Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja mała obsesja, czy to normalne?

Polecane posty

Gość gość

W domu mam cała kolekcje noży - nie wszystkie potrzebne, po prostu je zbieram, kiedy ktoś o nich mówi albo mnie o nie pyta czuje sie jakby mówił o chłopaku, w którym się zakochałam - takie dziwne uczucie po prostu. Jestem wtedy podekscytowana, podenerwowany, mam podwyższony głos, gadam jak naćpana :D słowa o nich same wychodzą mi z ust, nie zastanawiam się nad tym, co mówię. Nie wspominając o tym, ze mogłabym gadać o nich godzinami. Mam małego bzika na ich punkcie, szczególnie na tych największych, ładnych, szpiczasto zakończonych i z dość szerokim ostrzem. Kiedy któryś mo zginie, wpadam w panikę i szukam go dotąd, aż go nie znajdę. Często wyobrażam sobie, po który bym sięgnęła w obronie własnej albo którego użyłabym do morderstwa i jak by to miało wyglądać, z najmniejszymi szczegółami - w jaki sposób bym dźgała, jak trzymała, wyobrażam sobie odblask światła poruszający się po krawędzi ostrza raz w jedna, raz w druga stronę, a później krew ściekająca z samego czubka. Gdybym mogła, ten jeden ulubiony chętnie nosiłabym wszędzie ze sobą, ale nie do końca mieści mi się w kieszeni torebki, nie mogłabym jej zapiać, a nie chce kłaść go luzem, bo najważniejsza rzecz musi mieć swoje miejsce.

Gość gość
Już Cię kocham ❤️ Moja wymarzona psychopatka 👄

Gość gość
ajm gona stabdć ju

Gość gość
Liczyłam na normalne odpowiedzi, ale no cóż :D

Gość gość
Ktoś coś? :D

Gość gość
alez to calkiem normalnie, ponad 90 % ludzi na swiecie kolekcjonuje noze :O🖐️