Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Serial Ucho Prezesa

Polecane posty

Gość gość

CZeść ostatnio zrobiło sie głośno na ten temat, chciałem zapytać czy duzo osób z Was ogląda tego Pana i co powiecie jeśli nie będzie dalej odcinków na Youtube

Gość AnnaNianka
hha - serial bardzo fajny, ale co z tego jak robią co chcą! oglądałam odcinek 5 na http://ucho-prezesa.pl i dopiero zaczyna sie rozkrecać! wyjdą wszystkie akcje ;)

Gość gość
Tak jak występy kabaretowe Górskiego na scenie mnie b. śmieszą, tak przy tym serialu ani razu nie roześmiałem się.

Gość gość
śmieszny serial o prezesie? To tak jakby ktoś próbował zrobić kabaret o pogrzebie.

Gość gość
dobre najlepszy był odcinek z antonim i misiem prawdziwy do bólu, pokazuje więcej prawdy o tej żałosnej klice niż reżimowe media

Gość gość
17:39 Jak ty to bierzesz na poważnie... To zazdroszcze ci tego światu fikcji, w którym żyjesz 🖐️

Serial zarąbisty, szkoda tylko, że miał to być serial komediowy a wyszedł... dokumentalny. Zero przekłamań, pokazuje tak jak jest. I to jest na swój sposób przerażające. Aktorzy grają PERFEKCYJNIE, mimika, styl zachowań... Normalnie widzisz Jarka, Dudę, Morawieckiego, Błaszczaka, Misia, Macierewicza itp. Aktorstwo 10/10.

Gość gość
to przykre, ale serial jest nad wyraz prawdziwy. niestety tak się dzieje w naszym państwie. taki śmiech przez łzy, bo człowiek zdaje sobie sprawę, że ten kabaret naprawdę się rozgrywa codziennie na naszych oczach. aktorzy znakomici.