadam to co opisałam powyzej. Rozmawiajac z innymi kobietami czuje sie duzo inteligientniejsza od nich. Z niektórymi facetami też. Jest jednak masa facetów którzy mnie inteligencja deklasują :