Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pozbyć sie kochanki

Polecane posty

Gość gość

Mam pewien problem, kobiety. Zauroczylem sie w pewnej kobiecie, ona tez, był romans. Czułem,ze odejde od zony ale zmieniłem zdanie. Nie warto dla tej kobiety przekreslać tyle lat małzenstwa. Troche zaluje,ze jej cos obiecałem ale po pewnym czasie zaczeła nalegac na zlożenie pozwu. Nie wiem jak to zakonczyc jak najmniej bolesnie. Próbuje jej wmówic,ze sa dzieci i nie chce im rozwalac zycia. Ona nadal do mnie pisze....

Gość gość
hehehe fatalne zauroczenie?

Trzeba było pomyśleć o tym wcześniej. Przyznaj się żonie i błagaj o litość. Szkoda kobiety.

Gość gość
A za chwile znowu ci sie odwidzi :D Pomodl sie , zeby kochanka cie rzucila , bedzie ci latwiej , nie bedziesz mial problemu jak sie jej pozbyc :D

Gość gość
teraz zraniona i odrzucona kochanka moze spaprac zycie nie myslales o tym wczesniej? liczyl sie tylko seks?

17:27 - Typowe dla facetów, wolą poświęcić uczucia innych osób i całą rodzinę dla przygody. Było warto?

Gość gość
Powiedz jej, że cały majątek zostawiasz żonie, a do niej przychodzisz z jedną walizką.

Gość gość
Zabij ją

Gość gość
najmniej bolesnie?:D kochanki zaawsze na cos liczą, powiedz Jej że zmajstrowałeś następne dziecko zonie lub innej kochance

Gość gość
i ze z pracy cię chyba wywalą i jak tu płacić w przyszłości alimenty innej? zapytaj tej kochanki czy ci pożyczy?:DD

Gość gość
Zrób tak jak Ci wyżej napisali i jeszcze może dodaj,że dzieci już nie planujesz bo nie chcesz a w ogóle to bądz zmierzły,marudny,miej do niej o byle co pretensje,zachowuj sie jak burak,zero klasy,zero kultury .

Gość gość
hehehe się uśmiałam z pomysłów XD dawajcie dalej

Gość gość
Śmierdź i bekaj twierdząc, że to takie naturalne.

Gość gość
Powiedz jej ze masz duze kredyty do splacania, komornik cie gania i czy ona by ci pozyczyla bo juz nie wiesz co robic.

Gość gość
Nie żal mi ciebie , trzeba było myśleć wcześniej , teraz jak żona sie dowie to zostaniesz sam , powodzenia

Gość gość
Jako kobieta radzę ci, żebyś wkręcił jej kolejna ciąże żony.

Gość gość
Dokładnie :) Jak ci zależy na rodzinie to kłam jak z nut. Przeciągaj wszystko w nieskończoność i grunt to w pewnym momencie pokazać się z jak najgorszej strony. I że nie będziesz mieć kasy to działa dobrze i jeszcze inne d**y. Ogólnie totalny helikopter i niezdecydowanie, żeby sama w końcu miała dosyć. Normalnie się nie da.

Gość gość
nie kochanki na coś liczą ale każda baba:-) i każdej baby się ciężko pozbyć i zony i kochanki i związkowej

Gość gość
Żona to żona wiadomo że trzeba brać rozwód a kochanka i ta co żyje z facetem bez ślubu to mówisz takiej sppiertalaj bo cię jeppne korffo jak nie rozumie normalnie i po kłopocie.

Gość gość
Powiedz jej, że żona się dowiedziała i teraz szuka jej razem z teściową i brami, żeby jej łomot spuścić. Nic tak nie działa na kochanki jak wiadomość, że żona już wie i nie zamierza się rozwodzić, tylko ściga kochankę, bo chce jej skórę przetrzepać i kudły wyrwać.

Gość gość
ewentualnie po angielsku czyli f**k off get lost

Gość gość
ten temat tylko w tytule 'dziewczyna' byl wczoraj czy przedwczoraj.Dokladnie ta sama tresc wiec to prowo.

Gość gość
Jak najszybciej!!!! Jeśli jeszcze kochasz żonę i dodatkowo macie razem dzieci, to nie zmarnuj tego dla kochanki. Kochanka tylko dodatkowo skomplikuje Ci życie. Niech poszuka sobie jakiegoś wolnego a nie bierze się za żonatych i dzieciatych. Pół biedy jak jeszcze dzieci byście nie mieli. Ale jak już są dzieci to kochanka będzie tylko zbędnym balastem w Waszym życiu.Będziesz żałował jak się ockniesz, ale wtedy może być już za późno. Pomyśl trochę! Myślenie nie boli!

Gość gość
Powiedz że jeszcze tylko ostatni raz bzykniesz żonę i już możecie być razem.

Gość gość
zrob tak,zeby kochanka Cie rzucila :) Badz malo aktywny w lozku, oblesny, natrestny przede wszystkim zameczaj ja, duzo narzekaj. Ja tak zawsze robie jak chce sie pozbyc kogos, dziala.

Gość gość
Widzę że dużo facetów ma podobne sposoby. Dobrze też działa ciągłe gadanie o żonie. Np że moja żona zrobiłaby to inaczej.