Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to powód do wstydu?

Polecane posty

Gość gość

Czy facet mający powyżej 30 lat, który nigdy nie był z dziewczyną powinien się tego wstydzić?

Gość gość
Tak

Gość gość
mogłabyś jakoś uzasadnić, dlaczego tak sądzisz?

Gość gość
odpiszecie?

Gość gość
Znam takiego koło30,spokojny,pracowity,naprawdę spoko gość,miał kilka dziewczyn,ale przyznaje że ma pecha.Albo latawice,albo lekkoduchy.Doradziłam mu żeby sobie na razie odpuscił,jak będzie się miała jakaś znaleźć to sama się znajdzie

Gość gość
no ale sama napisałaś, że miał kilka dziewczyn. Ja mówię o sytuacji, gdy ktoś w ogóle nie spotykał się w tym wieku z dziewczynami.

Gość gość
Mi to nie przeszkadza, lepszy taki niż puszczalski. Dlaczego się nie spotykałeś?

Gość gość
dlaczego? nie wiem, chyba nie miałem sytuacji, a sam ich nie szukałem.

Gość gość
ten chłopak o którym wspomniałaś był spokojny, a spotykał się z imprezowiczkami? Na tym polegał problem?

Nikt nie musi wiedzieć, że się nigdy nie spotykałeś z nikim. To jest trochę nietypowe ale jak dla mnie nikt się nie powinien tego wstydzić, że się nie miało szczęścia.

Gość gość
Wstyd to by był gdyby coś ukradł lub kogoś pobił, a tutaj widzę tylko kompleksy. Nie słuchaj hejterów bo oni g.... wiedzą jak niektórzy ludzie żyją.

Gość gość
Barranek: nikt nie musi wiedzieć? Takie rzeczy to raczej od razu wyjdą. Facet ma 30 lat...brak obycia i zaradności w tych sprawach jest nie do ukrycia.

Gość gość
a dla mnie byłoby to dziwne, niepokojące. Bo dlaczego facet nigdy nie dążył do związku, bycia z dziewczyną, kobietą? Nie miał takiej potrzeby? Ani fizycznie, ani psychicznie? Nigdy się nie zakochał? nie jest do tego zdolny? Czy umie w ogóle stworzyc związek? Taki kot w worku. Każdemu może się nie udać, ale żeby nigdy nie próbować? pewnie pomyślałabym, ze miał chore relacje z matką, albo ma w sobie cś takiego, ze wszystkie kandydatki pouciekały.

22:23 - Bez przesady. Facet około 30 jakby się spotykał z młodszą to ma jeszcze szanse. Kobieta w podobnym wieku mogłaby tak myśleć w sensie w kontekście rodziny bo już to taki wiek, gdzie lepiej dla kobiet wyjść za mąż i dzieci narobić, ale jakby zainteresował się dziewczyną tak z 6 lat młodszą która ma podobne lub niewiele większe doświadczenie to jeszcze dałoby radę.

Gość gość
ja jednak teraz myślę, że jakieś 90% dziewczyn by mnie wyśmiało, gdyby zobaczyło moją nieporadność w tych sferach. Rówieśniczki to w ogóle traktują mnie jak jakieś duże dziecko, nie jak mężczyznę.

Gość gość
Czemu nieporadność?. Jak nigdy nie próbowałeś to nie wiesz czy jesteś nieporadny.

Gość gość
wiesz, jakbym się za to wziął to pewnie bym był, jak każdy kto bierze się za coś po raz pierwszy. Tylko że większość robi to dużo wcześniej.

Gość gość
teraz ja mam głównie kontakt z ludźmi w swoim wieku/starszymi. Każdy zaprzątnięty swoimi sprawami, często już rodzinami, pracą, a ja jestem trochę na etapie takiego gówniarza, co szuka pierwszych kontaktów z dziewczynami.

Gość Turkuć
.