Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pozbyć się desperatki?

Polecane posty

Gość gość
Pól roku nie usłyszałem nawet jednego słowa, dopiero pozniej grozba policją

Gość gość
16:09 On nie wymyśla. On się przyznał, że zachowuje się jak psychopata. Ty nie byłeś psychopatą, tylko byłeś właśnie takim zwodzonym przez dziewczynę męskim odpowiednikiem "desperatki i wariatki". Nie dziwcie się, że na tym forum najgorszą opinię mają ludzie, którzy nie potrafią od kogoś odejść, zamknąć dany etap i powiedzieć dlaczego.

Gość gość
16:09 On nie wymyśla. On się przyznał, że zachowuje się jak psychopata. Ty nie byłeś psychopatą, tylko byłeś właśnie takim zwodzonym przez dziewczynę męskim odpowiednikiem "desperatki i wariatki". Nie dziwcie się, że na tym forum najgorszą opinię mają ludzie, którzy nie potrafią od kogoś odejść, zamknąć dany etap i powiedzieć dlaczego.

Gość snng_cffe
P*********l jej węgorzem

Gość gość
Stanowczo jej powiedz , ze ma sie odwalić. Ja nie chciałam być niemiła to frajer psychopata przychodził pod mój dom sobie popatrzeć co robię.... Policja to załatwiła...

Gość gość
Hej autorze ja napisze co moze czuć ta dziewczyna bo sama byłam natrętna ale tylko dlatego bo bardzo podobał mi się pewien chłopak. Przypuszczam ze jest w Tobie zakochana. Właśnie powinieneś jej stanowczo powiedzieć żeby dała Ci spokój, że Ci się nie podoba itd Ja po takich słowach przestałam pisać. Tak czasem jest jak się człowiek zakocha. Ona nie musi byc wcale desperatką tylko naprawdę jej się podobasz. Sama tak miałam a na brak adoratorów nie narzekałam więc nie mów ze jest od razu desperatką.

Gość gość
17:19 Jesteś desperatką jeśli do kogoś nieustannie wypisujesz a ta osoba nic... lub cię zbywa...

Gość gość
17.27 Nie prawda,można byc w kims zauroczonym lub zakochanym i dlatego tak sie zachowywać. Na brak adoratorów nigdy nie narzekałam i mogłam sie wiązać z kim chciałam dlatego zabolało mnie odrzucenie tego co mnie nie chciał

Gość gość
17:32 Nie pisze, ze nie masz powodzenia. Natomiast w jednym przypadku zachowywałaś sie jak desperatka.

Dlaczego nie powiesz jej po prostu tego co nam tutaj? Powiedz, że myślałeś, że coś z tego wyjdzie ale jednak nie spodobała ci się na tyle bo szukasz czegoś innego. Powinno to załatwić sprawę.

Gość gość
17.34 Być może a ja to uznaje jako walkę o kogoś. I uważam że należy wprost powiedzieć " nie podobasz mi się i nie pisz do mnie" jeśli samo odpisywanie nie działa. Przynajmniej dziewczyna będzie wiedziała na czym stoi.

Gość gość
Sama powinna się zczaić , że nie jest chciana.

Gość gość
Skoro piszesz , ze desperatka to za duzo powiedziane to chyba nie jest z nia az tak zle . A w ogole powiedziales jej , ze nie chcesz kontynuowac tego ? Z wpisu wynika , ze nie . Wiec jej po prostu powiedz .

Gość gość
Chyba nie masz innego wyjścia jak jej powiedzieć lub napisać, żeby dała Ci spokój. Możesz szczerze wyznać, że Ci się nie podoba i jest nudna. Jeśli po tym nadal będzie do Ciebie wypisywać i wydzwaniać zablokuj jej numer. W razie gdyby to nie pomogło zgłoś sprawę na policji.